- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.141
bugün itibariyle regl oldum,birkaç gün hiçegzersi yapamayacağım için hiç bu konuyuda düşünmemeye karar verdim.kendimi rahatlatacağım sadece gezip tozmak istiyorum eğlenmek istiyorum.sonrasındada yine devam edeceğim ama hayal kırılığına uğradım tabi. mumu ilerletemiyorum ittiriyorum zorluyorum bir yerde kalıyor.ama p..s yarısına kadar olunca umutlanmıştım.keşke hep okadar olsa yavaş yavaş ilerletirim.ama hiiiç olmadı.reglden sonra kalınlaştırıp deneyeceğim.hiç ilerlemiyor yanefeste aldım verdim ıkındım kasmadım ama beceremedim.senin nasıl gidiyor
naptın canım yaptın mı egzersizini?nası gidiyo ?hangi aşamadasın?
Kız başardım deyince bende sandımki eşinle denedinde başardın. inşallah o da yakın tarihtedir. sen iki parmağıda alabiliyorsan mum al prez. geçir kayganlaştırıcı sür. o şekilde dene canım.
slm kızlar ne zamandır girmiyorum nasıl gidiyor çalışmalar var mı gelişmeler
naptın canım yaptın mı egzersizini?nası gidiyo ?hangi aşamadasın?
kızlarrr nooldu biliomsnzz??bgn muma bşlycaktm bidaha okym biraz buraları dedm birinn rimelle yaptığnı okudum ve hemen kalktım rimelmde bayağı kalınnn :))peçeteyle sardım bide streç flm sardım bebe yağı sürdüm yattım denym dedm tamamını aldım içimee:))) acı fln yok sadece girdiğini hiseediosun..önce azcık titredm korktm sanırım snra 10 15 defa çıkardım tekrar soktm..çok rahattıı..artık bikaç tane daha peçete sarıp kalnlaştırıcam....yapabiliorum sanırımmm:))))))))))
kızlarrr nooldu biliomsnzz??bgn muma bşlycaktm bidaha okym biraz buraları dedm birinn rimelle yaptığnı okudum ve hemen kalktım rimelmde bayağı kalınnn :))peçeteyle sardım bide streç flm sardım bebe yağı sürdüm yattım denym dedm tamamını aldım içimee:))) acı fln yok sadece girdiğini hiseediosun..önce azcık titredm korktm sanırım snra 10 15 defa çıkardım tekrar soktm..çok rahattıı..artık bikaç tane daha peçete sarıp kalnlaştırıcam....yapabiliorum sanırımmm:))))))))))
ben daha korkaktım senden,öyleki 1 hafta parmak testine baslayamıştım..dr a gittik dr alttan görmek istedi izin vermedim sonra dediki önce sunu bil oradan bebek çıkıyor,penis neden giremesin bunu beynine yerleştir,dünyadaki bütün kadınları düşün bizim gibi olan sadece %20 kaldıki %80 kadın çok dahamı farklı,onun görevi zaten cinsellik dedi,yani görürken göz acıyormu veya koku alırken burnun acıyormu oda bi duyun dedi çok mantıklı geldi ve çok törpüledi bu sözler geldim eve basladım o gazla parmak testine 1 hafta sonra eşimle denedik parmak testlerini,bu süreçte eşin yaklasımı cok önemli..sonra gectik p....se fakat acele etme eşinin 2 parmağını aldıktan sonra içine deneyin,gene kontrol sende olsun sen dur deyince dursun bu sürede kayganlastırıcı ve nefes egzersizlerinide unutma sonrasında p...s içine girdiğinde ıkınarak ve nefesini vererek ittir...bu kadar güzelim inan 2 yılım hep acıyla gecti ve su an çooook pişmanım geç kaldığım için lütfen siz gec kalmayın ....inş biras olsun yardımcı olabilmişimdir canım iyi haberlerini bekliyorum..
:)) evet ben denemiştim rimelle ama tebrık ederım hepsını sokabılmıssıniçine ben tamamını almakta sıkıntı cekıyorum kalın bır cısım sokamıyorum en fazla sokabıldıgım orta parmagım onu sokup ıcınde gıt gel yapıp daıreler seklınde genısletmeye calısıyorummm bılmıyorum cok umudum yok benım canım yaaa ama yınede calısmaya devam edıcem dualarım hepimiizinnnnn
yaaaa msne eklermısınız konusmak ıstıyorum lütfenn benım sıkıntım uzunluguyla ılgılı degıl kesınlıklee yanı öylemı oluyor herkesın kı bılmıyorum benım parmagım dha uzun olsa gıder yanı orası ucsuz bucaksız bır yermıs gıbı geldı ama kalınlıkta sıkıntı var ve parmak ıcımdeyken ön tarafa dogru bır et kıtlesı sarıyor parmagımı ve bıraz bastırdımmı zonklama ve yanma yapıyor ama bu et zar gibi bişey degıl gerıye dogru (rahıme) devam etmekte gıbı geldı bana yada ben beynımde oyle algılamak ıstıyorum bılmıyorum.. eger eklersenız benı anlatmak konusmak ıstıyorummmm dayanamıyorummm ben bu caresızlıgeeee artık bu işi zevk için yapanlar var dıyorum kendi kendimeee muhafazakarlıgını yıtırmıs toplumlarda 14 yasındakı genc kızlar sadece zevklerı ıcın birleşme yasıyorlar dıyorum kendimi tatmin edıyorum bende yapabılırım dıye ama malesef hep hüsrannnnn( lütfen birilerine msnimi veryim kızlarrrrrrr ekleyın benıdeeeeeeeeeeee ((
Cnm özelden at msn ni ekliyim
100 mesaj yazmam gerklıymıs yoksa özelden mesaj gonderemıyormusum burdan yazsam eklesenız daha sonra silinmiyormu bi şekilde yada silinmesede önemi yok artık napiyim cıkar yolum yokkk
nasilsiniz hanimlar: hersey yolundami neler yapiyorsunuz
banada aynını söledi sistem yaa 100 msj yok daha benimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?