Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim belliki bunalmışsın bende üzüldüm şimdi ( mumu ilerletemiyorum diyosun ya orda biraz bekle nefes alıp ver rahat bir yere yarı oturur bir şekilde bacaklarını iki yana açıp yukarı kaldır biraz ( kadın doğumcuların masası varya çatal diyolar o şşekilde uzanıp yap) sonra tekrar it gidiyo sağ sol yap ilerlet gidiyo inan bana , beni sormuşsun ben bildiğin gibi yaklaşık 12 gündür bayramdı regliydi derken ara verdim yarın devam edeceğim inşallah .... 9 cm mumun hepsini almıştım ama şimdi bende korkuyorum inşallah gerileme olmamıştır , baştan başlıcam artık ama umutluyum .... olur inşallah

Kız başardım deyince bende sandımki eşinle denedinde başardın. inşallah o da yakın tarihtedir. sen iki parmağıda alabiliyorsan mum al prez. geçir kayganlaştırıcı sür. o şekilde dene canım.

he he hehhhh... keşke öyle olsa yaa. ama olcak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar ne zamandır girmiyorum nasıl gidiyor çalışmalar var mı gelişmeler

hiç ara vermeden egzersize devam ediyorum ama anca bir arpa boyu yol alabildim.mum 5cm kadar giriyor gerisi yok,p..s denemeside yarısına kadar olmuştu birdaha beceremedik.bir türlü girmedi,bugünde regl oldum.anlayacağın çok bir değişiklik yok ama moralim yerlerde

:)) evet ben denemiştim rimelle ama tebrık ederım hepsını sokabılmıssıniçine ben tamamını almakta sıkıntı cekıyorum kalın bır cısım sokamıyorum en fazla sokabıldıgım orta parmagım onu sokup ıcınde gıt gel yapıp daıreler seklınde genısletmeye calısıyorummm bılmıyorum cok umudum yok benım canım yaaa ama yınede calısmaya devam edıcem dualarım hepimiizinnnnn

tebrikleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaa msne eklermısınız konusmak ıstıyorum lütfenn benım sıkıntım uzunluguyla ılgılı degıl kesınlıklee yanı öylemı oluyor herkesın kı bılmıyorum benım parmagım dha uzun olsa gıder yanı orası ucsuz bucaksız bır yermıs gıbı geldı ama kalınlıkta sıkıntı var ve parmak ıcımdeyken ön tarafa dogru bır et kıtlesı sarıyor parmagımı ve bıraz bastırdımmı zonklama ve yanma yapıyor ama bu et zar gibi bişey degıl gerıye dogru (rahıme) devam etmekte gıbı geldı bana yada ben beynımde oyle algılamak ıstıyorum bılmıyorum.. eger eklersenız benı anlatmak konusmak ıstıyorummmm dayanamıyorummm ben bu caresızlıgeeee artık bu işi zevk için yapanlar var dıyorum kendi kendimeee muhafazakarlıgını yıtırmıs toplumlarda 14 yasındakı genc kızlar sadece zevklerı ıcın birleşme yasıyorlar dıyorum kendimi tatmin edıyorum bende yapabılırım dıye ama malesef hep hüsrannnnn ( lütfen birilerine msnimi veryim kızlarrrrrrr ekleyın benıdeeeeeeeeeeee ((

aaaaa yapma simdi olmadı bak. ümitsizlik yoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

Cnm özelden at msn ni ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…