Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaparsın canım,moralini yüksek tut ve kendine inan
egzersizlerinde kolaylıklar diliyorum
allah yardımcın olsun...

eskiden böyle bir dert varsa bile kim dinlerdi ki kadını?nedeni pek belli değil bu rahatsızlığın yetişme tarzı falan olsa ailedeki diğer kardeşlerin de olması muhtemel ama yok öyle birşey tamamen kendi psikolojimiz, kolay gelsin canım bir an önce başla, ne kremi aldın?

doğru söylüyosun,eskiler bi de şey derler ,tembelin çocuğu olmaz derler
bizimki de o hesap,ama artık tembellik yok
bi kere karar vermişsin ya egzersiz yapmaya,inan başarmamak için hiçbir nedenin yok
hadi bakalım,başla egzersizlerine,burada da güzel haberlerini bizlerle paylaş
kolay gelsin,allah yardımcın olsun....

Saol canım bende bu siteyi yeni keşfettim. 4 aylık evliyim bende. Bakalım hayırlısıyla başaracaz hepimiz..

cnm slm ,nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolundadır umarım

merhaba canım ne olsun hiç kolay birşey değil hamilelik bu aylarda millet hamile olduğunu bile anlamazken ben bir aydır mide bulantısı çekiyorum fazla hassas bir yapım var, bir de bana 12 hafta ilişki yasak dedi doktor ya başa dönersem diye korkuyorum bunların dışında çok şükür iyi, senin de maşallahın var valla canım herkese yardım etmeye çalışıyorsun motive ediyosun.

evet canım ya senin çok erken başladı ,benim çok yakın bi arkadaşım hamile -benim 6. aydan sonra başladı hamileliğim-diyo.allah yardımcın olsun,sağlıkla doğsun inş bebeğin
dönmezsin canım,hiç öyle düşünme ,ama 12 hafta bayağı uzun bir süre,her hamilelikte mi böyle yasak var acaba?
napıyım canım,yardımcı olmaya çalışıyorum 3,5 sene bu saçma sapan şeyi çektikten sonra herkes daha fazla uzatmadan yensin istiyorum
yendikten sonra şimdilerde daha iyi anlıyorum ,hakkaten çekilecek şey değilmiş
ondan dolayı fırsat buldukça destek olmaya çalışıyorum...

Canım ilişki esnasında kendini rahat bırakman çok önemli, ne kadar çok kasarsan kendini, kasların o kadar sıkışır ve giriş çıkışta canın yanar. O yüzden ilişki esnasında kendine acımayacağını telkin ederek gevşemeye çalış, acı hissedersen derin derin nefes al. Bir de p..s giriş çıkışı esnasında vajinana ne kadar ıslak olursa o kadar rahat ve sorunsuz bir ilişki yaşarsın. Eğer kuruluk varsa ilk denemelerinizde bebeyağı ya da kayganlaştırıcı krem kullanabilirsin. Tabii ki içinde kaybolup idiyor, ilk girişten sonra nasıl ilerlediğini hissetmiyorum bile ben:))

kızlar msnde görüşüyormusunuz benide ekleyinn konuşmak isiyoru moralim bozukk(
ben bu ara msn acamıyorum ozelden sormussun burdan cevap vereyım dedım canım sen msn adresını ozelden at ekleyıp goruselım

canım gerıleme olmaz rahat ol bende aparatsız yapabılırmıym dıyordum 2 ılıskıden sonra regl oldum
sonrası kesınlıkle onsuz denıcem dedım ve dusun denedım oldu bu arada 2 hafta ara vermıstık
yınede ına tettım aparat olmıcak dedım onsuzda oluyor gercekten bıraz zaman tanı kendıne
bırakıcaksın bak gör

aleyküm selam canım
ficklebird dan sonra sendende guzel haber alırız dıye beklıyoruz canım
vakıt hepımıze sıkıntıydı ama bılıyorsun gaza gelıp egzersızı yapınca hemen yenıyorsun
ama egsersıle butunlesıp gevseyınce guven gıdıyor
inşallah basarıcaksın

her yenı gelenı gördükçe üzülüyorum bır kacgundur bayagı sayımız arttı .
arkadaslar egsersıze basladıgınızda vakıt yok korkuyorum gıbı bahanelere sakın sıgınmayın
formul bellı yavas yavas aparatı buyutmek ve mumkunse eşinizin p. boyut ölçüsünü en boydan alıp o sekıl aparat yapıp
en son o aparatı ıcınızde yarım saat 1 saat bekletıp ılıskıye gırmek
egsersıze basladıgınızda guven gelıyor basarıcam dıyorsunuz
ben bır serce parmak alınca zıplamıstım sevıncten 5 yıl dıle kolay aynada bakamadıgım bolgeye bırsey gırıceğını anlamıstım
ve cok hızlı sekılde p. boyutuna geldım aparatta ıcımde bekleterek kı esımden gızlı bırde yapıyordum
sonrası esımle deneyerek oldu kurtuldum
egsersız yapıp kendınızden kacmayın azım edersenız enfazla 10 egsersız denemesınden sonra basarırsınız
ama egsersız yapıp sureyı uzatırsanız guvenınız zamanla azalır

yenen arkadaşlar yenı gelen arkadasları bır lısteleyıp onları sıkı takıbe alsak
egsersıze ılk baslıyanlar hızlıca devam ederse basarır onlara yogunlasalım ?

Son düzenleme:

bennnnn bennn bennnn yeni başlayanlardımmmmmm. beni de alın listeye ben papatyaptr

bende bnde bndeeeeeeeee yrn başlıyorummmmmmmm yanımızdasınz diiimiiiiiiiiii ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…