- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.081
kızlarrr merhabaaa..1 hafta önce yazmaya başlamştm buraya mum egzersizine başlycaktm ama bayram girdi misafrlerim gerdi bide adet oldum derken daha bgn boş kalabldm...yrn başlıorum kızlarrr bana şans dileynnn :))) 3 boyutta mum alıcam strece sarıp başlycam dimi..ya yapamazsam çok korkuyorumm(
Bu vajinismus kesinlikle tembel hastalığı.. eskiden kadınlar dağda bahçede çalışır kasları gevşek gevşek hiç sorun yaşamazmış. Biz çalışan kadınlar otura otura bir de geç evlenince böyle oluyor işte... krem aldım bu gün bu bile büyük başarı bence bu akşam bismillah deyip başlıcam. bu işi başarırsak yazın İstanbulda tüm bu sorunu yaşayan bayanları evime davet edip bir güzel gülüp eğlenelim parti yapalım bence...belki hamiş oluruz bebişlerden bahsederizz kikikikikiki......
Bu vajinismus kesinlikle tembel hastalığı.. eskiden kadınlar dağda bahçede çalışır kasları gevşek gevşek hiç sorun yaşamazmış. Biz çalışan kadınlar otura otura bir de geç evlenince böyle oluyor işte... krem aldım bu gün bu bile büyük başarı bence bu akşam bismillah deyip başlıcam. bu işi başarırsak yazın İstanbulda tüm bu sorunu yaşayan bayanları evime davet edip bir güzel gülüp eğlenelim parti yapalım bence...belki hamiş oluruz bebişlerden bahsederizz kikikikikiki......
eskiden böyle bir dert varsa bile kim dinlerdi ki kadını?nedeni pek belli değil bu rahatsızlığın yetişme tarzı falan olsa ailedeki diğer kardeşlerin de olması muhtemel ama yok öyle birşey tamamen kendi psikolojimiz, kolay gelsin canım bir an önce başla, ne kremi aldın?[/QUOT
Anestol isimli bir krem önerilmiş siteyi takip ediyorum onu aldım bende.. o kadar içim sıkılıyor ki bazen patlayacak gibi oluyorum.. eşim saolsun çok destek oluyor. Zaten olmasa psikolojim bayağ bozulur.. Kremi nasıl kullanacam acaba bilginiz var mı?
doğru söylüyosun,eskiler bi de şey derler ,tembelin çocuğu olmaz derler
bizimki de o hesap,ama artık tembellik yok
bi kere karar vermişsin ya egzersiz yapmaya,inan başarmamak için hiçbir nedenin yok
hadi bakalım,başla egzersizlerine,burada da güzel haberlerini bizlerle paylaş
kolay gelsin,allah yardımcın olsun....
eskiden böyle bir dert varsa bile kim dinlerdi ki kadını?nedeni pek belli değil bu rahatsızlığın yetişme tarzı falan olsa ailedeki diğer kardeşlerin de olması muhtemel ama yok öyle birşey tamamen kendi psikolojimiz, kolay gelsin canım bir an önce başla, ne kremi aldın?[/QUOT
Anestol isimli bir krem önerilmiş siteyi takip ediyorum onu aldım bende.. o kadar içim sıkılıyor ki bazen patlayacak gibi oluyorum.. eşim saolsun çok destek oluyor. Zaten olmasa psikolojim bayağ bozulur.. Kremi nasıl kullanacam acaba bilginiz var mı?
canım kremi ben de kullandım önce biraz girişe sür sonra parmağına ya da aparata sürüp içeri iteceksin az bir yanma yapıyor ama hiçbirşey hissetmiyorsun sonrasında.
cnm slm,nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolundadır umarım
canım kremi ben de kullandım önce biraz girişe sür sonra parmağına ya da aparata sürüp içeri iteceksin az bir yanma yapıyor ama hiçbirşey hissetmiyorsun sonrasında.
saol canım benimmm...deniyorum))) hemenn...
merhaba canım ne olsun hiç kolay birşey değil hamilelik bu aylarda millet hamile olduğunu bile anlamazken ben bir aydır mide bulantısı çekiyorum fazla hassas bir yapım var, bir de bana 12 hafta ilişki yasak dedi doktor ya başa dönersem diye korkuyorum bunların dışında çok şükür iyi, senin de maşallahın var valla canım herkese yardım etmeye çalışıyorsun motive ediyosun.
eşimle evlendiğimizin ilk haftası beraber olduk canım inanılmaz yanmıştı çünkü korkarak kasmıştım kendimi sonra yapamadım aradan bi kaç ay geçti ilişki olmasada sevişme oluyordu bi gün ben farkında olmadan eşim içi,me girdi içimde hissettim ama canım hiç yanmadı sanki benim vajinam onunkinden daha büyüktü ve içimdeki p..s çok küçük gibi gelmişti ama malesef bi daha ki o kadar kolay olmadı canım yanan yana birlikte olduk hep de 2-3 ay arayla oldu ve artık başaramamanın etkisiyle eşime karşı içimde hiç istek arzu kalmadı hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı ....( acaba diyorum kendimi kasmasam rahat bıraksam yine içimdeyken hiç canım yanmazmı ilk anlattığım ki gibi yani demek istediğim normali öylemi oluyor içinizde bişle küçük kaybolup gittiğini hissediyormusunuz
evet canım ya senin çok erken başladı ,benim çok yakın bi arkadaşım hamile -benim 6. aydan sonra başladı hamileliğim-diyo.allah yardımcın olsun,sağlıkla doğsun inş bebeğin
dönmezsin canım,hiç öyle düşünme ,ama 12 hafta bayağı uzun bir süre,her hamilelikte mi böyle yasak var acaba?
napıyım canım,yardımcı olmaya çalışıyorum 3,5 sene bu saçma sapan şeyi çektikten sonra herkes daha fazla uzatmadan yensin istiyorum
yendikten sonra şimdilerde daha iyi anlıyorum ,hakkaten çekilecek şey değilmiş
ondan dolayı fırsat buldukça destek olmaya çalışıyorum...[/QUOT
Bana yasak dedi ama görümceme haftada 1 demiş doktordan doktora değişiyor galiba, ben de 3,5 yıl çektim bazen bu kadarcık şey için nasıl bunca yıl gitti niye hiç birşey yapmadım niye erteledim diye kendime kızıyorum ama gittiğim doktorların hiçbiri yol göstermedi bunun da şöyle bir çözümü var demedi tek dedikleri bütün kadınlar yapıyor sen de yaparsın oldu, eskiden eşim internete alışır benle ilgilenmez diye istememiştim evde internet keşke diyorum çok önceden olsaydı insan kendi kendinin doktoru aslında, neyse kader kısmet böyleymiş, her şeyin bir vakti var, devam canım yenilerin gerçekten ihtiyacı var.
ben bu ara msn acamıyorum ozelden sormussun burdan cevap vereyım dedım canım sen msn adresını ozelden at ekleyıp goruselımkızlar msnde görüşüyormusunuz benide ekleyinn konuşmak isiyoru moralim bozukk(
canım gerıleme olmaz rahat ol bende aparatsız yapabılırmıym dıyordum 2 ılıskıden sonra regl oldumnapıosunuz ya canım çok sıkkın benim...3 gündür deneyemiyoruz gerileme olmamıştır dimi??aslında olmamıştır biliyorum ama her akşam denicem die şartlandırmıştım kendimi olmayınca canım sıkıldı.bu akşam tekrar egzersiz yapıp denemek istiyorum ya ne zaman bırakıcam şu aparatıben aparatsız yapmak istiyorum
aleyküm selam canımselamün aleyküm kızlar.. umarım çok yenen olmuştur.. belki beni merak eden olmuştur diye bi yazayım dedim:) çok yoğunum giremiyorum.. egzersizlerimi bitirmiştim, p...s aşamasındaydım ama yorgunluktan, yoğunluktan bir türlü denemedim günler gelip geçiyorbir de buraya giremeyince insan daha çok erteliyor. bugünlerde bu işten kurtulmak istiyorum.. dualarınızı bekliyorum.. ben sizleri duada unutmuyorum
her yenı gelenı gördükçe üzülüyorumbır kacgundur bayagı sayımız arttı .
arkadaslar egsersıze basladıgınızda vakıt yok korkuyorum gıbı bahanelere sakın sıgınmayın
formul bellı yavas yavas aparatı buyutmek ve mumkunse eşinizin p. boyut ölçüsünü en boydan alıp o sekıl aparat yapıp
en son o aparatı ıcınızde yarım saat 1 saat bekletıp ılıskıye gırmek
egsersıze basladıgınızda guven gelıyor basarıcam dıyorsunuz
ben bır serce parmak alınca zıplamıstım sevıncten 5 yıl dıle kolay aynada bakamadıgım bolgeye bırsey gırıceğını anlamıstım
ve cok hızlı sekılde p. boyutuna geldım aparatta ıcımde bekleterek kı esımden gızlı bırde yapıyordum
sonrası esımle deneyerek oldu kurtuldum
egsersız yapıp kendınızden kacmayın azım edersenız enfazla 10 egsersız denemesınden sonra basarırsınız
ama egsersız yapıp sureyı uzatırsanız guvenınız zamanla azalır
yenen arkadaşlar yenı gelen arkadasları bır lısteleyıp onları sıkı takıbe alsak
egsersıze ılk baslıyanlar hızlıca devam ederse basarır onlara yogunlasalım ?
bennnnn bennn bennnn yeni başlayanlardımmmmmm. beni de alın listeye ben papatyaptr
Canım sen bayağı azımlı birisin umarım söylenenlerı uygular kısa surede yenenlerden olursun
takıldıgın yerde sor yapamadıgın yerde bekle ama erteleme ustune gıt yapıcam de ve yap muhakkak
her yenı gelenı gördükçe üzülüyorumbır kacgundur bayagı sayımız arttı .
arkadaslar egsersıze basladıgınızda vakıt yok korkuyorum gıbı bahanelere sakın sıgınmayın
formul bellı yavas yavas aparatı buyutmek ve mumkunse eşinizin p. boyut ölçüsünü en boydan alıp o sekıl aparat yapıp
en son o aparatı ıcınızde yarım saat 1 saat bekletıp ılıskıye gırmek
egsersıze basladıgınızda guven gelıyor basarıcam dıyorsunuz
ben bır serce parmak alınca zıplamıstım sevıncten 5 yıl dıle kolay aynada bakamadıgım bolgeye bırsey gırıceğını anlamıstım
ve cok hızlı sekılde p. boyutuna geldım aparatta ıcımde bekleterek kı esımden gızlı bırde yapıyordum
sonrası esımle deneyerek oldu kurtuldum
egsersız yapıp kendınızden kacmayın azım edersenız enfazla 10 egsersız denemesınden sonra basarırsınız
ama egsersız yapıp sureyı uzatırsanız guvenınız zamanla azalır
yenen arkadaşlar yenı gelen arkadasları bır lısteleyıp onları sıkı takıbe alsak
egsersıze ılk baslıyanlar hızlıca devam ederse basarır onlara yogunlasalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?