Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evetttt bnm koçum nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayynenn dediğin gibi yapıorum nefes alıorumm ıkınıorm orda ama olmuo ilerlemio..ama rimelle inanılmaz gidio ileriii ((kasım gelini olucam diimiiii:))çok moral verdn bana saolllllllll

canım yeni yarışma ha kızların hızına ben yetişemiyorum şu eskiler bir yense de yeni gelenlerle ilgilenseler:)))elbir i çıkar daha evli değil olmadan ya olursam diyenlerden.

ayynenn dediğin gibi yapıorum nefes alıorumm ıkınıorm orda ama olmuo ilerlemio..ama rimelle inanılmaz gidio ileriii ((kasım gelini olucam diimiiii:))çok moral verdn bana saolllllllll

olur canım olur o kaldığın yerde hafifçe kendini geri çekip çekip bıraksan yani ufak ufak gitgel yapsan bir de sen hangi pozisyonda deniyorsun üstte denersen kontrol sende olur daha rahat oluyor.

olur canım olur o kaldığın yerde hafifçe kendini geri çekip çekip bıraksan yani ufak ufak gitgel yapsan bir de sen hangi pozisyonda deniyorsun üstte denersen kontrol sende olur daha rahat oluyor.

tmm ööle yapıcam yrn...hafifçe kendimi çekip bırakıcam deneye dnye olucak herhaldeeee...evet cnm dediğin gibi üstteym sırtım eşime dönük kendim aparatla yapar gibi yapıorumm

nursenamm, balımm, yeni arkadaşlar koç istiyorlar da kimsecikler yok bizim hatunlardan. Napalım, ne dersin:)

canım ben fırsat buldukça giriyorum kocişin gözüne batıyorum hamileyim diye elinden gelse beni mumyalayıp koyacak başımda kaynana gibi herşeyime karışır oldu gerçekten yardım isteyenlere yazmaya çalışıyorum ama ille de koç diyorlarsa alıyım birazını.

çok iyisin maşallah. allah daha da yardım etsin. ben de yeni başladım. bu hafta başında parmakla iyi ilerledim ama apratta zorlandım ya. gitmiyo. acaba yanlış mı ilerletiyorum

nefes alıp verme ve ıkınmayı biri bana tekrar anlatabiler mi lutfennnnnnnnnnnnn güzeller lütfennnnnnnnn

canım derince al nefesi karnına doldur sonra yavaş yavaş verirken ıkın, diyafram nefesi yaz netten araştır, ıkınınca açılıyor vaji ilk sayfada kapsamlıca anlatılmış bir oku istersen, bizim yaptığımız bu egzersiz kegel egzersizi pelvik taban kaslarını güçlendirmeye yarıyor vajina kaslardan oluşuyor istemdışı kasıyoruz bu egzersizler ile kendimiz kontrol etmeyi öğreniyoruz yani ordaki kaslara spor yaptırıyoruz
idrar yaparken tut bırak tut bırak sonra o hissi parmağın ya da aparatla yaparken uygula, sadece bu dert için değil idrar kaçırma problemine ,doğuma, orgazm olmaya yani hepsinde işe yarıyor.

çok iyisin maşallah. allah daha da yardım etsin. ben de yeni başladım. bu hafta başında parmakla iyi ilerledim ama apratta zorlandım ya. gitmiyo. acaba yanlış mı ilerletiyorum

aparat dediğin ne cnm ne kullanıosun yanii...aslında kolay gelio bana..diyorum rimelle aparat yaptm enn sınuna kadar sokabiliorum daha uzun olsa gidicek yaniii...ama penisi yarısına kadar alabiliourm...yarısı girio devamı grmio bi duvar var oryaa takılıo...biizm koçumuz yok herhalde dimi...
ben önce dik yerleştiriorum ilerleynce aşağıya doğru yani popoya dğru ilerletiorum..biraz aşağı dğru ittirrrr görüceksn gidio hemen..ööle mtlu oluosun kiii...hadi inşallahhh yapaızzzzzzzzzzz....ne kadar zmndır evlisin ve bu dertle brlktesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…