- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.301
Kızlar soru sormak isteyen varsa cevaplaya bilirim bu illet ten ınş tez zaman da kurtulursunuz
busemut akuamarın bana ozelle yazmak ıstedıgnız bırsey olursa ulasın kızlar ..
ben bu aralar bıraz sıkıntılıyım malum esle yendıkten sonra sorunlar bıtmedı
elımden geldıgınce sıteye gelıyorum kızlar ama pek keyfım olmayınca ıcımden bırsey gelmıyor
yenı gelenler ben ılk gunler sureklı gecmısı okuyup bol bol not almıstım yenenlerın hıkayesını okumustum
sızlerde kendınızı bıraz hazırlayın inşallah yenıceksınız caresız bır dert degıl
eşle denemeye ne zaman geçelim. kişiden kişiye değişiyor ama bütün egzersizler bittikten sonra mı
eşle denemeye ne zaman geçelim. kişiden kişiye değişiyor ama bütün egzersizler bittikten sonra mı
bnm 1 buçuk ay olduu...kasım gelini olucam inşallahh..sende ööle:)
egzersızlerını iyice yapınca aparatın kalınlıgı yeterınce olunca ve egzersızlerınle bol bol gıt gellere alısıncaya kadar p....denemesi yapma derim....önce aparata alıstırmalısın kendıni
bu jeller sadece eczanede mi satılıyor kızlar ya. onu alması bile bi mesele oluyo yaaa
of ya aparata alışamadım ben yaaa
onun için sakın peniste acele etmıyorsunn zamanla alısacaksın saıbır lazım tamammııı???
bnm 1 buçuk ay olduu...kasım gelini olucam inşallahh..sende ööle:)
onun için sakın peniste acele etmıyorsunn zamanla alısacaksın saıbır lazım tamammııı???
ahhh bu aparattttt ahhhhhhhh
maşallah diyelimKızlar ben yeneli 3 ay oldu hala inanamıyorum kendime hiç acı sizi yok kolayca pe içime alıyorum koçısım dalga geçiyo kendini aşmışşin diyo :) darısı hepinizin başına
napıyosun balım yaa iyice ihmal etmeye basladın bizi ona göre
sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadıkpaticim canım bozma moralini. eşinle de herşey yoluna giricek inşallah. vajinin üstesinden geldin bunu da başarıcaksın eminim. canını sıkma olur mu?
oooo biz nelerı atlatmadık yaa şu 2 zor gunumu atlamıcaksınnn...takma cnm inşallah duzelır eskı patıye kavusuruz bızde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?