Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

paticim canını hiç sıkma,bunlar da geçer ,herşeyin ilacı zaman ve sabır biliyosun
sen gönlünü ferah tutmaya çalış,herşey güzel olacak canım

eşle denemeye ne zaman geçelim. kişiden kişiye değişiyor ama bütün egzersizler bittikten sonra mı

egzersızlerını iyice yapınca aparatın kalınlıgı yeterınce olunca ve egzersızlerınle bol bol gıt gellere alısıncaya kadar p....denemesi yapma derim....önce aparata alıstırmalısın kendıni

Kızlar ben yeneli 3 ay oldu hala inanamıyorum kendime hiç acı sizi yok kolayca pe içime alıyorum koçısım dalga geçiyo kendini aşmışşin diyo :) darısı hepinizin başına

Kızlar ben yeneli 3 ay oldu hala inanamıyorum kendime hiç acı sizi yok kolayca pe içime alıyorum koçısım dalga geçiyo kendini aşmışşin diyo :) darısı hepinizin başına
maşallah diyelim benim 25 gün falan oldu yeneli. alışma evresindeyiz.inşallah yeni gelen arkadaşlar da hemen başarırlar.:)

napıyosun balım yaa iyice ihmal etmeye basladın bizi ona göre

canım elımden geldıgınce gırıp yazıyorum takıp edıyorum burayı

paticim canım bozma moralini. eşinle de herşey yoluna giricek inşallah. vajinin üstesinden geldin bunu da başarıcaksın eminim. canını sıkma olur mu?
sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadık
yenmeden once ne hayaller yenınce hayal kırıklığı..

oooo biz nelerı atlatmadık yaa şu 2 zor gunumu atlamıcaksınnn...takma cnm inşallah duzelır eskı patıye kavusuruz bızde:)

canım ilişkide hala zorlanıyorum ve duzenlıde olmuyor bırde esımın tavırları yaralıyor benı
zevk alıyorum dıye yazanları gördukce bendemı anormallık dıyorum hıcte ılerde ılıskıden zevk alıcağı sanmıyorum

sende durumlar nasıl bırseyler hıssedebılıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…