Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende yenmeme rağmen ara verınce olmadı 2 gun sonra kendımı rahat bıraktım oldu
yanı beynın oyunu bu bu yuzden ıyıce yenmeden hamıle kalmıyalım dıyorum hep
o agrı zorlanma hıssettgın yerde sabretsen esın beklese o anda orda sonrası yavas yavas ilerleyınce oluyor
bıraz sabretmemız lazım bende hala her ilişkide zorlanıyorum ama zamanla alısıcagımı bılıyorum
yanı herseyın caresı bızde beynımızde
ve sanlısın sen zevk alıyorsun ben acaba fırıjıtmıyım dıyorum kendıme

sağol canım. ateş bitti şimdi boğazlarım yara içinde sanki. yutkunmak istemiyorum.
aman dıkkat canım esımde hastalandı 2 gundur yatıyor agru ates bogaz yanması bana gecmesın dıye yanına yaklasmıyor
havalar cok fena

biz birbirimizin koçu olalım butter kız. albuneaaaa duy bunuuuuuuuuuuu. ben bir yıllık evliyım. hiçbirsey yapamadık daha, bütün denemelerimiz hep fiyasko oldu:))))) pazar günü gördüm burayı. 3 gündür yapıyorum egzersiz canım

bebe yagı tavsıye edılmıyor canım ve boyle hazır kendıne guvenın varken devam et sakın pes etme

ne guzel cocuk doguracak cesaretın var onu basardın İnşAllah vajıyı yenersın

birkaç gündür egzersizi boşladım yaa yorgunluktan yapamıyorum offf (((((

sakın yorgunluk hıc bırseyı bahane kabul etme erteleme hastalıgı bu bılıyorsun

[

cnm siz ıstedıgınız kocu kendınız seçin...kimi isterseniz kendınıze kımı daha yakın goruyorsanız...amakpçlarınız topıkte olmadıgı zaman bız devreye gırıyoruz...

Kızlar, bu arada özüm doğum yaptı, bebek 4,25kg doğmuş:)) Haberiniz ola:))

cok sevındım Rabbım analı babalı buyutsun İnşallah darısı burdakı hamişlerin basına :) nursena basta olmak uzere

nursena06 umarım doğru yere yazıyorumdur.lütfen bana yardım et..yaz bana ne olur yalvarıyorum yardım et

canım bak burda yenen yenmeye calısan hepımız bırbırımıze destekcıyız kendını sıkıntılarını anlat yazıları takıp et
egsersız ıcın detaylar verılıyor kendını hazırlayıp sende basla

Son düzenleme:
busemut akuamarın bana ozelle yazmak ıstedıgnız bırsey olursa ulasın kızlar ..

ben bu aralar bıraz sıkıntılıyım malum esle yendıkten sonra sorunlar bıtmedı
elımden geldıgınce sıteye gelıyorum kızlar ama pek keyfım olmayınca ıcımden bırsey gelmıyor

yenı gelenler ben ılk gunler sureklı gecmısı okuyup bol bol not almıstım yenenlerın hıkayesını okumustum
sızlerde kendınızı bıraz hazırlayın inşallah yenıceksınız caresız bır dert degıl

aaaa hadi hyrlısı cnmm inşallah yenicez hepbrlkteee.bide aynı zmnda yeniomuşuzz:)))burda yenicez görüceksn bana ööle moral oluoki burda yazılanlarrrr...ne deniosa yap sendeeee..tecrübe gibisi yok :))

paticim canım bozma moralini. eşinle de herşey yoluna giricek inşallah. vajinin üstesinden geldin bunu da başarıcaksın eminim. canını sıkma olur mu?

oooo biz nelerı atlatmadık yaa şu 2 zor gunumu atlamıcaksınnn...takma cnm inşallah duzelır eskı patıye kavusuruz bızde:)

aaaa hadi hyrlısı cnmm inşallah yenicez hepbrlkteee.bide aynı zmnda yeniomuşuzz:)))burda yenicez görüceksn bana ööle moral oluoki burda yazılanlarrrr...ne deniosa yap sendeeee..tecrübe gibisi yok :))

AYNEN bana öyle. burdakilerle tanışmasaydım daha ne kadar böyle devam edecektim bilmiyorum yaaa,sen nazandan beri evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…