- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.281
Yenen kızlar, nerelerdesiniz??? Acil cevap bekliyorum.
kızlar bi de ben bebeyağı kullanıyorum. devam edeyim mi
dediğin gibi ben üstte sırtım dönük denedim yarısını aldım sonra yan yattım yatağa sırtım eşime dönüktü öylede aldım ama ilerletemedik çok da bastırmadık açıkçası keşke biraz zorlaydım o gün.akşam tekrar deneri dedik ama bir daha hiç o kadarı bile girmedi.ben çokda zevk alıyorum girişinden hissediyorum hoşuma gidiyor aparat bile uyarıyor beni çook istiyorum ama beceremiyoruz. kendimize güvenimizde kalmadı
aman dıkkat canım esımde hastalandı 2 gundur yatıyor agru ates bogaz yanması bana gecmesın dıye yanına yaklasmıyorsağol canım. ateş bitti şimdi boğazlarım yara içinde sanki. yutkunmak istemiyorum.
aparat dediğin ne cnm ne kullanıosun yanii...aslında kolay gelio bana..diyorum rimelle aparat yaptm enn sınuna kadar sokabiliorum daha uzun olsa gidicek yaniii...ama penisi yarısına kadar alabiliourm...yarısı girio devamı grmio bi duvar var oryaa takılıo...biizm koçumuz yok herhalde dimi...
ben önce dik yerleştiriorum ilerleynce aşağıya doğru yani popoya dğru ilerletiorum..biraz aşağı dğru ittirrrr görüceksn gidio hemen..ööle mtlu oluosun kiii...hadi inşallahhh yapaızzzzzzzzzzz....ne kadar zmndır evlisin ve bu dertle brlktesin???
kızlarrr nooldu biliomsnzz??bgn muma bşlycaktm bidaha okym biraz buraları dedm birinn rimelle yaptığnı okudum ve hemen kalktım rimelmde bayağı kalınnn :))peçeteyle sardım bide streç flm sardım bebe yağı sürdüm yattım denym dedm tamamını aldım içimee:))) acı fln yok sadece girdiğini hiseediosun..önce azcık titredm korktm sanırım snra 10 15 defa çıkardım tekrar soktm..çok rahattıı..artık bikaç tane daha peçete sarıp kalnlaştırıcam....yapabiliorum sanırımmm:))))))))))
Selam kızlar benimde 45 gün önce bebişm oldu uzun süredir bu kısma girmiyordum benim problemim denemeler yapıyordum bir akşam başardık ve aynı gece hamile kaldım sonra tekrar denedik canım acıdı olmadı sonra hamilelikte de bıraktım evliliğim ilk zamanları hamile kaldığımdan ve zor geçtiğinden hiç cinsel ilşki olmadı diyebilirim vajiyi de yenemedim şimdi yeniden egzersizlere başlıyoruım birkaç gün içinde artık bebişten fırsat buldukça şimdi başaranlar ve rahatlayanlar ne kullanıyorduk kayganlaştırıcı isimleri faaln herşey unutuldu nerden başlasam bana yatdımcı olur mıusunuz
birkaç gündür egzersizi boşladım yaa yorgunluktan yapamıyorum offf(((((
biz birbirimizin koçu olalım butter kız. albuneaaaa duy bunuuuuuuuuuuu. ben bir yıllık evliyım. hiçbirsey yapamadık daha, bütün denemelerimiz hep fiyasko oldu:))))) pazar günü gördüm burayı. 3 gündür yapıyorum egzersiz canım
Kızlar, bu arada özüm doğum yaptı, bebek 4,25kg doğmuş:)) Haberiniz ola:))
nursena06 umarım doğru yere yazıyorumdur.lütfen bana yardım et..yaz bana ne olur yalvarıyorum yardım et
cnm aslında pek tavsıye etmıyorlar...ultrasyon jelı yada okey su bazlı jel olabılır
biz birbirimizin koçu olalım butter kız. albuneaaaa duy bunuuuuuuuuuuu. ben bir yıllık evliyım. hiçbirsey yapamadık daha, bütün denemelerimiz hep fiyasko oldu:))))) pazar günü gördüm burayı. 3 gündür yapıyorum egzersiz canım
busemut akuamarın bana ozelle yazmak ıstedıgnız bırsey olursa ulasın kızlar ..
ben bu aralar bıraz sıkıntılıyım malum esle yendıkten sonra sorunlar bıtmedı
elımden geldıgınce sıteye gelıyorum kızlar ama pek keyfım olmayınca ıcımden bırsey gelmıyor
yenı gelenler ben ılk gunler sureklı gecmısı okuyup bol bol not almıstım yenenlerın hıkayesını okumustum
sızlerde kendınızı bıraz hazırlayın inşallah yenıceksınız caresız bır dert degıl
bebe yagı tavsıye edılmıyor canım ve boyle hazır kendıne guvenın varken devam et sakın pes etme
bilmemmm bebe yağyla rahat ediorum ama değiştrym ozmn ..inşalah bişi olmazzzz
aaaa hadi hyrlısı cnmm inşallah yenicez hepbrlkteee.bide aynı zmnda yeniomuşuzz:)))burda yenicez görüceksn bana ööle moral oluoki burda yazılanlarrrr...ne deniosa yap sendeeee..tecrübe gibisi yok :))
AYNEN bana öyle. burdakilerle tanışmasaydım daha ne kadar böyle devam edecektim bilmiyorum yaaa,sen nazandan beri evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?