- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.321
canım çok sert bir aparat hazırlama.bence en iyi aparat mumla yapılan.mumun etrafına havlu kağıt sar,streçle, prezvtf geçir üstüne ve jel sür, kolaylıkla içine alabildiğini göreceksin.
bilmemmm bebe yağyla rahat ediorum ama değiştrym ozmn ..inşalah bişi olmazzzz
paticim canını hiç sıkma,bunlar da geçer ,herşeyin ilacı zaman ve sabır biliyosun
sen gönlünü ferah tutmaya çalış,herşey güzel olacak canım
maşallah diyelimbenim 25 gün falan oldu yeneli. alışma evresindeyiz.inşallah yeni gelen arkadaşlar da hemen başarırlar.:)
canım elımden geldıgınce gırıp yazıyorum takıp edıyorum burayı
sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadık
yenmeden once ne hayaller yenınce hayal kırıklığı..
canım ilişkide hala zorlanıyorum ve duzenlıde olmuyor bırde esımın tavırları yaralıyor benı
zevk alıyorum dıye yazanları gördukce bendemı anormallık dıyorum hıcte ılerde ılıskıden zevk alıcağı sanmıyorum
sende durumlar nasıl bırseyler hıssedebılıyormusun ?
ınş hepsi başarır cook kötü bi bela ben kimseye anlatamadım 1.5 sene çektim en sonunda dok gittim 3 günde yendim bir ayda alıştım şimdi cook rahatım allah şükür bebek istiyorum ışte rabbim herkezd nasip etsin kızlar ilk başta kafanızda bitirin
Kızlar ben yeneli 3 ay oldu hala inanamıyorum kendime hiç acı sizi yok kolayca pe içime alıyorum koçısım dalga geçiyo kendini aşmışşin diyo :) darısı hepinizin başına
allahım yaaa ne buuk mutluluktur senin için yaaaaa nazar degmesın aman aman kası bı taraflarını :) ben az önce mumla denemeye calıstım tam bır fıyasko mumum sadece ucu gırıyor anlamadım nasıl bi şeyim var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben de yendim ama bebiş istiyoruz ve bu dönem ovulasyon dönemim diye ısrar etmeme rağmen bizimki hiç oralı değil. deli oldum bugün resmen. ben boşuna mı çırpınıp durdum dedim.yarın isteyecek eminim.zevk alma olayına gelince ben de zevk almıyorum ve ilk girişte zorlanıyorum. zamanla düzelir diye umuyorum sadece.
allahım yaaa ne buuk mutluluktur senin için yaaaaa nazar degmesın aman aman kası bı taraflarını :) ben az önce mumla denemeye calıstım tam bır fıyasko mumum sadece ucu gırıyor anlamadım nasıl bi şeyim var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anestol kullanıyor musun canım? onunla da denemeye çalış başaracaksın ilk sefer öyle olması normal.ilk denememde titreme krizine girmiştim resmen.ama sonraki denemem de mumu içime alabildim.
canım tebrik ederim seni...
haydi halayaaa
canım elımden geldıgınce gırıp yazıyorum takıp edıyorum burayı
sabır yenelı bır ay gectı dogru durust duzenlı bır hayat olusturamadık
yenmeden once ne hayaller yenınce hayal kırıklığı..
canım ilişkide hala zorlanıyorum ve duzenlıde olmuyor bırde esımın tavırları yaralıyor benı
zevk alıyorum dıye yazanları gördukce bendemı anormallık dıyorum hıcte ılerde ılıskıden zevk alıcağı sanmıyorum
sende durumlar nasıl bırseyler hıssedebılıyormusun ?
hala tam olarak alısamadık cnm ama dun gece kendımı birazdaha rahat hıssettım bıraz daha gevsemıstım
şu eşler zaten bizi mahvedıyor sabredıcez cnm elbet o kotu gunler gectıgı gıbı bız bu gunleri atlatacagız sabıra ıhtıyacımız var
ben hala bırseyler hıssedemıyorum maalesefsanki tüm hislerimi yıtırmıs gıbıyım jel surup olsunbıtsıne getırıyorum ön sevişme yapamıyorum hiç istemiyorum jeldenmi kaynaklı bılmıyorum inşallah bunu da aşaıcam..
iyi geceer kızlar ben kaçar:))
dün gece denedim..
elimle dokunmaya bile korkuyordum..elimle yanlardan tutup iyice gerdiğimde bile açılma oluyor
serçe parmağım giriyor şuan
defalarca denedim.
şimdi bu akşam daha kalın birşeylerle denicem yinede çok korkuyorum ama yapıcam bakalım
cumartesi eşim şehir dışından dönecek hazır olsun istiyorum çok gayretliyim ama bakalım
Günaydın kızlarr, belinay balım sonunda gelebildin, kaynanayı gönderip:)))))
Bildiğiniz üzere dün gece yeni yarışma başlattık kızlar, bu ay sonuna kadar, artık lütfen bu ay sonuna en az 5 gelin çıkaralım diyoruz dimi belinayım:)
dün gece denedim..
elimle dokunmaya bile korkuyordum..elimle yanlardan tutup iyice gerdiğimde bile açılma oluyor
serçe parmağım giriyor şuan
defalarca denedim.
şimdi bu akşam daha kalın birşeylerle denicem yinede çok korkuyorum ama yapıcam bakalım
cumartesi eşim şehir dışından dönecek hazır olsun istiyorum çok gayretliyim ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?