- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.461
cnm bende kullandm 1 2 defa..geçen nazlı85 le facede görüşürken dedi mantar olmuş doktora gitmiş doktorda ultrason jeli kullanmışsn ondan demiş..[/QUOTEa
aaaaaaa alla alla ne yapacağımı şaşırdım vallaa ultrason jelinide eşim eczaneden aldı adamcağız bin bir türlü yalan söyleyip :)))) neyse bir çaresine bakacağım artık sağol bitanem aydınlattığın için ..
rica şekerimmgleitgelenden çok memnun kaldım..şuanda femolub kullanyrm hem jel hem uyarıcı
şimdi güldüğüme bakmayın,o zamanlar çok ağlıyodum ama azim ettim eşimin ve bu topiğin sayesinde yendimm sıra sizde güzel güzel haberler bekliyorumm yeni yıla hamiş hamiş girelimmmm inşşşşşşş...
aminn inş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rica şekerimmgleitgelenden çok memnun kaldım..şuanda femolub kullanyrm hem jel hem uyarıcı
o zaman ben de mi femolub alsam koçummmmmmm benimmmmmm :))))
ağlanacak halimize gülüyoruz,ilk gecemizde ben eşime,o deliğe değil hayır oraya değil diee bağırıyodumm malum vaji yle tanısmıstım,eşimin bana karsılık olarak verdiği cevapsa muazzamdı..:)) orada kaç delik varki??
ayy olessa kız ne yapsın adamcağız yaa yazdığını okuduğumda kahkaha atacaktım işyerinde zor tuttum kız kendimi :)))))))
belinay peki anestol mudur nedir ondan kullanayım mı sence, biraz önce bi arkadaş gerek yok dedi. isimleri karıştırıyorum hep ya
şimdi güldüğüme bakmayın,o zamanlar çok ağlıyodum ama azim ettim eşimin ve bu topiğin sayesinde yendimm sıra sizde güzel güzel haberler bekliyorumm yeni yıla hamiş hamiş girelimmmm inşşşşşşş...
İnş canım yaaaa , benimde ağlamalarım çok olmuşturr aaaahhhh
balım alışıp baglı kalmayın die kullanmayın demişlerdir..ben kullandım ilişkidede bıraktım rahatlıkla..kullanablirsin azar azar..
butter ne alemdesin kızzzzz
gleitgelen i eczaneden mi aldın canımcım , kız yan etki falan yapar mı ayy birde onunla uğraşmayalım töbe yarabbi herşeyden korkar oldu valaaa :)))
ayy olessa kız ne yapsın adamcağız yaa yazdığını okuduğumda kahkaha atacaktım işyerinde zor tuttum kız kendimi :)))))))
Yazzam roman olur valla Allah ım hepinizi kurtarsınn
o zaman ben de mi femolub alsam koçummmmmmm benimmmmmm :))))
tavsiye ederim cnm al..gleitgelenin kayganlıgı daha güzel ve uzun süreli femolubu uyarıcı olarak kullanyrm ben kayganlık etkisi kısa..istersen ilkte gleitgelen kayganlaştırıcı kullan..
gleitgelen i eczaneden mi aldın canımcım , kız yan etki falan yapar mı ayy birde onunla uğraşmayalım töbe yarabbi herşeyden korkar oldu valaaa :)))
yok balım ben kullandım çokta memnun kaldımm.topiktede genelde tavsiye ediyolar kullanıp memnun kalan çok olmuş..doktor tavsiye etmişti 1 tüp bitirdm bişey olmadı..eczanedn aldm..
çok iyi yerdesn dvmı gelicektir sakın aksatmaa
belinayyyy seni kendime koç ilan ediyorummmm. hayırlı olsunnnn. diğer arkadaşlar kutlayın ve hayır dileyinn
ultrason jelide bebe yagıda tavsiye etmem mantara yol açıyomuş sen bilirsin..
Yazzam roman olur valla Allah ım hepinizi kurtarsınn
amin inş canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?