- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.421
aysemm hangi şehir ve doktor oldugunu bana özelden yazabilmen mümkünmü yazdıgın programı denemeye başlıcam reglim geçince olur inş
canım albunea liste çıkarıcak yarışma başlatıcaz ay sonuna kadar egzersizciler yarışacaklar..ne koçlar var ne egzersdizcilerr..
kimse benimle konuşmuyor ama bende koç istiyorum
bi sorum daha var, kayganlaştırıcı jel ile ultrasyon jeli aynı görevi mi görüyor. hangisi daha iyi olur
kızlar bi sorum vaarr. anestol uyuşturuyo mu
canım sabret sanada koç gelecek yakında kızlar bi toparlansın ama bu surede herkez yardımcı olucak zaten sana...
ben anestol hıc kullanmadım ama sanırım uyusturuyormus oyle hatılıyorum....
ultrasyon jelıyle kayganlastırıcı aynısey cnm hangısını ıstersen kullanabılırsın...
ben dün ilk kez aparat denedim. 4 cm(uzunluk) falan girdi. sence anestol kullanmalımı yım
evet uyuşturuyo kayganlaştırıcı eczaneden gleitgelen alablrsn.yada netten femolub sipariş et uyarıcıda
cnm bence kendını hıc alıstıma dırek jel kullan uyusturmadan cokta rahat yapabılırsın apartmı parmak lamı yapıyorsuz egzersızlerını
2 gün parmak yaptım dün aparata geçtim bugün yamadım daha
ultrasyon jeliyle kayganlaştırıcı etki bakımından sağlık açısından aynıysa ultrasyon jeli alcam. 3 gündür bebe yağı kullanıyodum
albunea şuan çok yogun gelemio seninle özel ilgilenicekmiş gelince
ultrason jelide bebe yagıda tavsiye etmem mantara yol açıyomuş sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?