- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.481
cnmm aparat yapıorumm biyandan sizleri okuorumm..koçun hayrlı olsunn:))ben emla kullanmştm bak oda çok etkiliiihiiç bişi hisstmiosun..tabii koçlar tavsiye edermi bilememmm..beni felaket uyuşturuoo
bnde bide bebe yağı kullanıorm oda çok ii..bnde kötü bişi yapmadııı..ama zararlı diolarrr..allah korusun.ama inanılmaz kayganlaştırıo
yok balım ben kullandım çokta memnun kaldımm.topiktede genelde tavsiye ediyolar kullanıp memnun kalan çok olmuş..doktor tavsiye etmişti 1 tüp bitirdm bişey olmadı..eczanedn aldm..
Tamam canımcımm, bu hafta içi alırım birde onunla deneyeyim bakalım..
cnm ben uzun zamandır ultrasn jeli kullanıyorum çok şükür mantar olmadım. duymamıştım bunu. belki kişiden kişiye değişiyordur :S
canım bende su bazlı die bişey olmaz sanıyodm..nazlı85 i bilyosn onun öyle olmuş..ben begenmedimde ultrason jelini.. gleitgeleni şiddetle tavsiye ediyorum..nazlı gleitgelen kullanmış sonrasında oda çok memnun kalmış çok fark var diodu çok iyimş ...
koçç aranıyor ilanı vericem bi ben bulamadım
gleitgelen bende de var cnm gerçekten iyi ama onu az kullanıyorum bol bol sürdüğüm için ultrason jeline yükleniyorum gleitime kıyamadım :) yenince onu kullanırım dedim:)
gleitgelen bende de var cnm gerçekten iyi ama onu az kullanıyorum bol bol sürdüğüm için ultrason jeline yükleniyorum gleitime kıyamadım :) yenince onu kullanırım dedim:)
koçum belinay ozamn ben şimdi gleitgelen alıyorum,bunu bolca egzersizde kullancam. bide anestol onu en son aşamada kullancam dimi. bi daha eczeneye gitmek istemiyorum çünkü
aparatı denedim şimdi de, yine pek ilerlemiyo yaaa. neetcem bennn.
niye kullanmıyosun ki, niye kıyamıyosun. kullanmayıpta napcan onu. bana gönder o zaman.
belinay ben şimdi çıkcam kaç gündür işleri aksatıyorum evde, gleitgelen ve anestol alcam şimdi çıkıpta, bi de mum alcam. başka bişeye gerek yok dimi. anestol mu emla mı alayım.
uyuşturucu aparatta çok az bide pens denerken kullanın..ama jele yüklenin uyuşturuculara deil..ilişki olur sonra baglı kalır bırakamazsınız..çok az kullanılcak jel bol ok. butter seninde koçlugunu yapablrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?