Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen kendi parmağını kullanamıyosun o zaman aparat hazırla. onunla dene. ağlayınca rahatlıyosan ağla ama ümidini asla yitrme pes etme olmayacak bu deme. üzülsen de ağlasan da olcak inş de

cnm sen egzersize dvm et bikere olmuş dvmıda gelir..gleitgelen öneryrm..aparat denedinmi hiç..eş parmagıyla yenende çok olmuştu önemli olan hergün egzersiz.....

şans meleğim nerelerdeydin tam zamanın da geldinnnnn süppeer süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bu şarkı burdakilere benden hedaye

cnm sen egzersize dvm et bikere olmuş dvmıda gelir..gleitgelen öneryrm..aparat denedinmi hiç..eş parmagıyla yenende çok olmuştu önemli olan hergün egzersiz.....

aparatla yapamadım. aslında çokta uğraşmadım aparatla mum denedim olmayınca bıraktım kendi parmağımla zaten yapamıyorum. eşimlede hergün yapamıyorum yorgun oluyor işinden dolayı geç geliyor.nasıl bir aparatla yapayım ne önerirsin. bide bu gleitgelen kayganlaştırıcımı. valla çok sağol sabırla cvp veriyosun hepimize

kızlarr sabahtan beriii apartala deniorum yattığm yerdenn hepsini alabiliorummm...penise nezmn geçiyim sizceee???yavaş yavaş sokabiliorum çıkarabiliorummmhızlı hızlı yapamıorumm...naapsam kii??

sen kendi parmağını kullanamıyosun o zaman aparat hazırla. onunla dene. ağlayınca rahatlıyosan ağla ama ümidini asla yitrme pes etme olmayacak bu deme. üzülsen de ağlasan da olcak inş de

inş.canım ya ne güzel söylüyosun olacak inş.:) sen nasıl bi aparatla çalışıyosun bende deneyim belki aparatla yapabilirm

kızlar birşey soracağım ben egzersizimi kulak çubuğuyla yapıyorum bu akşam inş 4 tane ile başlayacağım ama çubukları sararken yan yana mı 4 tane yapayım yoksa 2 li olarak üstüste mi yapıp sarayım ne dersiniz

tatlım hangi pozisyonda deniyorsun yatışın nasıl

koltukta yatıorum cnm kafam koltuğun sırtında yastık varrr..yani kafam tamamen dümdüz değilll..bacaklarımı ayırıorm yapıorum.bide az önce dizlermn üstünde durdum ööle denedm öölede oldu::))yavaş yavaş yapabiliorum ama hızlı değil....naapiim bu akşam denym mi acaba diorum??sen napıosunnn ne durumdasın?

ben yaklaşık 20gündür aparatla çalışıyorum p..si bir kez yarısına kadar aldım ama bir daha olmadı.şimdi reglim bitsin yine devam edeceğim.ama aparatımın tamamını alamıyorum sen iyi gidiyorsun eğer içinden geliyorsa dene,çünkü bir anda olacak ve şunu hiiiç unutma,yaptığımız şeyin tek bir amacı var o da haz almak!

iştee bende onu anlamıorm yaaaa aparatı tamameennn alıorummmm enn sonuna kadarr..ama penisi yarısına kadar..neden acaba yaaa?

iştee bende onu anlamıorm yaaaa aparatı tamameennn alıorummmm enn sonuna kadarr..ama penisi yarısına kadar..neden acaba yaaa?

cnm ben deneyimli değilim henüz ama yaptığn aparat p..s kalınlığında mı ? istersen bir süre daha aparatla çalışıp p..s denemesi tekrar yap. eminim olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…