- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.521
buna gayret ediyorum canım ama elimde değil anında gözlerimden yaş geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. insan çok hassas oluyor. normalde kolay kolay ağlamazdım bile. şimdi birde regli dönemi giricek araya ufffff. sen hangi aşamadasın keşke bende kendim denebilsem ama yapamıyorum hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum
niye kullanmıyosun ki, niye kıyamıyosun. kullanmayıpta napcan onu. bana gönder o zaman.
canım p...sin yarısını 3 ay önce yapabiliyorsum şimdi sadece çift eş parmağının yarınısa kadar alıyorum git gelde yapıyorum eşim denemek isteyince kıramadım ama başını bile alamadım. başka ne önerirsin ultrason jeli dışında.
Benim koçum da firarda o gelene kadar benim de koçum olur musun canımcımmm :)))))
olurum datluumm
kızlar ben burdan ayrılamıyorum yaaaaa. belinay sen kaç günde yendin yaa
sağol canım benim yaa valla can yeleği gibisin kimseyi geri çevirmiyorsun çok sağol tatlım
cnm sen egzersize dvm et bikere olmuş dvmıda gelir..gleitgelen öneryrm..aparat denedinmi hiç..eş parmagıyla yenende çok olmuştu önemli olan hergün egzersiz.....
sen kendi parmağını kullanamıyosun o zaman aparat hazırla. onunla dene. ağlayınca rahatlıyosan ağla ama ümidini asla yitrme pes etme olmayacak bu deme. üzülsen de ağlasan da olcak inş de
kızlarr sabahtan beriii apartala deniorum yattığm yerdenn hepsini alabiliorummm...penise nezmn geçiyim sizceee???yavaş yavaş sokabiliorum çıkarabiliorummmhızlı hızlı yapamıorumm...naapsam kii??
tatlım hangi pozisyonda deniyorsun yatışın nasıl
koltukta yatıorum cnm kafam koltuğun sırtında yastık varrr..yani kafam tamamen dümdüz değilll..bacaklarımı ayırıorm yapıorum.bide az önce dizlermn üstünde durdum ööle denedm öölede oldu::))yavaş yavaş yapabiliorum ama hızlı değil....naapiim bu akşam denym mi acaba diorum??sen napıosunnn ne durumdasın?
inş.canım ya ne güzel söylüyosun olacak inş.:) sen nasıl bi aparatla çalışıyosun bende deneyim belki aparatla yapabilirm
ben yaklaşık 20gündür aparatla çalışıyorum p..si bir kez yarısına kadar aldım ama bir daha olmadı.şimdi reglim bitsin yine devam edeceğim.ama aparatımın tamamını alamıyorum sen iyi gidiyorsun eğer içinden geliyorsa dene,çünkü bir anda olacak ve şunu hiiiç unutma,yaptığımız şeyin tek bir amacı var o da haz almak!
iştee bende onu anlamıorm yaaaaaparatı tamameennn alıorummmm enn sonuna kadarr..ama penisi yarısına kadar..neden acaba yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?