Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben deneyimli değilim henüz ama yaptığn aparat p..s kalınlığında mı ? istersen bir süre daha aparatla çalışıp p..s denemesi tekrar yap. eminim olucaktır.

tamm penis kadar değil ama yaklaşıkk:)) kalın yaniii...evet evet bikaç gün daha aralıksız yapym snra penise geçiyimm...yarısı olunca peniste çok üüzlüorum anlamıorum yaaa aparatta oluo peniste olmuoo..offfffffffffffoffffffffffffffffffffffffffffffff

belinay yaaaa aparattan vaz mı geçcem eş parmağıyla deneyip p ye geçsemmmm koçummmm ne dersin. biliyom olmaz dicen de

cnm eş parmagında işaret orta sonrasında küs şeklinde daha sonra üçünü yaptıktan sonra pns deniyebilirsn olmazsa eger aparat dene ok. tabi bunları aşama aşama yapıcnn..APARAT ÇALIŞANLAR bir defa eş parmagı denerseniz iyi olur eşinde yönü kavraması açısından...aparatla olsa daha iyi rahat olur..

sıkma canını cnm bi kaç güne kalmaz olucaktır eminim.. bi kaç gün daha tam gaz devam et. az kaldı azzz :)

bitanem parmagınla bi denemeye çalışsan çok iyi olur..vajen sen ıkınıp nefes alıp verdikçe içeri dogru vakkumluyo zaten..bi dene çok rahat olucak.sonra aparata geç ok. nezman yapıcan egzersiz..ayna al karşısına geç ıkın bak deligin açıldıgı yere parmagını dokundur ıkın nefes alıp vermeye dvm et ıkındıgın anda parmagını hafif ilerlet bu işlemi dvm ettir bi bakıcaksın lop içerde parmak tv izle müzik dinle kafanı dagıt..moral olmayınca başarısızda olablrsnz takılmayn ozman pes etmek yok ok.bu arada burdan birine doktor egzersz yaparken klitorise dokunarak yap demiş daha rahat oluyomuş ben denemedim hiç bilginiz olsun..baya açık yazdım galiba kolaaay gelsin hepinize HERGÜÜÜÜNNN EGZERSİİİZZZ YAPINN ERTELEMEKK YOKKK

balım aparata geçsene kulak çubuguyla nie ugraşıysn..kalemle dene allık fırçasıyla far fırçasıyla mumla peçete sara sara kalınlaştır..senin açından daha rahat olur..

canım yaz yaz açık yaz ki istifade edelim. amacımız ailelerin saadeti. bunu biliyoruz zaten. yaşaaaaaaaa koç yaaaa. ağzına nefesine sağlık

balım aparata geçsene kulak çubuguyla nie ugraşıysn..kalemle dene allık fırçasıyla far fırçasıyla mumla peçete sara sara kalınlaştır..senin açından daha rahat olur..

bende sana yazdım şimdi canım ama sen sorumu cevaplamışsın sağol tatlım..Canımcım birden büyüklere geçmeye korkuyorum alamam diyee.Önce orayı yavaş yavaş büyüteyim diyorum bilmiyorum doğrumu yapayorum ama korkuyorum bitanem yaa (((

canım egzersiz esnasında aparat denemek yok artık sana ok..aparatını ölç kaç cm. penis boyuna gelecek öyle pns denemesine geçiceksin..egzersiz böyle bi baktın bugün penis tam aldın yarın alamıyabiliyosn hepimizin başına geldi bunlar moralini bozmamalısn egzersizinide etkiler..oflamayı bırak şimdi egzersizine adapte ol 30 KASIMA KADAR GELİN OLACAKSINIZ HADİ BAKALIM EN AZ 5 GELİN...

balım korkulcak bişey yok inan..içeri birşeyin girebildigini gördün..hepside oluyo ard arda..parmak denedinmi hiç..kalemde ince olandan başla cnm kulak çubukları olmuş nede olsa...nefes egzersiziyle rahatlıyosun sen anlamadan bi bakıcn içerde oluck..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…