- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.581
kalınlığını ölçmedim yaa. kalemden başka bişey yok evde:) kaleme peçete sardım streç bebe yağı:))))))))))))
sonunda validenin koltugundan çıktın nabersin yavrum napyosun nezman döncen sahalara yaww
aaa hep buralardayım hiç denk gelmedik cnm kaç aylık oldu senin bebiş cinsiyeti bellimi..
yawww bi türlü dönemedimmm.slllmlaarrrr topik ahalisi.yafyumm naptın gittimi valide sultan
hamile bayan sen buralara uğrarmıydınn.hoş geldin.nasıl gidiyor hamişlik
gitti bebişim gittisen naptın bakam evdemsn eşin gelmedimi burdasın sen
4.5 aylık canım evet belli oğlumuz olacak kısmetsedarısı isteyenlerin başına[/QUOTE
allah hayırlısıyla saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasip etsin inşllh..amin cnm benim istiyen herkese inşallah
yokk ya ben evimin yolunu kaybettim desem yeridir.eşimde dolanıyor bi yerlerde.bende özledim da sizi
uğruyorum valla şekercimama kimseyi göremiyorum yorumları okuyorum bazen yorum yapıyorum çıkıyorum
çok şükür sorun yok sen nasılsn ne var ne yok yendin değil mi inşallah
evime dönemk istiyorummmooh oh gezgen seni nezman iş başı yapıyon çalışınca daha iyiydi yawww
nasılsın canım??bikeç gündür giremedim bayağı gelişme olmuş sen neler yaptın? ...
cnm önce parmak egzersizi sonra aparat..ilişki öncesi aparatı beklettim içimde çıkardım bidaha soktum tekrar çıkardım ardından hemen pnsi soktum lop die girdi hiçbişey anlamadım inanamadım..pens kalınlıgına gelin aparatı içerde bekletip ardından pns garantiii çözüüümm....
4.5 aylık canım evet belli oğlumuz olacak kısmetsedarısı isteyenlerin başına[/QUOTE
allah hayırlısıyla saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasip etsin inşllh..amin cnm benim istiyen herkese inşallah
sağol canım amin inşallah
canım yok ya yenemedim ben dahadeliliğemi vurdum ne bilemedim.
çok şaşırdım kuzum yendin sandım
yenmediysen de yenmeye çok az kaldı
sorun ne canım nerde takılıyorsun
ne kadarlık evliydin ne kadardır egzersiz yapıorsun?
oyyy bebişim sen buralardamıydın. bende bi kaç gündür giremiyorumm.naptın iice alıştınmı?bende bildiğin gibi ya .evde olmadığımdan deneme yapamıyorum.
çok şaşırdım kuzum yendin sandım
yenmediysen de yenmeye çok az kaldı
sorun ne canım nerde takılıyorsun
ne kadarlık evliydin ne kadardır egzersiz yapıorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?