Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyyy kıyamam ben sana taze gelinn.kız belinayyyyyyyy taze gelinimizle ilgilenirmisin lütfennn.evt evde değilim ondan deneme yamıyorum yukarda da dedğim gibi

canım hiç deme var ya 8 ay olacak evliyim.egzersizlerimde bitti şuan 13 cm deyim ama olmadı işte şuanda musait değilim deneme için evde değilim.oyüzden

daha da geç olmadan hallet bitir kuzum çok ilerlemişsn zaten
belki hatırlıyorsundur ben bi tek parmak egzersizinden sonra
kocamın ısrarıyla ve hiç inanmazken sırf gönlü olsun diye denedim
denerken de burda okudugum tüyoları denedim
ve oldu
o anki sevincimi anlatamam

demem o ki
çok fazla egzersize bile gerek kalmayabiliyor aslında
oraya bi şey girebiliyo
bu düşünce zaten bunu yenmenin ilk adımı

ooo kelebekim gelmiş, napiyim canım ya telef oldum işte bugün yine eve geldim uzattım ayakları oturuyom:))) sen napıyosun nasılsın:)?

ohhhhhhhhh keyfin yerinde yani
ben de kim neler yapıo yardıma ihtiyaç var mı gibilerinden bi bakayım dedim
baktım ki sizler burdasınız sevindim eski bi dostu görmüş gibi oldum

ohhhhhhhhh keyfin yerinde yani
ben de kim neler yapıo yardıma ihtiyaç var mı gibilerinden bi bakayım dedim
baktım ki sizler burdasınız sevindim eski bi dostu görmüş gibi oldum

aynen kuum ya, bende seni gördüümesevindim, yenen gidiyo, yenen gidiyo, çoğu hamile gerçi ama ara sıra uğrar bi insan dimi:))Hamilelik nasıl gdiyo güzelim:)?

evt canım hatırlıyorum.aynı dönemlerde gelmiştik heralde topiğe.ya diyorum yanlış bişeymi yapıyoruz.ortada yanlış olan bişeyde yokk.herşey normal.kı benim yoksa başımı mı yazdılar şaka bi yanada evime geçeyimde bi

cm cm yazıyorsunuz ya bu cm ler en ölçüsümü aparatın yoksa boy ölçüsümüü.. benım boyu konusunda bır sıkıntım yok en konusunda korkularım ve acılarım varr keşke şu penis denen şey daha ince olsaydııı da oarmak gibi oda giriverseydı ... o zaman bu sıkıntıyı yasamazdıkk

ooo süper olmuş canım heyecan bastı kzzzz:))))

beğenmene sevindim canım :)

tamam canım öyle dene kolay gelsin BURCUM özeline yazdımm

cvp yazdım canım :)

canım ne güzel olmuş o ışıltılı resim,ellerine sağlık.
nasılsın,iyimisin,hastaydın ,iyileşmişsindir umarım ,egzersizler nasıl gidiyo?

beğenmene sevindim cnm. arada yazim böyle gaza gelmek için.
ben iyiyim çok şükür cnm. regl olduğum için yapamadım ama haftasonu bitiyo başlıcam egz.e devam edicem bir hızla.
sen nasılsın cnm. ?

süperrrrrr olmuş yazın ya gaza geldim! yarışa varım bende

gaza gelmene sevindim cnm. haydi egzersize o zamannnn...

canım boy değil en.zan boyda problem olmuyo alabildiğine gidiyo.aparatın çevresinin ölçüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…