- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.601
koçç aranıyor ilanı vericem bi ben bulamadım
lugesyacım, egzersiz yapan arkadaşlar birden çoğaldınız yahu bayramdan sonra, yenen arkadaşalrdan da sayı az şu nda, dün akşam yazdım yenenler nedersiniz diye ama zaten urada olanlar ses verdielr. Papatatrcim, güzelim seni alayım dicektim ama belinay almış seni.
Lugesyacım koçun benim güzelim ,gel koçuna ge lbalım:))
oyyy kıyamam ben sana taze gelinn.kız belinayyyyyyyy taze gelinimizle ilgilenirmisin lütfennn.evt evde değilim ondan deneme yamıyorum yukarda da dedğim gibiburalardayım sorma ya iki gün girmedik die kimse yüzümüze bakmıyo(( ben de deneyemedim hiç müsait olamıyoruz ya sinir oluyorum.ama peşini bırakmicam:) sen neden deneyemedin evde değilmişsin okuduğum kadarıyla.canım zaten sen son aşamadaydın ne olur erteleme...
bugün eskiler hep burda maşallah
albuneaa kuzum sen napıooonnn
canım hiç deme var ya 8 ay olacak evliyim.egzersizlerimde bitti şuan 13 cm deyim ama olmadı işte şuanda musait değilim deneme için evde değilim.oyüzden
oyyy kıyamam ben sana taze gelinn.kız belinayyyyyyyy taze gelinimizle ilgilenirmisin lütfennn.evt evde değilim ondan deneme yamıyorum yukarda da dedğim gib
belişime laf yok canım o beni hiç ihmal etmedi..tabi şimdi yeni kuzucuklar geldi onların ilgiye alakaya ihtiyaçları var papucumuz dama atıldı...isteyene yardımcı olayım dedim beni kimse istemedi:) ben de yazılanları okuyorum...
ooo kelebekim gelmiş, napiyim canım ya telef oldum işte bugün yine eve geldim uzattım ayakları oturuyom:))) sen napıyosun nasılsın:)?
ohhhhhhhhh keyfin yerinde yani
ben de kim neler yapıo yardıma ihtiyaç var mı gibilerinden bi bakayım dedim
baktım ki sizler burdasınız sevindim eski bi dostu görmüş gibi oldum
evt canım hatırlıyorum.aynı dönemlerde gelmiştik heralde topiğe.ya diyorum yanlış bişeymi yapıyoruz.ortada yanlış olan bişeyde yokk.herşey normal.kı benim yoksa başımı mı yazdılardaha da geç olmadan hallet bitir kuzum çok ilerlemişsn zaten
belki hatırlıyorsundur ben bi tek parmak egzersizinden sonra
kocamın ısrarıyla ve hiç inanmazken sırf gönlü olsun diye denedim
denerken de burda okudugum tüyoları denedim
ve oldu
o anki sevincimi anlatamam
demem o ki
çok fazla egzersize bile gerek kalmayabiliyor aslında
oraya bi şey girebiliyo
bu düşünce zaten bunu yenmenin ilk adımı
Balımm hoşgeldin özledim seni yahu, nerlerdesin sen:)?
oyyy kıyamam ben sana taze gelinn.kız belinayyyyyyyy taze gelinimizle ilgilenirmisin lütfennn.evt evde değilim ondan deneme yamıyorum yukarda da dedğim gib
belişime laf yok canım o beni hiç ihmal etmedi..tabi şimdi yeni kuzucuklar geldi onların ilgiye alakaya ihtiyaçları var papucumuz dama atıldı...isteyene yardımcı olayım dedim beni kimse istemedi:) ben de yazılanları okuyorum...
sen taze gelinliğinin tadını çıkar bi kaç gün
olr şekerim boştayım şuan biri yendi dier egzersizcim firar
derin nefes l ıkın dvm et yavaş yavaş oluck cnm..[/QUOTE
((((((((
daha da geç olmadan hallet bitir kuzum çok ilerlemişsn zaten
belki hatırlıyorsundur ben bi tek parmak egzersizinden sonra
kocamın ısrarıyla ve hiç inanmazken sırf gönlü olsun diye denedim
denerken de burda okudugum tüyoları denedim
ve oldu
o anki sevincimi anlatamam
demem o ki
çok fazla egzersize bile gerek kalmayabiliyor aslında
oraya bi şey girebiliyo
bu düşünce zaten bunu yenmenin ilk adımı
ooo süper olmuş canım heyecan bastı kzzzz:))))
tamam canım öyle dene kolay gelsinBURCUM özeline yazdımm
canım ne güzel olmuş o ışıltılı resim,ellerine sağlık.
nasılsın,iyimisin,hastaydın ,iyileşmişsindir umarım ,egzersizler nasıl gidiyo?
süperrrrrr olmuş yazın ya gaza geldim! yarışa varım bende
cm cm yazıyorsunuz ya bu cm ler en ölçüsümü aparatın yoksa boy ölçüsümüü.. benım boyu konusunda bır sıkıntım yok en konusunda korkularım ve acılarım varr keşke şu penis denen şey daha ince olsaydııı da oarmak gibi oda giriverseydı ... o zaman bu sıkıntıyı yasamazdıkk
canım ne oldu hamişlik durumun.biliyorsun meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?