Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oooohh iyice serdin egzersizleri, millet burda koç koç diye bağırıyo, koçu olan egzersizcimde tık yok kızılcık sopamı elie alcam burcuuuuuuuuu İyice serildin, hemmeen egzersize hemmennnnn

evet canım aynı dönemlerde
zaten ben evleneli de 5 ay oldu
valla biz yanlış bi şey yapıomuşuz yön konusunda
ben parmak egzersizinden sonra yönünü anladım
öyle olunca rahat oldu

inşallah canm
ne zaman geçiorsun evine

oooohh iyice serdin egzersizleri, millet burda koç koç diye bağırıyo, koçu olan egzersizcimde tık yok kızılcık sopamı elie alcam burcuuuuuuuuu İyice serildin, hemmeen egzersize hemmennnnn

benim güzel editörüm,koçum,Albuneacım ben regliyim :26::26:

Son düzenleme:
aynen kuum ya, bende seni gördüümesevindim, yenen gidiyo, yenen gidiyo, çoğu hamile gerçi ama ara sıra uğrar bi insan dimi:))Hamilelik nasıl gdiyo güzelim:)?

valla ben arada uğruyorum ama sizleri göremiodum
çok şükür güzel gidiyo canım
Allah isteyen herkese versin inşallah
bu topikteki arkadaşlar da
yeni yıla yeni gelin olarak girsinler inşallah

REgl öncesini de biliyoz, o regl bitsin görecem ben seni, gözüm üstünde çekirge, bitince hemmen haer veriyosun hemmen hızlandırıyoruz egzersizleri ve bitiyoruz bu soruun, koç lazım topiğe koç

ama koçum regl öncesi bayramdı yoktum yapamadım sonra geldim hasta oldum annemde kaldım yeni geldim ama regliyim haftasonu başlıcam cnm.. merak ettim pes etmedim..

hoşgeldin canım seni bu saatte görmek:44: vay gezmelere gitmiş, hadi bakalım haftasonu güzel bir haber alalım.

canım o zaman da bu illeti yendikten sonra ilişkiden bi şey anlamaz zevk almazdın
Rabbim her şeyi çok güzel yaratmış öyle düşünme

orası zaten belli kalıpları olan bi yer değil
mesela ilişkiye ilk girdiğinde biraz baskı yaparak giriyo
ikincisinde daha rahat
üçüncüsünde hissedilmeyecek kadar rahat
ama en güzeli ilki ve ikincisi oluo
yani bayan bünyesi de bunu istiyo aslında

hoşgeldin canım seni bu saatte görmek:44: vay gezmelere gitmiş, hadi bakalım haftasonu güzel bir haber alalım.

hoşbulduk koçum artık geceleri takılayım dedim yaa.inşşşşşşşş ayy varya buraya üye oldum olalı kaçıncı inşallahım olduu.Rabbbimmm sen yüzümü kara çıkarma.amin deyin kızlar

anamm kı ne muhabbet etmişiz öyle bi buçuk saate geliyor neredeyse.ayy ayrıalmıyorumki burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…