- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.621
evt canım hatırlıyorum.aynı dönemlerde gelmiştik heralde topiğe.ya diyorum yanlış bişeymi yapıyoruz.ortada yanlış olan bişeyde yokk.herşey normal.kı benim yoksa başımı mı yazdılarşaka bi yanada evime geçeyimde bi
oooohh iyice serdin egzersizleri, millet burda koç koç diye bağırıyo, koçu olan egzersizcimde tık yokkızılcık sopamı elie alcam burcuuuuuuuuu İyice serildin, hemmeen egzersize hemmennnnn
aynen kuum ya, bende seni gördüümesevindim, yenen gidiyo, yenen gidiyo, çoğu hamile gerçi ama ara sıra uğrar bi insan dimi:))Hamilelik nasıl gdiyo güzelim:)?
gönlünün editörü sever seni balımm:)) hamişli bu ay yine yalan oldu gönlümün gülü:)) önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)) msn deyim müsaitsen gel:)))
benim güzel editörüm,koçum,Albuneacım ben regliyim :26::26:
REgl öncesini de biliyoz, o regl bitsin görecem ben seni,gözüm üstünde çekirge, bitince hemmen haer veriyosun hemmen hızlandırıyoruz egzersizleri ve bitiyoruz bu soruun, koç lazım topiğe koç
hayırlısı olsun canım.msn açılmıyo ya bilgisayarımda sorun var
sen taze gelinliğinin tadını çıkar bi kaç gün
aaaaaaaaaah aah çıkarabilsem...
cumartesi yada pzar canımevet canım aynı dönemlerde
zaten ben evleneli de 5 ay oldu
valla biz yanlış bi şey yapıomuşuz yön konusunda
ben parmak egzersizinden sonra yönünü anladım
öyle olunca rahat oldu
inşallah canm
ne zaman geçiorsun evine
aaaaaaaaaah aah çıkarabilsem...
yaffyuumm pek derli gördüm seni hayırdır???
cm cm yazıyorsunuz ya bu cm ler en ölçüsümü aparatın yoksa boy ölçüsümüü.. benım boyu konusunda bır sıkıntım yok en konusunda korkularım ve acılarım varr keşke şu penis denen şey daha ince olsaydııı da oarmak gibi oda giriverseydı ... o zaman bu sıkıntıyı yasamazdıkk
hoşgeldin canım seni bu saatte görmek:44: vay gezmelere gitmiş, hadi bakalım haftasonu güzel bir haber alalım.
hoşbulduk koçum artık geceleri takılayım dedim yaa.inşşşşşşşş ayy varya buraya üye oldum olalı kaçıncı inşallahım olduu.Rabbbimmm sen yüzümü kara çıkarma.amin deyin kızlar
yaffyuumm pek derli gördüm seni hayırdır???
aman ya şu eşler...bak kuşum sana sıralıyorum ilk denemeden sonra grip gibi olucak hali olmicak, sonra işleri yoğunlaşıcak gelir gelmez uykusu gelicek sonra da isteksizlik oldu bazılarında...çok şükür ben daha o aşamaya gelmedim...bu arada hesapta olmayan misafirleri de katarsak taze gelinliğinin tadını çıkaramıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?