Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım önce o muma alış iyice ve sonra yavaş yavaş kalınlaştır..üzerine peçete sar yapabiliyosan huni şeklinde yap.giderek kalınlaşsın.ve her boya geçtiğinde iyice alışana kadar bekle diğer boya hemen geçme ok.

canım burda kim bir şey sorarsa o an kim varsa yardım ediyor koça gerek yok sen sor biri muhakkak cevap verir, şimdi çok güzel ilerlemişsin yavaş yavaş cm i kalınlaştıracaksın p... boyutuna gelene kadar uzun uzun egzersiz yapacaksın sonra denemeye geçeceksin ama önce aparatla biraz çalış denemede nelere dikkat etmen gerekiyor ne yapman gerekiyor kendi deneyimimizi anlatırız.

canım parmakta eğimi yapabiliyorum ama muma gelince nasıl eğimli yapıcam diye tedirginim yani hissetmek benim için önemliymiş heralde mumda direkt nereye gitcek bişey olursa diye hemen çekiyorum anlamadım ki

canım parmakta eğimi yapabiliyorum ama muma gelince nasıl eğimli yapıcam diye tedirginim yani hissetmek benim için önemliymiş heralde mumda direkt nereye gitcek bişey olursa diye hemen çekiyorum anlamadım ki

kız gidecek bir yeri yok merak etme bişey olmuyor ama en rahatı p.. emin ol.

sımdılık bu muma alıstım gibi hıssedıyorum kendımı... yarım saat ıcımde tuttum ileri gerı yaptımm acısada sıkıntı yok razıyım bu asıyı yasamaya... ama ne kadar süre aynı kalınlıktakı aparata devam etmelıyım yanı sımdı bu gece yatsam yarın tekrar aynı bu muma devam etsem yıne ılk sefer oldugu gıbı ıcıme alırken sıkıntı yasarmıyımmmmm yada ne kadar egzersızden sonra aparatı kalınlaştırmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız gidecek bir yeri yok merak etme bişey olmuyor ama en rahatı p.. emin ol.

bende diyorum p.. bencede daha rahat çünkü oda parmak gibi sonuçta ama etten
canım inş ben ankara gitmeden bitireyim şu işi artık son 2 haftada yenmem lazım inşşş ne olur ya gazla çalışıyorum ben galibaaa
ama regl olcammmm
görümcemde hamile oda vajiydi ama onlarda büyü çıktı ben onun mevlidine hamile olmak istiyorumm inşşş

eşimde diyor ki o elinde tuttugun mum sert oldugu halde giriyor sa penis mumdan daha kalın olsada şekil alabildigi için daha rahat alırsın ıcıne rahat ol dıyor ama ben yınede hazır degılım henuz ... ben daha hıc mumu denememısken sadece orta parmagımı alabılıyorken ıcıme ilişki denedik eşimle ve yarısını alabıldım sayılır ve herkesın bahsettıgı o ete carpptı zorlamadık. ama kucuk gıtgellerden sonra bacaklarımı havaya kaldırım cok azı cımdeyken boşaldı eşim içime... ve bıraz yanma hıssı oldu bende yarım saat falan yatar halde bekledım canımın acısı gıdene kadar ve sonra kalktıgımda ıcımden dısarı bır ıkı damla sıvı aktıı nedir bu ben ne yapmalıyım penisli ilişki denemek istiyorum yarından sonra kendime guvenıyor gıbıyım aslındaaaa

canım ne kadar süre olduğunu senin psikolojin ve rahatlığın belirlicek.yarın o muma devam et tabii ki baktın ki alamıyosun ilk etapta daha önce yaptığın şekilde daha ufak bişey dene yavaş yavaş kalınlaştır ama emin ol yine alırsın.bu arada nefes egzersizi yap alamadığın zaman derin derin nefes al bikaç sefer ondan sonra tekrar ittir aşağı doğru.bi müddet sonra vajin o kalınlığa alışıcak ve rahat almaya başlicaksın ondan sonra kalınlaştırıcaksın.sana tavsiyem birden kalınlaştırma yavaş yavaş kalınlaştırınca hem gözün korkmuyo hem alabileceğine daha çok inanıyosun.

canım aslında aparatta çok ilrlemeden p..s denemeyin diyorum çünkü ben öyle bi hata yaptım.aparatta 9 cm yapıyoken p..s denedim hüsranla sonuçlandı ve bu da p..sten daha çok korkmama sebep oldu.ben de aparatta 14 cm e gelinceye kadar denememeye karar verdim.son aşamada denersen inan bana daha rahat olur ve acı hissetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…