Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne gelmiş kıs??

ccanım midenizi bulandırmak istmem.şahsın biri içiyor.sonra malum olay gerçekleşiyor .yani mide boşalıyor.düşün sen yataktasın başıa gelenlere bak.sonra saçma sapan sayıklamalr.sızıp sabah uynmalar.ayy ya insan ohalde nasıl denemeyi düşünür aklım almıyor

hyrrrrrrrr( noolmşş???

canım alkol denemedim ama kas gevşetici, uyku hapı, isttek artırıcı denedim hepsi hüsranla sonuçlandı kafam iyi olur diye düşünüyordum aksine insanda bir huzursuzluk bir isteksizlik yapıyor bu tarz şeyler en güzeli doğal bir önsevişmeden sonra olağan birşey gibi yapmak çok hazırlık yapınca olmuyor nedense.

ııııııııııııııııyyyyyyyyyyyy...ne kötü bi durum...onun kocasının yerinde olsam soğurum ben o kadından kimse kusura bakmasın..

arkadaşlar normalde ilk gecemizde abdest aldırıp namaz kıldırırlar
ilişkiye girerken de eşlerin besmele çekmesi gerekir ki
o ilişkiden bi bebek olursa hayırlı bi evlat olsun
bu sebeplerden dolayı
lütfen alkol alıp bunu denemeyin
çaresizliğinizi anlıyorum
ben de çaresizlikten pasiflora almıştım
sakinleştirir kasları gevşetir demişlerdi
içtim
meğer içinde alkol varmış
içer içmez uyuyordum yataga bile gidemeden
kaslar gevşemez tüm kasların gevşese bile o gevşemez
çünkü o psikolojik olarak kasılıyo
o esnada rahat olursan oluyo

zaten bilinç altımız da olduğu için ne yaparsak yapalım kabul etmiyoruz...o yüzden en iyi çözüm yolu egzersiz hap,krem,içkiyle olcak şey değil...

inşşşş canımmm yaa 5 cm uzunluk ama o takılan yerde kalıyo derin nefes alıyorum ama korkuyorum halbuki eşimin parmağıyla okadar rahat olmuştuki eşim şok olmuştu baya bi kalın da parmağı mum bile daha ince kalıyo

kıs kelebek nerelerdesin sennnnhiç karşılaşamıyoz...nasılsın???hamişlik nasıl gidiyor???

güzel topiğn güzel hatunları ben çıkıyorum hepinizi öpüyoruummm.arada uğramaya çalışırım.döneyim bi eskisi gibi sürekli topikte olacam .bide üstüne yenersem şöyleee ohhhhhhhhh.yeni arkadaşlara yardımcı olurduk.neyse çenem düşmesin yine.belinay geldiğimi gördün kaçtın ha farketmedim sanmanursenam sende kendine dikkat et balım.gönlümün editörüü albuneamm senle sohpet etmeyi özledim.dönecem yakında.ficklebird eşini seninde alışma dönemin ii geçer inşş.başka kim kaldı ya.neyse yazmadıklarım sizde kendinize ii bakın lafı uzatmak istemedi. kı ben yine başladım veda yazısı gibi.kusuruma bakmayın napimm vaji başıma vurdu .ne ettiğimi bilmiyorumöptümmmmmmmmmmmmmmmmmm sizineyseeeeeeeeeeeeeeeeee

hatta hazırlıksız yapınca oluyo
ben başardığım gün ilişkiye girmek aklımın ucundan bile geçmiodu mesela

sen şu an ne aşamadasın neler yaptın doktora gittin mi bi anlat hepsini bakayım..ona göre sıvıyalım kolları...

şimmdi hemen anlatymmmm:)
1 buçuk aylık evliyimmm..düğünden snraki sabah eşmle bişiler yaparken geldi dayandı o an:)) ama girmedi..anlamadım bişi çnkü hiiç byle bişey dşnmemiştim..snra biraz açık olucak ama parmağyla yaptı ve kızlığm bzldu..yani kan gelnce anladım.e artık olur herhalde dedk ama olmadı 4 gün denedk öğlen akşam sabahh...olmuoo girmioo..snra doktora gttm yattım o malum koltuğa..doktor açtı baktı kızlığn yırtlmış dedi..ama kızlığn biraz etli dedi ve normalinden biraz daha dar vajinan dedi.tıbbi bi durumn yok dedi..ben operasyon fln geçirebilirim gerekrse demştm..ööle bi durumn yok herşey normal dedi sen sadcee çok korkuosun dedi...oda parmağını sokucktı kokrktm soktrmadım.snra emla krem ve kayganlaştırıcı verdi..snra aldık onları denedk..sürüp bekledim..burayı ozmnlar sadece okuodum yazmıodum üstte ben oldum ve yarısına kadar girdii..cnm acıdı ama birazz..2 gün oramda şişlk ve acı hissttm...işte bu sfeer tammm olmştuuu anladım:))) snra uzuun bi süre denemedk ama ben 2 3 gnde bi ööle parmağımı sokuodum orta parmağm giriodu okadar...daha snra bidaha emlayla denedk hiiç olmadı başı bile grmedi..ağlama krizine girdimm...çok ağladım snrlerm bozulduu...ondan snra hiç denemdk ve bayram girdii misafr geldi derken dün ilk kez aparat denemey karr verdm..ve rimeli kalınlaştırrak denedm..baktm oluo..sonuna kadar girioo..ıkınıorm ittiriorum girioo çıkıo..yavaş yavaş ama..mum alıcktm üşendm çıkmadım..bgnbaşka bişeyi çok daha kalın yaparak denedm..başta zorlandım ama oda girdii.aa bu arada pardon atladım dün o rimel girince gaza geldm ve ppenis denemsi yaptm(( yarısı girdii..ilerletiorum biyere gelio duvara çarpıo ilerlemio..ıkınıorm nefes alıorm ilerlemio..takılıo ordaaa...bastrımca acıooo((çıkarıorm tekrra sokuorum yarısına girio snra ilerlemio...bugn işte daha kalın yaptm oda girdi yavaş yavaş ama girip çıkarıorm....ölçüsünü blmiyorum ölçemedm(ama ciddi kalın:)))heppsii bu işteeeeeee

canım biz öbür topikde ayrıntılarıyla nasıl denedik anlattık vajinismusu nasıl yendik başarı öykülerimiz diye jinekoloji 3. sayfada,oraya da göz at istersen, herkes belli bir yerde takılıyor acaba yanlış açı mı ?popoya doğru eğimli deniyeceksin canım.

kızlar nasıl olduğunu anlatayım bugün belişcimle msn de konuştuk uzun uzun ben 14 cm yapabildiğim halde hala kafamda erteliyodum ve koçum bugün deniceksin yarın haber bekliyorum ona göre dedi.ben de bu gece egzersiz yamaya hiç niyetim olmadığı halde hadi egzersiz yapayım kendime güvenirsem denerim dedim.ilk önce abdest aldım dua ettim bu illeti çeken herkese.sonra egzersize başladım o koca aparatı alabildiğim halde iş denemeye gelince kalbim çarpıyodu eşim kaç kere geldi gitti yanıma garibim sonra dedim böyle ertele ertele olmicak ne olursa olsun ve çağırdım eşimi.ilk denemede hooppp içerde şok oldum.ben egzersiz yaptığım pozisyondaydım yarı oturur şekilde.inananın hiç acı yok sadece baskı hissi ve afedersiniz biraz çişim geldi o kadar...kastığım için gitgeli çok yavaş yavaş yaptı ama inanın hiç acımadı.sonra ben üste geçtim yapabilicek miyim diye onu da rahatlıkla aldım hatta ben üstteyken git gel yaptım rahatlıkla.sanırım kontrol bende olduğundan daha rahattım.işte bu kadar şimdi sıra git gel kısmına alışmakta.allahım sana şükürler olsun.bu derdi çeken kimse kalmasın inşallah.hergün dua edicem belişşşşşşşşşşş senin tetiklemen sayesinde dile benden ne dilersen

anlat bakalım nasıl şok gelişmelr cnmm :) hadi hayırlısı.

şimdi bayanlar öncelikle bana koç moç vermemişler yeniyim diye heralde ama emin olunkı vajıde eskiyim 6 hazıranda evlendım daha tık yok deken egzersızlere basladım bugün ucuncu gunum ve bildiginiz bakkal mumuna bir kat peçete bir kat streç ve prez. gecırıp sokmaya calıstım daha bu sabah yaptıgımda olmamıstı gırmemıstııııı agladım uzuldum sıteye falan gırmıyorum olmuyo ben yapabılenlerden deıgılım dedım ama az once bır saat once evde yalnızken hazır esım ısteyken aldım o kahrolası mumu elime ve fatmagulu ızlerken hıc kafama takmadan ıttırdıgımın bıle farkına varmadan sokmaya calıstım ılk gırerken cok canım yandı ama bı baktım mum hem de o koca mum içimde ve bu sefer mutluluktan agladımmmmm ve hemen esıme mesaj yazdım haftasonu bu ıs tamam hazır ol dıye şimdi bu illeti yenenlerden yardım dılenıyorum adeta simdi aşama aşama ne yapmalıyımmmmmmm lütfennnnnn pleaseeeeeeee yardım edinnnn durmadan egzersız yapmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

canım haftasonu güzel haber bekliyoruz ona göre,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…