- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.661
takip ettiğim kadar canım yenen arkadaşların çoğunda bu sorun var.acaba psikolojik bi durummu.yani vajili dönemin etkisindemi kalıyorlar yada artık bişeyyler beklediğinizin farkındalarda beklentiyi boş çıkaracaklarındanmı korkuyorlar.(işte onu bilemedimmm bennnn)ayy ne dedim ya ben:44:
sanırım öyle bişiler...neyse inşallah sen yaşamazsın.ama dene artık kuşum ya bitti senin işin...uzatma fazla..
durmak yok yola devam.canım daha önce yazılanları okumuşmuydun.alkolle deneyenlerin başına geleneleri
ne gelmiş kıs??
evet ltfenn çok istyrm yardımcı olmanıııııııııııııııııııı..lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
hyrrrrrrrr( noolmşş???
ccanım midenizi bulandırmak istmem.şahsın biri içiyor.sonra malum olay gerçekleşiyor .yani mide boşalıyor.düşün sen yataktasın başıa gelenlere bak.sonra saçma sapan sayıklamalr.sızıp sabah uynmalar.ayy ya insan ohalde nasıl denemeyi düşünür aklım almıyor
canım alkol denemedim ama kas gevşetici, uyku hapı, isttek artırıcı denedim hepsi hüsranla sonuçlandı kafam iyi olur diye düşünüyordum aksine insanda bir huzursuzluk bir isteksizlik yapıyor bu tarz şeyler en güzeli doğal bir önsevişmeden sonra olağan birşey gibi yapmak çok hazırlık yapınca olmuyor nedense.
sağol canım sen de yolu yarılamışsın benim daha yeni 1,5 aylık öbür topiğe de giriyorum ama kimse yok.
5 cm uzunluk mu en mi çünkü uzunluktan önemlisi eni, sen yaz aşamalarını ben giriyorum bakarım, kız 5 yıllıklardan bir sen kaldın ona göre
sen de bitir artık canım, ne sormak istersen yaz, sen de kasım gelini ol hadi.
kıs kelebek nerelerdesin sennnnarkadaşlar normalde ilk gecemizde abdest aldırıp namaz kıldırırlar
ilişkiye girerken de eşlerin besmele çekmesi gerekir ki
o ilişkiden bi bebek olursa hayırlı bi evlat olsun
bu sebeplerden dolayı
lütfen alkol alıp bunu denemeyin
çaresizliğinizi anlıyorum
ben de çaresizlikten pasiflora almıştım
sakinleştirir kasları gevşetir demişlerdi
içtim
meğer içinde alkol varmış
içer içmez uyuyordum yataga bile gidemeden
kaslar gevşemez tüm kasların gevşese bile o gevşemez
çünkü o psikolojik olarak kasılıyo
o esnada rahat olursan oluyo
canım alkol denemedim ama kas gevşetici, uyku hapı, isttek artırıcı denedim hepsi hüsranla sonuçlandı kafam iyi olur diye düşünüyordum aksine insanda bir huzursuzluk bir isteksizlik yapıyor bu tarz şeyler en güzeli doğal bir önsevişmeden sonra olağan birşey gibi yapmak çok hazırlık yapınca olmuyor nedense.
sen şu an ne aşamadasın neler yaptın doktora gittin mi bi anlat hepsini bakayım..ona göre sıvıyalım kolları...
inşşşş canımmm yaa 5 cm uzunluk ama o takılan yerde kalıyo derin nefes alıyorum ama korkuyorum halbuki eşimin parmağıyla okadar rahat olmuştuki eşim şok olmuştu baya bi kalın da parmağı mum bile daha ince kalıyo
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmmmmmm tbr ederimmmmmmmmmm seni maşallah ama sen çok çalışkan bi öğrenciydin senin yakındı zaten en erken bitierenlerdensin galiba
canımm yaaa gerçekten çok sevindimmm
yazdınmı nasıl olduğunu sayfayı hatırlıyosan söylermisin canım
anlat bakalım nasıl şok gelişmelr cnmm :) hadi hayırlısı.
güzel topiğn güzel hatunları ben çıkıyorum hepinizi öpüyoruummm.arada uğramaya çalışırım.döneyim bi eskisi gibi sürekli topikte olacam.bide üstüne yenersem şöyleee ohhhhhhhhh.yeni arkadaşlara yardımcı olurduk.neyse çenem düşmesin yine.belinay geldiğimi gördün kaçtın ha farketmedim sanma nursenam sende kendine dikkat et balım.gönlümün editörüü albuneamm senle sohpet etmeyi özledim.dönecem yakında.ficklebird eşini seninde alışma dönemin ii geçer inşş.başka kim kaldı ya.neyse yazmadıklarım sizde kendinize ii bakın lafı uzatmak istemedi. kı ben yine başladım veda yazısı gibi.kusuruma bakmayın napimm vaji başıma vurdu .ne ettiğimi bilmiyorum öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi neyseeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ben bakıyorum sen anlatmamışsın heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?