- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.701
selammmm millleeeettttt.......
buttercim hangi aşamadasın canım, nasıl gidiyor. benim o bölgem acımaya başladı ya ben de bıraktım zorlamayayım diye
sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olayım kızlar
varrrr!!!!!!!!!ama nedense kmse bana cvp yazmıooooo..anlamadım...nyseee..ben şuan aparat denemesi yapıorumm en sonuna kadar sokunca midemde ve karnımda yani o bölgede bi acı sızlama oluooo..nedir o acebaaa???
cnm öğlen bıraktğn gbiyim.akşam üstü bikez daha yaptmm kalın aparatla girio çıkıo işte
bana penis denemsi yasaklandı:))) eşmle kardeş kardeş otruyrz şuan tv izyrzzz:))))sen neler yaptn
aparatta takılı kaldım ya . acımaya başlayınca da bıraktım işte.
peki cnmm bnmm penis denemesi yok banaaaaa....nasıl ölçücemki yaaa bişi yokki ölçbiliceğim ama bayağı kalınnn yaniiii....şimdi ben byle aparat yapıorum yaaa diorumki bikaç gün snra yani biraz daha kalnlştırıp yaptktan snra içki içiyim rahatlym ööle ilk denememi yapiim.bide denemedn önce yarım saat içimde bekltym olablr miii?????
belki yanlış yöne doğru zorladığın için oluyordur. aparatı ilk girişten sonra aşağıya doğru yani anüs yönüne doğru hafifçe eğerek ittir.
ööle yapıorum ööleee...iice ittirnce artık en sonlarına doğğruu karnmda nasıl bi baskııı nasıl bi snacı anlatamammm...ince ince sancıoo bööle anlatamıorum değişik bişi((nyse ya çok sorun değil olsunda katlanırım ben:))diğer soruma geçiyimmm...aparatı tamamen alabilorm içime ama penisi yarısına kadar alıorm nidennnn???o meşhurrr duvara çarpıooo ilerlemiooo (nefes alıorm ıkınıormmm...ıı ıh olmuo
canım ilk denemem de ben de eşim de hayal kırıklığına uğramıştık. aparat oluyor bu neden olmadı diye.ama ben anestol sayesinde tamamen yendim. orası uyuşup acımayacak diye düşününce gerçekten de acımadı ve tamamı oldu. ayrıca aparatı hızlı bir şekilde kalınlaştırmaya çalışmayın. önce hazırladığınız aparata iyice alışın daha sonra kalınlaştırın yavaş yavaş.
aaa gerçekten mii..e ozmn bnde biraz daha aparat yaptktan snra emlayla ilşki yaşym olur ozmn senn gibi diimii..emla beni inanılmaz uyuşturuo...ozmn olur herhaldeeee...en kalın aparata gelince o günün akşamı eşm geldkten snra takym bi yarım saat fln bekltym snra emlayı sürüp pens denemesi yapym diimi cnmm..ay içim bi umut doldu sen ööle diyinceeeee:))))))))))))
ağlanacak halimize gülüyoruz,ilk gecemizde ben eşime,o deliğe değil hayır oraya değil diee bağırıyodumm malum vaji yle tanısmıstım,eşimin bana karsılık olarak verdiği cevapsa muazzamdı..:)) orada kaç delik varki??
hahahaaaaa alemsiniz yaaaa
selaaammm nasıl gidiyor egzersizler?
şimdi güldüğüme bakmayın,o zamanlar çok ağlıyodum ama azim ettim eşimin ve bu topiğin sayesinde yendimm sıra sizde güzel güzel haberler bekliyorumm yeni yıla hamiş hamiş girelimmmm inşşşşşşş...
ayyy ayyy inşallahhholurrr
egzersizde ilerledikten sonra aparatı içinde tut biraz hemen çıkarıp eşinle deneme yap. kayganlaştırıcı da kullan o sırada eşine de kendine de sür. sonuç kesin olacak cnm :) aaa oldu işte bu kadar deyip ağlamıştım ben :)
evime dönemk istiyorummmbikaç gün uzatacam galiba önümüzdeki haftadan sonra düzenli girerim artık.ara ara giriyorum (misafir olarak )okuyorum fırsat oluncada bir iki kelam edip çıkıyorum.sen napıyorsun nasıldı misafirlerin güzel ağırlasaydı ağır misafirlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?