Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar aparatı nasıl hepsini alabiliyosunuz ya. ben alamıyorum nasıl yapmam lazım
zamanla olacak canım,sen daha yenisin ilk seferler öyle olması normal. etrafını sarıp ölç kaç cm aparattasın şu an? ıkınarak içine ittir. yavaş yavaş,gitmediği yerde bekle sonra yine ıkınarak ittir.
ahhh inşalllahhhhhh....inşallah byle olurrrr..pekki ondan snraki ilk denemen ve snrakilerde sorun yaşadın mı???bide anestol kullandn mı devamnda...herşey normalee döndümüüü ilk olduktan snraaa????

anestolü bıraktım ama kayganlaştırıcı kullanıyorum hala. zaten 25 ekimde yenmiştim çok olmadı yani. alışıyoruz yavaş yavaş. :) yendikten sonra sorun yaşamadım canım. Allah'a şükrediyorum bugünleri de gördüm ya. neler çektim şu dertten

süpersin cnm yaa bu kadar cabuk ılerlemene cok sevınıyorum

dene cnm 10 cm ama önce 9 cm dene 10-15 dk sonra hemen 10 cm gec daha kolay olacak....güzel haberlerını beklıyoruzzz

ooowwwwwwww 14 cm ... allahım o gunlerı gostersın bana da inş.. ben henuz 8 bilemedin 9 cm deyım ama benım ıcın bu bıle mucızeee ... burayla tanısmadan önce inanın dıger evli yasıtlarımı kendimden daha degerlı goruyordummm cunku onların duzgun bır cınsel hayatı vardı. kendimden kucuklerı gordummu dıyordum bu bıle yapmışşşş ilk defa bu kadar ısteklı ve yalnız degılım pazar gunune kadar alabıldıgım kadar kalın aparat almak ıstıyorum sorun yasamazsam pazar gecesı hedıye vermek ıstıyorum esımeeeeee artıkkk :):)

nedendir bilmem ben de okuyunca duygulandım ben de kesin aglarım heraldee 6 ayın acısınııııı aglaya aglaya aatarımmmm

ilgin için çok tesekkurler neyzen umarım en kısa zamanda mutlu haberler vericemmmmm

canım benim mutlu haberini bekliyorum en kısa zamanda :) 9 cm aparattayım demişsin yakındır halayını çekmemiz ben de senin gibi diyordum, şu kadın bile yapmış benim neyim eksik diyordum. herkes face de falan bebek fotoğrafı gördükçe üzülüyordum. ama zaman herşeyin ilacıymış bunu anladım. ve bu sürecinde bir sebebi vardır diyorum.Allah hiçbirşeyi sebepsiz vermiyor bence.

evet canım 2 yıl evliliğin ardından bu siteyi buldum ve yendim.sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular. sen de başaracaksın geldin ya buraya.artık herşey çok yakın cnm:)

ben de senıınn gıbı olmak ıstıyorummmm canım yaaaaa mumlar hayatımın bır parçası olduuuuu adetaaaa :))) basaracagım basaracagızzzzzzzzzz :)

ben de senıınn gıbı olmak ıstıyorummmm canım yaaaaa mumlar hayatımın bır parçası olduuuuu adetaaaa :))) basaracagım basaracagızzzzzzzzzz :)

sen 6 ay diyorsun ben 2 yıldan bahsediyorum canım düşün artık :) markete gittiğimde gözüm mumlara takılıyordu hep birkeresinde dalmışım biraz şunu mu alsam bunu mu alsam falan, eşim kafayı mı yedin sen deyince kendime geldim. ne gülmüştüm hatırladıkça

zaten buraya gelen kolay kolay bırakamıyorrrr:9)hayırdır iyi gelişmelerdir inşallah

buttercim hangi aşamadasın canım, nasıl gidiyor. benim o bölgem acımaya başladı ya ben de bıraktım zorlamayayım diye

cnm kastıgın için acıyor biraz gevse ve egzersızlerde moral çok önemli kızlar öyle herseyi takmamaya çalışın eşlerınızle konusun bu dönmede onların destegıne cok ıhtıyacınız varr

peki ben de izninle bişey sorabıırmıyımmm??? penisi lop diye aldım içime demişsin ya aldıgında bısey degsmedı mı? yanı kanama acı vs. hıcmı olmadı....

cnm aparatla egzersiz yaparken kırmızı geldi benim ztn..hayır acı falan hiç olmadı inanamadım bende ztn kime sorsan aynını der acı falan yok basınç oluyo içeri.egzersiz yaparken kaslar sıkınca vajeni çok dar asla girmez bişey sanırdım..ilişkide gevşeyince sanıyosunki çoook geniş kasınca sıkıyo yinee..aparata göre penis çoook çook iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…