- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.781
sana da hyrLı cumalar cnm... Senin Nicki Okuduğum zaman Hep SErdar Ortaç 'ın Karabiberimm şarkısınıı MırıLdanıyorum =))hayırlı cumalar kızlar :))))
Selam kızlar ya ben herşey bitti derken yine bi belayla uğraşıyorum galiba(43:
sana da hyrLı cumalar cnm... Senin Nicki Okuduğum zaman Hep SErdar Ortaç 'ın Karabiberimm şarkısınıı MırıLdanıyorum =))
hayırlı cumalar arkadaşlar,hepiniz duamdasınızz inşş,bitcek bu kabus...:26:
merhaba hanımlar
Ne oLdu cnm .. SOrun NE kii ??
Hamd olsun ben vajinismusdan kurtuldum- p..si tam ala biliyorum, doğru ilişki sırasında olağanüstü zevk almıyorum( yani p..sin vajinaya girişinden herhangi bi zevk duymuyorum- açıkçası)
Ama, sorun o diyil- şimdi parmak egzersizi yaparken ve ya pe...s içeri girdikden sonra ucu bir yere direniyor- ve p..sin oraya deymesi ağrı gibi bi uyarı yapıyor., Sonra parmağın da bi yerlere direndiyini hiss ediyorum- bi et parçası gibi bi şeye- belki bu rahim ağzıdır diye düşünüyorum- ama vajina içinin görüntüsünü bilemediyimden bunun ne olduğu beni çok düşündürüyor((
off şu regl bitsede egzersizlere geri dönsemde bitirsem de artık bende güzelce ilişkiye girsem,ayıptır söylemesi regl dönemi diye hormonlarım yükseldi galiba.aklımdan kötü şeyşer geçiyor
= ))))))))))Enn kısa zamanda Kurtulursn İnş cnmm ..
sen nasıl atlattın,kısaca alabilir miyim moral olsun bana
Başardığım sayfayı bldm cnmm =)
ArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... Yaşaassııııııınnnnnn Banaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
hoşgeldin kıssss
hoşbulduk canım.ayy bağlantımda sorun var bitürlü yazamadım.napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?