- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.821
mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..
gidiyorum piskolojik destek aliyorum ama hersey cok uzun suruyor artik sinirlerim bozuldu evliligim tehklikede
sprem tsrti yapıldıgı zmn ilişkiye girilmiyormu nedenki??
Kızlar Mrb gelebildim sonunda evimdeyim, egzersizLErime tam gaz devam ediyorum,, yoksa nilay beni parçalıcakkFicklebird kutlarım bu arada cnmm darısı başımıza
kuzum naber nasıl gidiyor
bugün pek keyfim yok canım başım ağrıyo((
en son dün akşam 10 cm aldım ama bugün ne yaptıysam 5 cm kadar girdi gerisi olmuyoooo, tıkandım , hiç iyi değilim((
olur öyle bazen takma kafanı,yapmamamız gereken tek şey sıkılmak üzülmek.üzüntüden oluyor herşey.bu dert yüzünden çok üzülüyoruz sonra aşsak bile hastalıklar bitmiyor.o yüzden kendimizi rahatlamamız gerek.güzel şeyler düşün,sevdiğin şeylerle uğraş bence.dünkü 10cm için ödüllendir kendini
bıraktım zaten keyfim gelince yapacağım artıkolmuyo başka türlü de... hafta sonu evde yokum egzersiz falan yapamıcam , pazartesi gününe kalacak diye daha çok üzülüyorum (( uzaması beni deli ediyo
hoşgeldin,merak etmeye başlamıştık seni
biraz keyiflendir kendini akşam tekrar denersin egzersiz yapmayı.10cm dediğn çapı değil mi?
Günaydın kızlarrrrr, ya biri de benim mide bulantılarıma çözüm bulsun
*eskiler siz yerinizde sayın yeni kızlar çok azimli maşallah.
*belma canım çok güzel serçe parmağı rahat yapıyorsan şimdi işaret parmağına geçebilirsin parmağını soktuğun zaman kaslarını sıkıp bırakmayı unutma.
*pati canım geçer bu günlerde çok sık deneyebilsen kısa sürede alışacaksın.
*minelçetin nasıl oldun, iyisindir inşallah.
merhaba nursenacım bugün daha iyiyim antibiyotik iyi geldi. mide bulantın var kusma varmı canım.
evet canım eninden bahsediyorum 10 cm :) yinede iyide en az 12 olunca denemek istiyorum , 9 da ben bu işi yaparım dedim denedim yarısı oldu oyüzden 12 olmadan birdaha deneme yapmam sanırım
negüzel canım alıştın mı şimdi,darısı başımıza.birbirinden çekici bir sürü çamaşır gecelik falan almıştım hevesle hepsi dolapta bekliyor 2 aydır
biraz keyiflendir kendini akşam tekrar denersin egzersiz yapmayı.10cm dediğn çapı değil mi?
kızlar 10 cm çap olur mu yaaaa. çocuk kafası bile o kadar yoktur
uzunluğu değil yani kalınlığı demek istedim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?