- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.741
kızlar aparatı nasıl hepsini alabiliyosunuz ya. ben alamıyorum nasıl yapmam lazım
kızlar bu gün moral bozkluğuyla uyuyorum. öptüm hepinizi. mutlu ve umutlu günle uyanalım inş... dualarım sizlerle...
kızlar aparatı nasıl hepsini alabiliyosunuz ya. ben alamıyorum nasıl yapmam lazım
peki bir sorum daha olucak benm son kullandığım aparat çok fazla ağrı yaptı ve az birşey kanamam oldu şimdi bu aparatı ağrı bitesiye kadar devam etmem mi gerekiyor buarada egzersizi kaç dakika yapmam lazım süre önemlimi?
acaba bebek yağı ile jel aynı işlevimi görüyor hangisi daha iyi?
lütfen anlatırmısınız nasıl oldu ... ben egzersıze baslayalı henuz cok olmadı ma parmagımı tamamen ıcıme alabılıyorum fakat sadece ufak bı delık var o delıge denk getırebılırsem rahatca gırebılıyor parmagım ıcıme ve ıcımdeyken oynattıgımda hareket ettırmeye calıstıgımda bıraz sert bır tabaka ete carpıyor ve sanırım zar olayıda bu parmak o ınce delıgı bulup gırıyor ama penis malesef girmiyor
eşimde diyor ki o elinde tuttugun mum sert oldugu halde giriyor sa penis mumdan daha kalın olsada şekil alabildigi için daha rahat alırsın ıcıne rahat ol dıyor ama ben yınede hazır degılım henuz ... ben daha hıc mumu denememısken sadece orta parmagımı alabılıyorken ıcıme ilişki denedik eşimle ve yarısını alabıldım sayılır ve herkesın bahsettıgı o ete carpptı zorlamadık. ama kucuk gıtgellerden sonra bacaklarımı havaya kaldırım cok azı cımdeyken boşaldı eşim içime... ve bıraz yanma hıssı oldu bende yarım saat falan yatar halde bekledım canımın acısı gıdene kadar ve sonra kalktıgımda ıcımden dısarı bır ıkı damla sıvı aktıı nedir bu ben ne yapmalıyım penisli ilişki denemek istiyorum yarından sonra kendime guvenıyor gıbıyım aslındaaaa
günaydınnn balımm dnden berii napıyorrssuunn
iyiym cnm aynı bildigin durumdayım ne gelen var ne giden hala bekliyomsen ne durumdasın.....
aynen cnm yaa agrılar devam ama bana da henuz ugrayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?