Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm saygın beyde egzersız yaptırıyor sabretsen hıc gıtmesen de paran cebınde kalsa burada cok rahat basarabılırsın..

ıcımden dısarı akan meni benı hamile bırakabılır mı böyle bir ihtimal söz konusumudur sizceee ???

canım meninin bir bölümü dışarı akıyor içerde kalan kısım dölleme yapıyor.

ama siz çap diyosunuz. 10 cm çap demek çok korkunç kalınlık demek

kız bu siteyi hiç okumuyosunuz şöyle vakit bulunca biraz okusanız bunlar dah önce defalarca konuşulan şeyler, çapı değil bahsedilen etrafını mezurayla ölçüp onu yazıyoruz.

kız salatalık dedin şimdi eşimi gönderdim canım istemiyo ama hiç bir şey yiyemiyorum bir de onu deneyim bunaldım iyice ne yesem çıkarıyorum.

ben gün içinde yazılanları zor okuyorum canım. kızlar çapı diye bahsettiler de o yüzden bi anda şok oldum.

cnm zeynepp ben de doktorla yendım evet kolay oldu 3 gunde yendım ama ılk kendın dene gercekden paran cebınde kalır

ben de dedim canım üstelik bildiğim kadarıyla zeynep egzersiz yapıyor p... de oldu ama ben tamamı oldu mu anlamadım yazmıştı hani bu aşamada kendi de yenebilir.

kızlar ben doktorla yendım onun apartları ıle calısma yaptım suan onları atcagm pe.. seklındeler gercekten hıc bıseyı ıcıne alamayıp dok gıdemeyenler olursa yardımcı olurum onn uzerıne prze.. yerlstrp almnz daha koly olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…