- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.881
geldimi kullandınmı hiç nekadardı ben başka şeylerde aldıgım için fiyatını bilmiyorum...[/QUOT
12 tl. tüp mü olcak demişler. başka türlüsü de mi var
anestol aldınmı..cnm aparat parmaga göre daha geç ilerliyo dvm et sen yavaş yavaş olucak..
sanırım maillerim gelmıyor sana Belınayyyyyy???
anestol aldınmı..cnm aparat parmaga göre daha geç ilerliyo dvm et sen yavaş yavaş olucak..
anestol aldık evet. onu nasıl kullancam ben
geldi cnm 1tane aldm..sen çevrimiçimisn şuan gelsene msn ye
anestol aldık evet. onu nasıl kullancam ben
cnm ben çok az vajenin iç kısmına sürüp yapıyodum aparatla yaparken ama bide pens denerken..biraz anestol birazda jel sür aparatada jel süreblrsn jel daha bol olucak aparata prezrvtf geçir hergün birazdaha kalınlaştır..10cm de yenende çok oldu 12 cm gelene kadar yapın sonra pns denemesi ok.çok azimlisiniz ztn kısa sürede aşarsınız hepiniz hızlı ilerliyosunuz bizlere göre
cnm ben çok az vajenin iç kısmına sürüp yapıyodum aparatla yaparken ama bide pens denerken..biraz anestol birazda jel sür aparatada jel süreblrsn jel daha bol olucak aparata prezrvtf geçir hergün birazdaha kalınlaştır..10cm de yenende çok oldu 12 cm gelene kadar yapın sonra pns denemesi ok.çok azimlisiniz ztn kısa sürede aşarsınız hepiniz hızlı ilerliyosunuz bizlere göre
anestol sürünce bekletcek miyim. bi de taaa içine mi sürcem
evet onlıne durumdayım suan msnde
geldi cnm 1tane aldm..sen çevrimiçimisn şuan gelsene msn ye
kıs msn profilindde eşinle foto var gri ceketli sende siyah elbiseli deilmisn :44:kimi eklemişim kı ben
mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..
tamam o benım ıste ama sen cevrım ıcı degılsınnnD
parmakla çok rahat yapıyorum, 3 parmağımı birleştirince de alabiliyorum, ama aparata gelince olmuyo.((((((
çevrimiçiyimmmmmm beeeeennnn..PAPATYAPTIR aramadan kadın avatar de ordan bulursun
canım aparatla yapamıyosan üç parmaktan sonra eş parmağına da geçebilirsin,ya da üç parmağa iyice alıştıktan sonra penis denemesi de yapabilirsin
illa aparatla yapman gerekmiyo yani,mesela burdaki bazı arkadaşlar sırf parmakla yaptılar ve direkt penis geçtiler ya da tam tersi...
kendini neyle nasıl rahat hissediyosan öyle yap...
kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin[/Q
6 aylık evlilik hayatımda çok denedikkkk ilişkiye girmeyı cnaımın yandıgı da oldu yuzeysel ılışkıye dadandıgımızda oldu... fakat benden hıc kan gelmedı su an 8 cm aparatla denıyorum ve hıc sıkıntı yok uzunlugu da penis boyundan dha uun bıle alabılıyorum ıcıme fakat hala kan yok ben de eşime soruyorum acaba geldı kan baayında falan bız mı goremedık karanlıkta dıyor :):) guluyorum şaşkınım penis girdigindede kan elmıycek mı benden? hayır kendımı bılmesem bekaretım yok dıcem ama insan şaşkın oluyor 1-2 cm ıcerde dıyorsunuz ee o zaman benımkı nerede dıyorum ben deeeee
cnm ben yeneli 2 ay oldu,hala kırmızı gelmedi benden,yani egzersizlerle yeteri kadar esnetmişim ben onu demekki,zaten kafamızda büyüttüğümüz bi şekilde zar değilmiş o,aslı81 de yazmış zaten soğan zarı kadar ince diye,yani takma kafana,eşine de anlat durumu...
anestol sürünce bekletcek miyim. bi de taaa içine mi sürcem
ben başlıyodum hemen beklemiydm fazla..içe dogru sür..
evet canım eninden bahsediyorum 10 cm :) yinede iyide en az 12 olunca denemek istiyorum , 9 da ben bu işi yaparım dedim denedim yarısı oldu oyüzden 12 olmadan birdaha deneme yapmam sanırım
aparat bana çok ters geldi yaa. kalemle yapıyodum mum yap dediler. mumla yaptım. aynı şey. değişen bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?