Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim canım,gözün aydın...

parmakla çok rahat yapıyorum, 3 parmağımı birleştirince de alabiliyorum, ama aparata gelince olmuyo. ((((((

canım aparatla yapamıyosan üç parmaktan sonra eş parmağına da geçebilirsin,ya da üç parmağa iyice alıştıktan sonra penis denemesi de yapabilirsin
illa aparatla yapman gerekmiyo yani,mesela burdaki bazı arkadaşlar sırf parmakla yaptılar ve direkt penis geçtiler ya da tam tersi...
kendini neyle nasıl rahat hissediyosan öyle yap...

aparat bana çok ters geldi yaa. kalemle yapıyodum mum yap dediler. mumla yaptım. aynı şey. değişen bişey yok

evet canım eninden bahsediyorum 10 cm :) yinede iyide en az 12 olunca denemek istiyorum , 9 da ben bu işi yaparım dedim denedim yarısı oldu oyüzden 12 olmadan birdaha deneme yapmam sanırım

cnm çok iyisin valla,ben de 11 cm den sonra yenmiştim,ama o 11 cm le yaklaşık 5 gün boyunca egzersiz yapmıştım ve penise geçmiştim,sen de kendini hazır hissedene kadar son aparatınla egzersiz yap canım.

aparat bana çok ters geldi yaa. kalemle yapıyodum mum yap dediler. mumla yaptım. aynı şey. değişen bişey yok

ee canım parmağınla devam et o zaman,kendini zorlama aparat diye,burda amacımız penisi içimize alabilmek araçlar o kadar da önemli değil,parmak,kalem,mum,rimel hangisi olursa artık
önemli olan senin kendini rahat hissetmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…