- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.901
Kızlar Mrb gelebildim sonunda evimdeyim, egzersizLErime tam gaz devam ediyorum,, yoksa nilay beni parçalıcakkFicklebird kutlarım bu arada cnmm darısı başımıza
ee canım parmağınla devam et o zaman,kendini zorlama aparat diye,burda amacımız penisi içimize alabilmek araçlar o kadar da önemli değil,parmak,kalem,mum,rimel hangisi olursa artık
önemli olan senin kendini rahat hissetmen
ilişki sonrasında seninde düzensiz oldumu nezaman düzene giriyo yaw her aymı böle
uzunluk ne kadar olcak peki
cnm ben yeneli 2 ay oldu,hala kırmızı gelmedi benden,yani egzersizlerle yeteri kadar esnetmişim ben onu demekki,zaten kafamızda büyüttüğümüz bi şekilde zar değilmiş o,aslı81 de yazmış zaten soğan zarı kadar ince diye,yani takma kafana,eşine de anlat durumu...
eşim çokkk ama çokk anlayıslıııı ben zorluyorum hatta onu acırsa acısın boşver dıyee o kıyamıyor hıc bısey olucak sanıyor... kırmızıya takılmıyorummm gelmese de olur ama toplumumzda yer etmıs bır dusunce var ya ılk gece kanı merak ettım benden gelmeyecekmı dıye ben cok rahat buyudum her ıstedıgımı yapabıldım ama bır okadarda kontrolluydum ailem tarafından aman yapma aman elleme orası ellenmez dilmez vs.vs. işte bende oraya dokunsam kızlıgıma zarar gelıcek sanıyordum ama öyle degılmıs bunu yenı anladım 9 cmdeyım suanda aparatta ( mum ) yarın cm derecemı yukseltıp bu hafta ılışkı denemesı yapmayı planlıyorum artık olursa olur olmazsa da benı yolumdan caydıramaz moralım bıle bozulmaz... cunkuuu ben artık oranın kapalı bır zar olmadıgını bıseylerın gırıp cıkabıldıgını gordummm eskıye gore daha mutluyum umutluyummm allah herkese kolaylık versın ve herkes gelın olsunyuzler gulsun bebişler karınlara dolsunn aminn diyin kızlarrrrrrrr
eşim çokkk ama çokk anlayıslıııı ben zorluyorum hatta onu acırsa acısın boşver dıyee o kıyamıyor hıc bısey olucak sanıyor... kırmızıya takılmıyorummm gelmese de olur ama toplumumzda yer etmıs bır dusunce var ya ılk gece kanı merak ettım benden gelmeyecekmı dıye ben cok rahat buyudum her ıstedıgımı yapabıldım ama bır okadarda kontrolluydum ailem tarafından aman yapma aman elleme orası ellenmez dilmez vs.vs. işte bende oraya dokunsam kızlıgıma zarar gelıcek sanıyordum ama öyle degılmıs bunu yenı anladım 9 cmdeyım suanda aparatta ( mum ) yarın cm derecemı yukseltıp bu hafta ılışkı denemesı yapmayı planlıyorum artık olursa olur olmazsa da benı yolumdan caydıramaz moralım bıle bozulmaz... cunkuuu ben artık oranın kapalı bır zar olmadıgını bıseylerın gırıp cıkabıldıgını gordummm eskıye gore daha mutluyum umutluyummm allah herkese kolaylık versın ve herkes gelın olsunyuzler gulsun bebişler karınlara dolsunn aminn diyin kızlarrrrrrrr
amin canım ,tüm herkes kurtulsun bu dertten ve allahım isteyen herkese bebişler nasip etsin inş
o kırmızı olayını ben de zaman zaman düşünüyorum gelmedi diye,aman o kadar da büyük bişey değilmiş yani,gelmedi sonuçta,önemli olan sonuç
bu arad ne kadar hızlı ilerlemişsin canım ya ,süpersin valla 9 cm desin
bişey kalmamış başarmana,hadi bakalım allah azmini ve cesaretini artırsın,senin de halayını çekelim inş...
amin canım ,tüm herkes kurtulsun bu dertten ve allahım isteyen herkese bebişler nasip etsin inş
o kırmızı olayını ben de zaman zaman düşünüyorum gelmedi diye,aman o kadar da büyük bişey değilmiş yani,gelmedi sonuçta,önemli olan sonuç
bu arad ne kadar hızlı ilerlemişsin canım ya ,süpersin valla 9 cm desin
bişey kalmamış başarmana,hadi bakalım allah azmini ve cesaretini artırsın,senin de halayını çekelim inş...
inşallah arkadasım yaaa eşime ödevımı yapan cocuklar gıbı anlatıyorum sevıncımı paylaşıyorummmm o da guluyoo benı mumlamı aldatıyorsun dıyoo artık espriye vurmus durumdayız durumuuu :) hepinizden allah razı olsunnn buraya kadar geldım ya burdan sonrasıda gelıcek eminimki ...
inşallah arkadasım yaaa eşime ödevımı yapan cocuklar gıbı anlatıyorum sevıncımı paylaşıyorummmm o da guluyoo benı mumlamı aldatıyorsun dıyoo artık espriye vurmus durumdayız durumuuu :) hepinizden allah razı olsunnn buraya kadar geldım ya burdan sonrasıda gelıcek eminimki ...
gelir canım gelir,o iş bitti gözüyle bak artık,sen geldin ya buraya ,yenmeden giden yok
gönlünü ferah tut sen,yeterki inan kendine
ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
NERE gittiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım cnm,sen bi anlat günde ne kadar sıklıkla ve ne kadar süre egzersiz yapıyosun?
bu gün kimse yok. haftanın yorgunluğu düştü herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?