- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.421
haklısın canım tövbe tövbe yaa isyan edecem sandım.ya reglim yaklaşıyor 10 güne kadar onun stresi bastı gelmeden bitseydi
canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.şöyel yap.sen kendini yokmuşa göre hazırla tabi rabbimin izniyle inş vardır sana süpriz gibi olur eğer yoksada duruma alışmış olursun canım. çünkü böyle olunca baya ümitleniyorsun.gönlümüzden geçen inşşş vardır.yoksada eğer albuneanın dediği gibi önümüzdeki maçlara bakalım.canım senin yaşın kaçtı
ya evet aslında rahat olmak gerekıyormus ama o kadar cok bekledımkı bu zamanları 3 yıl hep cocugum olamıcak dıye uzuldum durdum artık beklemey sabrım kalmadı...oku oku bende okuyorum hepımıze)
amin cnm yaa sende bir an once kurtul su beladan...
belırsızlık kotu bırsey yaa yaolım su reglıyı yada hamişsem sevınım:))))
ben 23 yasındayım cnm :)
aparatlı egzersize mi devam edeyim??o koca aparatta git gel yapabiliyodum ama sanırım p..s te kendimi kastığımdan gitgel yapsın istemiyorum öööööllee dursun durduğu yerde:) bide içerde de canım acıdı ama hep değil bazen bi yere denk gelio acıyo size de oldu mu??
amaaaaanın kıs sen daha miniciksin
20 yasında evlendım cnm korktum evde kalıcam dıye sanırım
ay canım ya madem yaşın da küçük hiç kasma rahat rahat dene bence çocuğun olmadan tadını çıkar
aynı hisler içerisindeyim.eşim yattı ben hala bu konuyu düşünüyorum.ne olacak.....biz bebek düşünmüyoruz kelimesi nefret getirdi.halbuki ölüyoruz.
kızlaaaaar bence artık başardım.bi türlü ikna edememiştim kendimi 18 ekimden beri.bugün gayet iyiydim,epeyce ilerledim çok şükür.inş daha da normal bi hale getirebilirim şu olayı :)
ama çokk ıstıyorummmm :))))sen kac yasındaydın cnm
selam kizlar
ben eski vajililerdenim.cok sukur atlattim.neler yasadiginizi o kadar iyi anliyorum ki ne durumda oldugunuzu cok iyi biliyorum.ama sakin vaz gecmeyin.ben 4,5 sene sonra yendim.ve artik bu isi kafamda bitirmistim.tamam bu saatten sonra ben asla yapamam diyordum.o zamanlarda bu siteyi buldum.basta rabbimin sayesinde ve burdaki arkadaslarimin destegiylekurtuldum bu hastaliktan.benim icin hayal olan bebek ise vajinismusu yendikten sonraki ilk ay hamile kalmamla benim icin bir mucize degildi artik.simdi 3 haftam kaldi dogumuma ve bana geride kalan senelerim saka gibi geliyor.bu dedigimi sizde yendikten sonra anlayacaksiniz.
ben vajinama dokunamazdim bakamazdim cok kotuydum gercekten ama sakin ertelemeyin kizlar.bir adi da erteleme hastaligi bunun.egezersizleri yapmaya calisin.birbirinize destek olun.ben artik son zamanlarim giremiyorum pek nete yoksa yardimci olmaya calisirdim size.ama ozelden msj atarsaniz her zaman yardimci olmaya calsiirim.
o hani tikandiginiz yer varya orda sakin geri cikarmayi orda bekleyin az bir zaman bekleyin ve ondan sonra ilerletmeye calisin.icerisi gercekten bir bosluk.sadece beynimiz kabul etmiyor bunu.p...is asamasinda olanlar eger altta siz esiniz ustteyse sizde poponuzu kaldirmayin indirebildiginiz kadar indirin kendinizi kasipta yukari dogru kaldirmayin dedigim gibi yaparsaniz vaji aciliyor resmen .eger siz ustteyseniz de (ben boyle yendim cok rahat oluyor)kontrol zaten sizde oluyor yavas olun.acele etmeyin.sakin sakin ilerletmeye calisin.takildiginiz yerde dedigim gibi bekleyin cikarmayin az bekledikten sonra ilerletin.
ben hep dua ediyorum hepinize rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah
geçmiş olsun kuşum...boğazların için elmayı haşla bi tencerede sıcak sıcak ye çok iyi geliyo.. bol bol ıhlamur iç ballı.yapiim mi sana??
çook gecmıs olsun cnm havalar bızı çok aldatıyor dıkkat et kendıne
off offf kendıme çok kzııyorum dayamadım evde test yaptım negatıf
ben 28 yaşındayım.elini çabuk tutması gereken benim aslında ama maşallah sermiş durumdayım.allah sağlık versin şu ilişkiye alışıp vajiyi atlatayım ilk işim hamiş kalmak olucak.tamamen atlatmadan hamile kalmak istemiyorum.
aparatlı egzersize mi devam edeyim??o koca aparatta git gel yapabiliyodum ama sanırım p..s te kendimi kastığımdan gitgel yapsın istemiyorum öööööllee dursun durduğu yerde:) bide içerde de canım acıdı ama hep değil bazen bi yere denk gelio acıyo size de oldu mu??
canım hayırlısı ya sıkma canını,benim de 5 gün var reglime ama hafiften kasık ağrılarım başladı,sanırım gene 5 gün geçmeden regl olacam
valla yendikten sonra bırak gecikmeyi , 3-4 gün erken olmaya başladı,umutlanamıyorum bile
önümüze bakcaz artık,allahtan umut kesilmez,her regl bizim için yeni bir umut
amin cnm yaa sende bir an once kurtul su beladan...
belırsızlık kotu bırsey yaa yaolım su reglıyı yada hamişsem sevınım:))))
ben 23 yasındayım cnm :)
vajıyı yendıkten sonra 1 kere reglı oldum normaldı gecıkme fln olmadı bu ne simdi ya sinir oluyorum şu duruma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?