Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım tövbe tövbe yaa isyan edecem sandım.ya reglim yaklaşıyor 10 güne kadar onun stresi bastı gelmeden bitseydi

olsun benm araya neler girdi 2 ay uzadı.yine de çok şükür fazla uzamadan hallettim sayılır ama insan gerçekten çok sinir oluyo elde olmayan sebeplere.bu da geçer ya huu!!biliyo musun sen o hikayeyi??

amin cnm yaa sende bir an once kurtul su beladan...

belırsızlık kotu bırsey yaa yaolım su reglıyı yada hamişsem sevınım:))))

ben 23 yasındayım cnm :)

ya evet aslında rahat olmak gerekıyormus ama o kadar cok bekledımkı bu zamanları 3 yıl hep cocugum olamıcak dıye uzuldum durdum artık beklemey sabrım kalmadı...oku oku bende okuyorum hepımıze)

haklısın canım insanın psikolojisi çook bozuluyo.ben daha çocuk denemelerine başlamadım ama korkuyorum acaba olucak mı die??vajili halimizden kalan bi durum sanırım.

evt cnm belkı faydası olur...ah su kasmalar zaten gıtmedı bı turlu:)ölee durursa ne anlıcaksınnn beee kolayı secmekk yoookkk:))))evt cnm bole sızı sancı gıbı bırsey arada bende de oluyor herkezte oluyor anlıcagın ama bunlarıda asıcaz zamanla sen bol bol esınle dene cnm her fırsattakı ıyıce alısasın..benim eşim ılk zmanlar biraz soru oldu deneyemedık ama simdi maşşalhı var:)zevk harıcınde ve ılkgırısler harıcnde cok bı sorunum yok:)

aynı hisler içerisindeyim.eşim yattı ben hala bu konuyu düşünüyorum.ne olacak.....biz bebek düşünmüyoruz kelimesi nefret getirdi.halbuki ölüyoruz.

cnm sen ne zamandır yoksun topikte,naptın egzersizleri,hangi aşamaya geldin?
sanki pes etmişsin gibi geliyo bana,moralin bozuk gibi?
hayırdır bi sorun yoktur inşallah,kendini bi şöyle toparlasan ve kendine inansan öyle kolay söylersinki 'artık biz de bebek düşünüyoruz' diye...

kızlaaaaar bence artık başardım.bi türlü ikna edememiştim kendimi 18 ekimden beri.bugün gayet iyiydim,epeyce ilerledim çok şükür.inş daha da normal bi hale getirebilirim şu olayı :)

cnm zaman herşeyin ilacı inan,bir de sık sık yaparsanız herşey rayına oturur
sevindim ilerlemene,daha güzel günlere inşallah

allah yardımcı olsun doğumunda canım,sağlıkla hayırla inşallah.bizlere de dua et canım,ben de çok istiyorum çocuk

off offf kendıme çok kzııyorum dayamadım evde test yaptım negatıf

canım hayırlısı ya sıkma canını,benim de 5 gün var reglime ama hafiften kasık ağrılarım başladı,sanırım gene 5 gün geçmeden regl olacam
valla yendikten sonra bırak gecikmeyi , 3-4 gün erken olmaya başladı,umutlanamıyorum bile
önümüze bakcaz artık,allahtan umut kesilmez,her regl bizim için yeni bir umut

yaşa bakmıyo canım yaa:))oyle deme zamanı var beklıyoruz ıste:)))aslında bencede bıraz daha alıssam daha ıyı olucak ama dedımyaa zamanında hep cocugum olamıcak dıye uzulmustum onun için sabrım kalmadı:)

tatlım sen bilirsin ama bence aparatı bırak artık,bi de eşin git yaptığında nefes al,gel yaptığında da nefes ver,o zaman acı faan hissetmiyosun,ben öyle yapıyorum
bir de öyle dene istersen

vajıyı yendıkten sonra 1 kere reglı oldum normaldı gecıkme fln olmadı bu ne simdi ya sinir oluyorum şu duruma:)

vajıyı yendıkten sonra 1 kere reglı oldum normaldı gecıkme fln olmadı bu ne simdi ya sinir oluyorum şu duruma:)

kanda yaptır canım,belki idrarda çıkmamış olabilir,bir de sen kendini daha iyi bilirsin,regl olacak gibi mi hissediyosun kendini,yani kasık ağrısı falan var mı?
benimkiler şimdiden başladı mesela ,valla sinir olmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…