Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendini kasmışındır canım vaji aynı vaji sen devam et bak yakında ne kadar rahat olacaksın

canım bir aralar çok gayretliydin,en kısa zamanda o haline dönersin üzülme.ne kadar kalacaklar kayınvalidenler? umarım erken dönerler gece egzersizlere devam etmeye çalışsan canım.bırakma kendini buraya fırsat buldukça gelmeye çalış eski haline geri dön lütfen. almanyadan gelen bir akrabamız da derdi 15-16 yaşında kızlar yapıyolar falan,içimden yuh bana onlar bile yapabiliyor derdim.yanlış bilgiler ,kulaktan dolma şeyler bizi böyle yapıyor aslında. neymişş eğitim şart

arkadaşlar pe.. denemesinde yarısı oldu devamı olmadı sanki oradan sonrası duvar gibi.aparatla ne kadar girdiirebildiysem o kadar aldım pe.. içime ya.çok sıkıldım bu durumdan

kendini kasmışsındır o esnada. olmadığı yerde durun biraz rahatla derin derin nefes al ver,tekrar devm etmeye çalışın.orda duvar falan yok canım yarısı girdiyse devamı da rahat girer diye düşün.devamında daha geniş bir boşluk olduğunu düşün rahatlatmaya çalış kendini.

canım yendikten sonraki ilk regli görücem belki ondan düzen bozulmuştur..hayırlısı bilemiyorum artık varsada bebiş süpriz olucak beklemiyodukvarsada gelsin sefalar getirsin yoksada üzülmem..belirti var ama regli olucakmış gibi sancım var:44: kafam allak bullak...yarın saglık ocagında yaptırırım belki..inşallah sizlerin olur bian önce buarad geçmiş olsun grip olmuşsn..sende varmı çalışmalar ne durumdasn..

arkadaşlar pe.. denemesinde yarısı oldu devamı olmadı sanki oradan sonrası duvar gibi.aparatla ne kadar girdiirebildiysem o kadar aldım pe.. içime ya.çok sıkıldım bu durumdan

canım o duvar gibi dediğin yerde kendini çok sıkmışsındır,ondan ilerlememiştir,o esnada nefes alıp vererek kendini rahatlatsan ,bir de eşin bi dakkaya yakın hareket etmese sonuna kadar girer,bir de öyle dene canım,pes etme o esnada sakın çıkarma

neyse canım,araya böyle beklenmedik şeyler oluyo canım,hastalık,misafir vs
onlar bi gitsin bir an önce başla canım,sen egzerszilerden iyice uzak kaldın ya ondan soğudun bence
bi başlasan,cesaretin de gelir cnm,moral bozmak da yok

saol canım evet grip oldum fena halde ,bakalım iyileşmeye çalşıyorum işte
dediğin gibi regl düzeni bozulmuş olabilir,benim de bozuldu 3-4 gün erken gelmeye başladı
merakla bekliyorum senin haberini,hayırlısı olur inş canım
benim de çalışmalar sürüyo ama bi numara yok maalesef
5 gün var reglime ,grip üstüne bugün bir de kasık ağrılarım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…