Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bende gitgel yapamıyodum 12 cm aldım yendim git gel yapamıyodum bile gayet normal yavaş yavaş olur mrk etme geç ilerliyo aparat..yanma olunca nefesle gevşe kasmışsındır muhtemelen..

O yer tam olarak neresi?Herkeste oluyormuydu ve nasil basardiniz?Nasil ilerlemistiniz yenen arkadaslar?Uyusturucu krem kullanmadan olmazmi?Hep aparatlarda uzunluktan bahsediliyor kalinlikta sorun olmuyormuydu?

Buarada yenen herkese Tebrikler!

cnm bende gitgel yapamıyodum 12 cm aldım yendim git gel yapamıyodum bile gayet normal yavaş yavaş olur mrk etme geç ilerliyo aparat..yanma olunca nefesle gevşe kasmışsındır muhtemelen..

ara verdiğim için kasmış olabilirim ama yarın tekrar deneyip 8 ci tamamen alıcam kafaya koydum :)

saol cnmmmmmmmm...darısı başına inşşşş.....sen bi yap söz ben ööğrenip yapıcam parlak yazını :)))

tamam cnm bekliyorumm :) sende gelin avatarı koy hadi taze gelinimizzz...

O yer tam olarak neresi?Herkeste oluyormuydu ve nasil basardiniz?Nasil ilerlemistiniz yenen arkadaslar?Uyusturucu krem kullanmadan olmazmi?Hep aparatlarda uzunluktan bahsediliyor kalinlikta sorun olmuyormuydu?

Buarada yenen herkese Tebrikler!

canım dar bi yer biyerden sonrada ilerlemiyo duvara çarpıyo gibi oluysn zamanla oralarıda aşıyosun..aparatta geç ilerleme oluyo ikisindede sorun yok kalınlaştıkça daha geç ilerliyo..

Son düzenleme:
yarın saglık ocagında kan testi yaptırmayı düşünyorum:18:kıs heycan yapmayın bide kırmızı kartı yiyomuşum herkesi ayaklandırdım burdada utancımdan gelememde

hayırlı zamanda hayırlısı canım.günler çuvala mı girdi önümüzdeki maçlara bakarız biz de. Kırmızı kartı sen değil tembel tenekelerimiz yiyecek yakında ,herkes sırayla başarıyor eskiler hala gizli gizli okuyup kaçsınlar bakalım.

amiin canım..egzersizcilerin listesini yapmak lazım..

ara verdiğim için kasmış olabilirim ama yarın tekrar deneyip 8 ci tamamen alıcam kafaya koydum :)

tamam cnm bekliyorumm :) sende gelin avatarı koy hadi taze gelinimizzz...

canım günden güne 1 ml mi ilerliyosn egzersiz saatini uzat 10 12 ye çık tamam mı..ztn 7 ye kadar almışsn 1ml neki yaw.. ıkınınca aparat dışa çıkıcak nefes verdikçe içeri dogru gidicek hızlandır elini artık

cnm günde 1ml ilerlemiyorum uzun zamandır araya birsürü şey girdi, hastalıktı regliydi vs. uzadı işte. benim migrenim var tuttumu 2 gün kendimi toplayamıyorum. oyüzden geri kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…