- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.521
Yaaa Belinaycim- lütfen yarın bi test yaptır, bütün kızlar oy birliyile senin regl. olmamanı bekliyooozz)) Hadi bakaalım- inşallah hayırlısı
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
hayırlı uğurlu olaaaa. ne güzelllllll. darısı bizim başımıza
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
belinaycım ya. eğer bi sorun olsaydı o 5 cm(boy) girermiydi
Tebriklerrrrr- Allah başak sıkıntı vermesin)
gençliktir aşk tebrik tebrik tebrikkkkkkk. ben o afilli şeylerden yapamıyorum. anlat bakalım nasıl yendin
canımmm canımmm canımmmm benımmmmm sana nasıl tesekkur etmelıyımmm bılemedımmm sabrına ilgine sonsuz tesekkur inşallah hayırlı bebıs haberlerını de alırızzzzzz :):)
dualarım sizinlee ben de kasım gelini oldummm belinay sayesınde ficklebird sayesınde sagolsun neyzen sayesınde ve yorumlarıma yorum katan tum arkadaslarıma sonsuz tesekkurlerrrrrrrrrrrrrr canlarrrrrrrrr
ne demek arkadaşım lafı mı olur :) Sağolsun bana da Belinay çok destek olmuştu.Belki hatırlamaz çünkü birçok kişiye koçluk yapıyor :13:
Harikasın canımmmm dün demiştim ben sana değil mi? Tebrik ederim canımm benimm anlat nasıl başardığını? Çok sevindim senin adına çoookkkk
neyzenim balım nasıl gidiyo alıştınmı..bebiş çalışmalarına başladınmı
ne demek arkadaşım lafı mı olur :) Sağolsun bana da Belinay çok destek olmuştu.Belki hatırlamaz çünkü birçok kişiye koçluk yapıyor :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?