Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gençliktir aşk tebrik tebrik tebrikkkkkkk. ben o afilli şeylerden yapamıyorum. anlat bakalım nasıl yendin

tesekkurler canımm... ben daha cok yenıyım dun gece oldu sabaha karsı ... cok kolay oldu hıc zorlanmadım en son egzersızımı 11 cm ıle yapmıstım ve o zamana kadar hıc uyusturucu kullanmamıstımmm... penis dnemesine gecmemı soylemıstı belınaycımmmmmm ve onu dınledım uyusturucu sıktım sonra aparatımı son bır ıkı kez sokup gıt geller yaptım ve esıme yanıma gelmesını soyledım daha sonra uygun sertleşmeyı sagladıktan sonra cuk dıye gırdı anlamadık bıleeeeee uyusuktum hıssetmedım ama gordukce hızla gırıp cıktıgını agladım mutluluktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korkmayın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben 6 ayımı yedım sakın korkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dualarım sizinlee ben de kasım gelini oldummm belinay sayesınde ficklebird sayesınde sagolsun neyzen sayesınde ve yorumlarıma yorum katan tum arkadaslarıma sonsuz tesekkurlerrrrrrrrrrrrrr canlarrrrrrrrr

ne demek arkadaşım lafı mı olur :) Sağolsun bana da Belinay çok destek olmuştu.Belki hatırlamaz çünkü birçok kişiye koçluk yapıyor :13:

Harikasın canımmmm dün demiştim ben sana değil mi? Tebrik ederim canımm benimm anlat nasıl başardığını? Çok sevindim senin adına çoookkkk

evet mesajını okudummm ondan öncede belınayla msnde konusmustuk yok dedım bu aksam oldu olduuuuu hıc bu kadar ısteklı olmamıstımmmm uyusturucuyu ılk kez balayaımızda tatıldeyken denemıstık ama hıcbır faydası olmamıstıı dun gece sıktım ve penis denemesi basarılı !!!!!!!!! nasıl oldu anlamadım bıleeeee hersey cok guzeldı uyusukluk gectıkten sonra bıraz cnaım yandı dustan sonra ama o bıle mutluluk verdı banaa :) ayrıca kan fln da gelmedııııııııııııııııııııııııııı çok mutluyummmmmm tesekkurler neyzennnnn

neyzenim balım nasıl gidiyo alıştınmı..bebiş çalışmalarına başladınmı

canım benim,internetteki ovulasyon zamanı hesaplamayı denedim.bu hafta ovulasyon zamanımdı.2 günde 1 denedik bakalım inşallah olur ya.Çok istiyorum bebişim olsun.Senin gecikmişti değil mi? eee sanırım güzel haberlerin yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…