- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.541
evet mesajını okudummm ondan öncede belınayla msnde konusmustuk yok dedım bu aksam oldu olduuuuu hıc bu kadar ısteklı olmamıstımmmm uyusturucuyu ılk kez balayaımızda tatıldeyken denemıstık ama hıcbır faydası olmamıstıı dun gece sıktım ve penis denemesi basarılı !!!!!!!!! nasıl oldu anlamadım bıleeeee hersey cok guzeldı uyusukluk gectıkten sonra bıraz cnaım yandı dustan sonra ama o bıle mutluluk verdı banaa :) ayrıca kan fln da gelmedıııııııııııııııııııııııııııçok mutluyummmmmm tesekkurler neyzennnnn
ilk zamanlar ben de anestolsüz yapamıyordum ama birkç denemeden sonra onu da bıraktım,sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum.inşallah yakın zamanda onu da bırakırım.biz orayı esnettiğimiz için kırmızı falan gelmemesi normal canımalışma dönemi başladı hadi bakalım [/Q
Uuyusturucu bıraz sıkıntı yarattı gec boşalma hatta boşalamama oldugu ıcın bıraz sorun oldu ılk bırleşmemızde bu kadar uuzn surmesı bıraz zorlayıcı olduuuu vee boşalamadıgı ıcınde eşim inanılmaz stres yaptı ne surdun içineee dıyıp durdu ılışkı sırasında :):) bı daha kullanma dıyyooor ama ben kullanmadan ıkıncıyı yapamam gıbı gelıyorrrr :S
canım benim,internetteki ovulasyon zamanı hesaplamayı denedim.bu hafta ovulasyon zamanımdı.2 günde 1 denedik bakalım inşallah olur ya.Çok istiyorum bebişim olsun.Senin gecikmişti değil mi? eee sanırım güzel haberlerin yakın
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
çookkkk tebrık ederımmmm 64:
hayırlısı cnm inşallah vardır..evt gecikti ama ben çalışmadım süprizz olucak
tesekkur ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nılayyyyy ::)
yaa işte böyle yeni gelenler yeniyo wallaa o eskılerı gozum gormesıngerçekten çok sevındım canım böyle yenenlerı gordukce bi oh cekıyorum...[/QU
:))))))))))))))))))))))))))
canım doktora mı gideceksin evde test mi yapacaksın, ayy heyecan yaptım niyeyse yaben senin yerine heyecan yapıyorum sanırım
kızlar aparat boyu ne kadar alabiliyosunuz egzersiz esnasında???
canm sen kaçtasın..10 a 12 ye gelmelisin..
kızlar aparat boyu ne kadar alabiliyosunuz egzersiz esnasında???
yuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çookk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....teşekkr ederimmm burcum86.................................ohohohohoohohohohoohohoh
yarın saglık ocagında kan testi yaptırmayı düşünyorum:18:kıs heycan yapmayın bide kırmızı kartı yiyomuşum herkesi ayaklandırdım burdada utancımdan gelememde
boy olarak bi ilerleme olmuyo. çok az alabiliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?