Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neyzecimmmmmm cnaım benım benı burda farkettıgın gunden berı özel mesjlarını benden hıc esırgemedın eminim ki vaktın olup sık sık gırebılseydın forumaaaaa en guzel koclarımızdan bırı olurdunnnn hıc ama hıc suphem yokkkk senden gelen mesajları okudukca ıcıme bır sıcaklık ve cesaret gelıyorduuuuuu destegını unutmam mumkun bıle degılllllllll bundan sonra hersey dıledıgımız gıbı olsun hayatımmmm mesaj sayım dolsun sana özelden mesaj atıcamm

ilk zamanlar ben de anestolsüz yapamıyordum ama birkç denemeden sonra onu da bıraktım,sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum.inşallah yakın zamanda onu da bırakırım.biz orayı esnettiğimiz için kırmızı falan gelmemesi normal canım alışma dönemi başladı hadi bakalım

hayırlısı cnm inşallah vardır..evt gecikti ama ben çalışmadım süprizz olucak

arkadaşlar merhaba...
sonunda egzersiz yaptımm:)
7 cm mumdaydım onu tekrar yaptım oluyo çok şükür ama gitgel yapamıyorum normal mi bu?
sonra 8 cm yaptım ama yanma hissi oldu ve sadece 5 cm uzunluğunu alabildim 8 cm in. yanma devam edince ilerletemedim.
ama üzülmedim yarın yine denicem yapacağımı biliyorum...

yuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çookk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....teşekkr ederimmm burcum86.................................ohohohohoohohohohoohohoh

beğenmene sevindim cnm. taze gelinliğin tadını çıkar...
ben yeneyimde banada parlak yazı yazınn :)

yarın saglık ocagında kan testi yaptırmayı düşünyorum:18:kıs heycan yapmayın bide kırmızı kartı yiyomuşum herkesi ayaklandırdım burdada utancımdan gelememde

yaa saçmalamaa ne demek utancımdan dıyeee kısmet cnm cıkmasa bıle bak buda sana vesıle ocagı beklemeden hamiş olursun bellimi olur...

merhaba kızlar bende eski bir vajinismuslu olaraak
sunu söylemeliyim boyutlara takılmayın lütfen
ben kulak çöpü ile başlamıştım
doktor demiştiki sonrasında sen aslınd ao gün yendin
gerisi sadece alıştırmaa gerçektende öylee
hiç takılmayın üstüne durun bi kaç gnde halledilcek bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…