Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bı yere takılmıyo kendını kasıyosun rahat ol mesela tv karsısında yap ben oyle denıyordum orayı dusunmoyrdum taa yılbasını dusunme aslında bı yaptııgımızda devamı gelıyo

kız sen daha yeni değilmisin ayy canım benim tebrikler süpersin bitanem allah sağlıklı evlatlar versin inş:)))))))))) anlatır mısın nasıl yendin :))

teşekkr ederm cnmmmm..evet çok yenydmmmm...burası sayesnde sizlerin ve koçumn seyesnde yendmmmm...ne deniliosa yaptmm..egzerszlerle başardım...1 hafta mumla egzersz yaptm.kalınlaştırrk ilerledmm...heppsini alabilince penis denemesine geçtm veee olduuuuuuuuuu..3 gündürde oluooooo:))))dün özllkle çok i olduuu tamammııı sonuna kadar oldu ve eşim gidip geldiiiii....çok şükür allahımaaaaaaaaaaaa....allah herkese başarma cesareti versn inşallahhhhh..

wwwwwwuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrr.....1 gün arayla gelin oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............. :))))))))))))))))

aynen olduk yaaaaaaaaa şaka ibi ben hala ınanamıyorummm her gun aksam olsun dıye beklıyorum ınanabılmek ıcınnnnn allahıma sukurler olsun ki artık ıkı gunluk gelınımmmmmm

cnm önemli olan en boy deil çok yavaş yavaş ilerliyo egzersizi uzun tut ok..wc ye git sonra başla egzersize.. aparatı çıkarma sona kadarda alabilirsin egzersizi uzun tutarsan..

Son düzenleme:

mutuluk ne demek ucuyorummmm resmen canım yaaaa :) korunmuyoruz tam ovulasyon dönemim bır de hedıye gelıyor mu bu ay çifte mutluluk yasarız :):):)

aynen olduk yaaaaaaaaa şaka ibi ben hala ınanamıyorummm her gun aksam olsun dıye beklıyorum ınanabılmek ıcınnnnn allahıma sukurler olsun ki artık ıkı gunluk gelınımmmmmm

evettt olduk vallaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrr......bnm 3.günüm inanıorm artıkk:)))))))sende inan bitanemmm geliniz artıkkkkkkkkkkk:)))))))))))

İnş canım bende dün muma geçtim bakalım ne olcak tekrardan tebrik ederim canımcımmm:)))))))

cnm önemli olan en boy deil çok yavaş yavaş ilerliyo egzersizi uzun tut ok..wc ye git sonra başla egzersize.. aparatı çıkarma sona kadarda alabilirsin egzersizi uzun tutarsan..

Canımcım bir yerde tıkanık kalıyor zorluyorum gitmiyor nefes alıyorum niye olmuyor, fazla zorlamak istemedim bende..Aslında en ve boy da problemim yok ne kadar olursa olsun hepsini alabileceğime inanıyorum ama ilerletebilsem ( oofff yaaa kasım gelini olmak istiyorum sanırım yılbaşına kalacak ... Birde sancı gibi birşey oluyor normal mi sencee canımcımm

canım normal oo sancı baskıdan oluyo..makata dogru ittir ..yawaaaaşşş ilerliyoooo diyorum kıs takılma olucak egzersizi uzun tut tamammı canım..önünde 10 gün var olursun kasım gelini oflayıp puflamazsan tabi

canım kutlarım seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…