- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.621
canlarım dün akşam muma geçtim ve ilk denemem de olmadı dedim bu kadar kocaman şeyi sanırım alamayacağım , sonra yılmadım canım acısa da yapacağım dedim en azından kasım gelini olamasamda yılbaşına yetiştireceğim dedim.Sonra gayet rahat bir şekilde 2. denemem de 4 cm boy 7 cm en aldım yarım saat falan bu devam ettim ama bir yere denk geliyor ordan geriye gitmiyor canım acıyor afedersiniz idrarım gelecek gibi oluyor.Daha sonra biraz ara verdim tv izledim yarım saat kadar..Sonra 3 denemem de en 8 cm boy yine 4 cm de kaldı aynı şekide bir yere takılıp duruyor ilerletemiyorum sizce normal mi ve cm ler nasıl ?
kızlar kimler yendi ayy tebrik ederim yenen arkadaşları
ben ben bennnnn :))))))))))
kız sen daha yeni değilmisin ayy canım benim tebrikler süpersin bitanem allah sağlıklı evlatlar versin inş:)))))))))) anlatır mısın nasıl yendin :))
belinay geldi mi devamı? birde benim tembel kızları gören var mı? (aybice, yardm)
wwwwwwuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrr.....1 gün arayla gelin oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............. :))))))))))))))))
canlarım dün akşam muma geçtim ve ilk denemem de olmadı dedim bu kadar kocaman şeyi sanırım alamayacağım , sonra yılmadım canım acısa da yapacağım dedim en azından kasım gelini olamasamda yılbaşına yetiştireceğim dedim.Sonra gayet rahat bir şekilde 2. denemem de 4 cm boy 7 cm en aldım yarım saat falan bu devam ettim ama bir yere denk geliyor ordan geriye gitmiyor canım acıyor afedersiniz idrarım gelecek gibi oluyor.Daha sonra biraz ara verdim tv izledim yarım saat kadar..Sonra 3 denemem de en 8 cm boy yine 4 cm de kaldı aynı şekide bir yere takılıp duruyor ilerletemiyorum sizce normal mi ve cm ler nasıl ?
gördüm hayatım gördüm ve çok mutlu oldum dün fetih okuyup dua ettim bu forumda olan olmayan herkese. inşallah yenmeyen kimse kalmaz.sakın ara verme beynin iyice alışsın.uyuşturucu kremi de yavaş yavaş azalt hatta bırakabilirsen bırak dicem ama sen bilirsin.ay canım ya mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim başka sıkıntı vermesin.
aynen olduk yaaaaaaaaa şaka ibi ben hala ınanamıyorummm her gun aksam olsun dıye beklıyorum ınanabılmek ıcınnnnn allahıma sukurler olsun ki artık ıkı gunluk gelınımmmmmm
evettt olduk vallaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrr......bnm 3.günüm inanıorm artıkk:)))))))sende inan bitanemmm geliniz artıkkkkkkkkkkk:)))))))))))
TAZE GELİNİMİZ
][/url]
ikinizide çoooook tebrik ederim cnmm
mutuluk ne demek ucuyorummmm resmen canım yaaaa :) korunmuyoruz tam ovulasyon dönemim bır de hedıye gelıyor mu bu ay çifte mutluluk yasarız :):):)
teşekkr ederm cnmmmm..evet çok yenydmmmm...burası sayesnde sizlerin ve koçumn seyesnde yendmmmm...ne deniliosa yaptmm..egzerszlerle başardım...1 hafta mumla egzersz yaptm.kalınlaştırrk ilerledmm...heppsini alabilince penis denemesine geçtm veee olduuuuuuuuuu..3 gündürde oluooooo:))))dün özllkle çok i olduuu tamammııı sonuna kadar oldu ve eşim gidip geldiiiii....çok şükür allahımaaaaaaaaaaaa....allah herkese başarma cesareti versn inşallahhhhh..
cnm önemli olan en boy deil çok yavaş yavaş ilerliyo egzersizi uzun tut ok..wc ye git sonra başla egzersize.. aparatı çıkarma sona kadarda alabilirsin egzersizi uzun tutarsan..
Canımcım bir yerde tıkanık kalıyor zorluyorum gitmiyor nefes alıyorum niye olmuyor, fazla zorlamak istemedim bende..Aslında en ve boy da problemim yok ne kadar olursa olsun hepsini alabileceğime inanıyorum ama ilerletebilsem( oofff yaaa kasım gelini olmak istiyorum sanırım yılbaşına kalacak ... Birde sancı gibi birşey oluyor normal mi sencee canımcımm
mrakta bıraktıgım arkadaşlar afedersiniz ama akıntımda pembe gördümregli olcamm galiba teste gerek kalmadı yanni
meraba kızlaarr :))
bende kk'daki yardımsever bayanlar sayesinde yendimokudukça cesaretlendim ve başardım çok şükür Allahın izniyle. ben şuan üstte kendim alabiliyorum.gitgelide yeni yeni yapıyorum.ama ilk anlara göre çok çok iyiyim. sıra zevk almakta.oda bi olsa
koçumda 07belinay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?