Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok üzüldüm cnm. çok geçmiş olsunn... acil şifalar...

hoşbulduuum :))) maşallah yaaaa yeni gelenlerin hepsi bizi geçmiş..... çok sevindim darısı bize inşallah :))))) sen nasılsın bakalım ?

amin canım. nasıl olayım ya, pek iyi değilim. toparlamaya çalışıyorum kendimi. okumuşsunduryukarıda yazdıklarımı. doktorlar kapalı dediler. yani büyük bi bölümü kapalıymış. ayrıca muayene olurken öldüm öldüm dirildim sanki.

bu son olaydan sonra cesaretim iyice kırıldı, uzun zamandır bu kadar istekli olmamıştım ama yine de olmadı. psikoloji olarak çöktüm gerçekten. öce kendimi bi toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum.

bu son olaydan sonra cesaretim iyice kırıldı, uzun zamandır bu kadar istekli olmamıştım ama yine de olmadı. psikoloji olarak çöktüm gerçekten. öce kendimi bi toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum.

canım kendini nasıl toparlıcaksın biliyomusun. önce abdest al, 2 rekat namaz kıl. sonra içinden ne geçiyorsa allaha söyle, onunla konuş, ne diliyorsan iste ondan. sonra kuran okumayı biliyorsan inşirah suresini oku, okadar rahatlıcaksın ki kendini çok hafif hissedeceksin.

canım benim daha yeni okuyorum geçmişi, Rabbim acil şifalar versin..... moralini bozmak yok asla.... bildiğim kadarıyla bunu ufak bir operayonla normale getiriyorlar sonuca bak lütfen düzelicek ve sende herkes ilişkiye girip bebişlerin olacak .... şimdi kocaman gülümse hepsi geçecek canım benim

amin canım... :)))))) allahn hazinesi geniş biliyorum, ne istersek onu vereceğini de biliyorum, duygusal karakterde biriyim... hayat insana her an gülmüyor...

sorularımla başlayayım
-mum dedğiniz bildiğimiz mum mu yoksa benim bilmediğim bi tabir mi
-bunlar sizin bulduğunuz yöntemler mi
-uyuşturucu kremlerin vajinaya sürülmesi bir zarar vermiyor mu acaba

bunu da yaptım. ama sonra böle bişey için nasıl dua edeceğimi bilemedim, çok garip geldi

canım zaman zaman bizde yaşadık inan bunları , Rabbine sığın, dua et..... ve seni ne mutlu ediyorsa biraz onlarla uğraş moral depola ve cesaretini toplayınca bir dene bakalım , yaptığın şeyleri burda paylaş inanki bende egzersiz yapıyorum ama zaman zaman yine hüsranla sonuçlanan denemelerim oluyo ama bir gün ara veriyorum moral depoluyorum ertesi gün daha çok ilerliyorum ... herşey bizim için bazı insanlar hemen yapabiliyor bazıları daha geç ama sen neticeye bak bu eninde sonunda olacak ve biz bunu yenecek güçteyiz ...:))))

bunu da yaptım. ama sonra böle bişey için nasıl dua edeceğimi bilemedim, çok garip geldi

neden garip geldi canım bu helal olan bişey. hatta olması gereken bi durum. eşleri haram yoldan koruyor. neslin devamını sağlıyor. helal dairede ve helal yollarla yapılırsa tabi. bu da sonuç ta bir ihtiyaç. nasıl yemek ve su bir ihtiyaçsa bu da bir ihtiyaç. bu hususta dua etmek kadar doğal bir durum yoktur. dualar antideprasan gibi bişey

ne bileyim ben zaten sık sık dua ederim. ama bunun için dua ederken kendime daha ne istiyosun sağlığın sıhatin yerinde, sevidiğin insanlar iyi bunun için değer mi dedim, buna şükret dedim ama eşimi kaybetmek üzereyim

hatta tam tersini de yaptım. belik rahatlatır ümidiyle birgün içtim ama onda da uyuya kaldım

:))) canım benim içmenin çözüm olduğuna ben hiç şahit olmadım daha. aksine haram yolla asla mutluluğa erişemeyiz. bunu sen de bizzat görmüşsündür. çünkü yaptığımız necis şeyler ya da haramlar inanın içimizi daha çok skar. boğar bizi. içmek vs bunlar çok az bi süre bazı şeyleri unutturur bize asla kesin çözüm değildir

sorularımla başlayayım
-mum dedğiniz bildiğimiz mum mu yoksa benim bilmediğim bi tabir mi
-bunlar sizin bulduğunuz yöntemler mi
-uyuşturucu kremlerin vajinaya sürülmesi bir zarar vermiyor mu acaba

canım mum bildiğin bakkallarda satılan beyaz mum , bende burdaki ardaşlardan duymuştum mumu sanırım şekil itibarıyla en uygun olduğu için bu düşünülmüş mesela benim doktorum bana parmakla yapmamı söyledi ama mümkün değil ben asla kendimi elliyemedim onun için başka aparatlarla ilerlemek bana ii geldi ... bu konu kişiden kişiye değişiyo . şuda varki muma prezerva... geçirip hijyen kuralları içersinde kayganlaştırı sürerek kullanıyoruz onun için bir problem olacağını snmıyorum .... uyuşturucu kremleride doktorlar zaten öneriyo ama fazla kullanmıyoruz zaten bol kayganlaştırıcı çok azıcık uyuşturucu krem .... başka kafana takılan varmı canım , bildiğim kadarıyla cevaplıyım sana burda çook yenen arkadaşlar var lakin şansına şuan burda yoklar sen burada kafana takılan herşeyi sor mutlaka kızlar gelince cevaplar , bende burdaysam yardımcı olurum tatlım :))))

cnm ya çok üzüldüm,ilk defa duydum böyle bişeyi,peki ne dedi doktor,nasıl bi operasyonmuş?ne zaman yapacak?

cabotcum bi kere bunun için nasıl dua ederim deme. allah o kadar cömert ki biz ona yönelmesek bile nimetini kesmiyo bizden. hele bir de yönelsek, acaba neler verecek neler. bence bu konuda ne istiyorsan utanma iste allahtan yawwwwww. kendisi söylüyor: isteyin vereyim diyor kelamında. daha ne diye istemiyosun. sessiz sesiz iste işteee. inan şeytan zayıf anımızı kolluyor. zafiyette olduğumuz zaman da yakamıza yapışıyor. lütfen topla hadi kendini bakalımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…