- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.661
slm canım. hoş geldin sefa geldin... butter, gençliktiraşk, hawain, 8276 taze gelinlerimiz. maş maşşşş
teşekkür ederimmmmm :)) altın harfleri hak ettim sanırım
kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hoşbulduuum :))) maşallah yaaaa yeni gelenlerin hepsi bizi geçmiş..... çok sevindim darısı bize inşallah :))))) sen nasılsın bakalım ?
canım .... aynı duyguları yaşayanlardanız emin ol...... egzersizleri sormuşsun , öncelikle doktora gittim muayene oldunmu bilemiyorum ama ilk olarak vajinana bakıp işaret yada serçe parmağınla orayı görüp parmağınla yavaşca ilerliyorsun serçe işaret ve orta parmakla sırayla ilerliyorsun..... bunları yaparken kayganlaştırıcı kullanırsan çok daha rahat olur.... eğer parmak egzersizleriyle yapamazsan kulaç çubuğu ile başlıyabilirsin tek kulak çubuğunu prezer.... geçirip kayganlaştırıcı sürüp yavaşca ilerlet bu arad bacaklarını açıp kendini kasmamaya çalış yarı oturur şekilde en uygun pozisyon canım eğer televizyon seyrederken yaparsan dikkatin biraz dağılıp rahatlarsın tabi eşinin desteği çoook önemli.... takıldığın veya anlıyamadığın birşey olursa tekrar sor canım burdan ayrılma sana herkes yardımcı olur :)))))
bu son olaydan sonra cesaretim iyice kırıldı, uzun zamandır bu kadar istekli olmamıştım ama yine de olmadı. psikoloji olarak çöktüm gerçekten. öce kendimi bi toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum.
amin canım. nasıl olayım ya, pek iyi değilim. toparlamaya çalışıyorum kendimi. okumuşsunduryukarıda yazdıklarımı. doktorlar kapalı dediler. yani büyük bi bölümü kapalıymış. ayrıca muayene olurken öldüm öldüm dirildim sanki.
çok üzüldüm cnm. çok geçmiş olsunn... acil şifalar...
canım benim daha yeni okuyorum geçmişi, Rabbim acil şifalar versin..... moralini bozmak yok asla.... bildiğim kadarıyla bunu ufak bir operayonla normale getiriyorlar sonuca bak lütfen düzelicek ve sende herkes ilişkiye girip bebişlerin olacak .... şimdi kocaman gülümse hepsi geçecek canım benim
bunu da yaptım. ama sonra böle bişey için nasıl dua edeceğimi bilemedim, çok garip geldicanım kendini nasıl toparlıcaksın biliyomusun. önce abdest al, 2 rekat namaz kıl. sonra içinden ne geçiyorsa allaha söyle, onunla konuş, ne diliyorsan iste ondan. sonra kuran okumayı biliyorsan inşirah suresini oku, okadar rahatlıcaksın ki kendini çok hafif hissedeceksin.
bu son olaydan sonra cesaretim iyice kırıldı, uzun zamandır bu kadar istekli olmamıştım ama yine de olmadı. psikoloji olarak çöktüm gerçekten. öce kendimi bi toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum.
bunu da yaptım. ama sonra böle bişey için nasıl dua edeceğimi bilemedim, çok garip geldi
hatta tam tersini de yaptım. belik rahatlatır ümidiyle birgün içtim ama onda da uyuya kaldım
ne bileyim ben zaten sık sık dua ederim. ama bunun için dua ederken kendime daha ne istiyosun sağlığın sıhatin yerinde, sevidiğin insanlar iyi bunun için değer mi dedim, buna şükret dedim ama eşimi kaybetmek üzereyimneden garip geldi canım bu helal olan bişey. hatta olması gereken bi durum. eşleri haram yoldan koruyor. neslin devamını sağlıyor. helal dairede ve helal yollarla yapılırsa tabi. bu da sonuç ta bir ihtiyaç. nasıl yemek ve su bir ihtiyaçsa bu da bir ihtiyaç. bu hususta dua etmek kadar doğal bir durum yoktur. dualar antideprasan gibi bişey
hatta tam tersini de yaptım. belik rahatlatır ümidiyle birgün içtim ama onda da uyuya kaldım
sorularımla başlayayım
-mum dedğiniz bildiğimiz mum mu yoksa benim bilmediğim bi tabir mi
-bunlar sizin bulduğunuz yöntemler mi
-uyuşturucu kremlerin vajinaya sürülmesi bir zarar vermiyor mu acaba
kızlar ben su an kötüydümmm... hani diyodum ya hep bu ilerlemiyor 4 gündür neden diye.canımı skılmıştı moralim bozulmuştu. bugün 2 doktora giitim ikisi de aynı şeyi söyledi.... vajinamın bir bölümü kapalıymış. operasyon gerekiyor dedi ikisi de(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?