- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.521
bende cumartesi bir kısmını almıştım:)) bak canım şöyle yapabilirsiniz vajinaya ve eşine jel sür. yatağın ucuna kadar gel eşin ayakta olsun. bir ayağını destek almak için komidin gibi bişey varsa onun üstüne koy diğer ayağını serbest bırak kasılmassın böylece. başının altınada yastık koy kendini rahat hisset. sonra eşin girmeye başladığında ki zaten başını almışsın bir kere o yine girer eşin yavaş yavaş itsin hızlı davranmasın ve sende kendini ıkınarak eşine doğru it sakın geri çekne birbirinize doğru itin
bende cumartesi bir kısmını almıştım:)) bak canım şöyle yapabilirsiniz vajinaya ve eşine jel sür. yatağın ucuna kadar gel eşin ayakta olsun. bir ayağını destek almak için komidin gibi bişey varsa onun üstüne koy diğer ayağını serbest bırak kasılmassın böylece. başının altınada yastık koy kendini rahat hisset. sonra eşin girmeye başladığında ki zaten başını almışsın bir kere o yine girer eşin yavaş yavaş itsin hızlı davranmasın ve sende kendini ıkınarak eşine doğru it sakın geri çekne birbirinize doğru itin
senin başlamanı ve süreci sonuna kadar okudum...hayretler ettim...maaşallah... süper bişey.. 3 günde olacağını bilsem var yaa.. :)) gerçek olamayacakmış gibi geliyo insana yani mucize gibi... tebrik ederim.. İnşallah Rabbim başka dert vermesin
inşallah canım ya inşallahh ama korku var içimde. Daha doğrusu o hazırlandı elinden geleni yaptıı şimdi ben yapamasam kendimi çok kötü hissedicemm
korkma canım rahat ol. bu gece buraya bittiğini yazacaksın inanıyorum ben sana. sonra beraber bebek istemeye başlıycaz. yapabilirsin canım stres yapma sakin ol. ben sadece doğumgünü mumu soktum içime canım onunda tamamını değil yani düşün sen mumla çalışıyorsun neden olmasın ve inan o başı varya giriyor sonrası kayıp gidiyor:)))
inşallah canım zaten o kadar çok bebek istiyorum ki anlatamam. Tatlım ben çıkimde egzersiz yapim hazır olim bari en azından gece yazarım yenersem inşallah yenemesemde yazarım mutlaka haber ederim. Dua edin bana
canım internette ultrason jeli var satın alabilirsin. bunun dışında eczanelerde vajinal jeller satılıyor. aparat dediğimiz kulak çubuğu, mum...vs günde 1 saatini ayırsan halledersin canım
teşekkür ederimmmm saskınaanne parmak aşamasını denememiştim hemen yaptım aslında buna bende şaşırdım o gazla devam edecektim mum falan aklıma gelmadi yarın bu işleri hemen halledicem inşallah bende 1 hafta gibi kısa bir sürede hallederim kafamda hallettim ama denemede nolur bilmiyorum yazdıklarınızı hergün okumaya çalışıcam moral olsun bana tekrar teşekkürler...
kızlar ilişkiden sonra vajinanın ağrıması normal mi yaa??bide benim kanamam olmadı..aradan biraz zaman geçsin doktora gitcem..kafama takıldı..
şu an göbek havasını açıp oynamak istiyorum kızlar çünkü 7 aylık esaretimden 3 günde kurtuldummmmmya çok kolaymış ilk baskı hissettim ama geçti. bana yardım eden bütün arkadaşlarıma özelliklede nilaycımmm ve zeyneppecimmmm sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
bende ağrı oldu canım ama kanama olmadı bende onu merak ediyordum neden olmadı ki[/QUOT
ben kendimi hiç kasmıorum ya ondan yada kızlık zarım esnek yapıda die düşünmekteyim..bi kaç kez daha deneyip doktora gitcem ozaman sölerim..ağrı ilişikinin başında başlıo bende sonra geçio hissetmiorum yanii..alışıo heralde..sonra gün içinde tekrar başlıo ama çok hafif..
kızlar çok kişiye özelden mesaj attım bilemiyoum neler oldu herkese yanıt vermeye çalıştım.bisüre önce bana yazan arkadaşlara yollamak üzere tedavi aşamalarını yazmıştım burada paylaşmakta sakınca görmüyorum umarım bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi nebze de olsa yardımcı olabilirim.
ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.
egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.
tebrikler canim......darisi arkadaslara insallah...
bende ağrı oldu canım ama kanama olmadı bende onu merak ediyordum neden olmadı ki[/QUOT
ben kendimi hiç kasmıorum ya ondan yada kızlık zarım esnek yapıda die düşünmekteyim..bi kaç kez daha deneyip doktora gitcem ozaman sölerim..ağrı ilişikinin başında başlıo bende sonra geçio hissetmiorum yanii..alışıo heralde..sonra gün içinde tekrar başlıo ama çok hafif..
bende öyle düşündüm canım birkaç kez deniycem zaten mart 16sına vaji sorunu için randevu almıştım ama randevu günü gelmeden halledince bu sefer o yüzden giderim herhalde
kızlar bu parmak egzersınızın kulanırken ne tür eldıven kullanıyorsunuz. yada kullanıyormusunuz?
kutu içerisinde cok sayıda olanlar varya onlar uygunmu. üzerinde pudralı steril degıldır yazıyor. steril olanlar tek 1 çift satılıyor dedıler hangısını almalıyız. birde bahsedılen glet jel eczanedenmı alınıyor? yardım lütfen .. çok sayfa var okumam gereken .. ama imkansız gibi. nereden baslıcamı bılemedım
canım benım aynı seylerı yasadık emın ol ben kurtuldum cabaladım azmettım neden sızde yapamayasanızkı?
reglı surecınde gecmıs sayfaları oku kendını yapabılırım dusuncesıne alıstır...
Arkadaşlar allaha şükür benim başıma gelmedi böyle birşey fakat bi arkadaşım var yaklasık 7-8 aylık evliler fakat vajinusmus gercekten cok üzülüyorum tek ben biliyorum kimseye kardeslerine ailesine söyleyememiş elimden gelen herseyi yapmaya çalışıyorum.Fakat küçük bir ilçede kayınvalidesi ile alt üst oturuyorlar internetleri de yok maalesef ben söyledim vajinusmus oldugunu piskolajisi bozuldu mahvoldu lütfen neler yaptıra bilirim t-yorumlarınızı okudum ama tlf dada anlatılmıto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?