Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jel sürüldüğünde acımıyormu ?

inşallah canım ya inşallahh ama korku var içimde. Daha doğrusu o hazırlandı elinden geleni yaptıı şimdi ben yapamasam kendimi çok kötü hissedicemm

ooooo ben egzersize başladığımda vajinismus olduğuma bile inanmıyordum tatlım:))) cumartesi sabah eşime ben bir süre birliktelik için deneme yapamayacağım dedim tamam dedi. sonra o işteyken denedim ve telefon açıp içime kulak çubuğu soktum dedim ve şaşırdı sevindi çünkü bırak onu sokmayı dokunamıyordum bile. o akşam durup dururken yapıcam dedim ve denedik ama inan benden dolayı değil eşimden dolayı devamı gelmedi. 3 günde olmaz diyordum hatta burada yazmıştım 2 haftaya gelin olucam diye ama 3 günde bitti. sadece inan canım bu iş vallahi beynimizde bitiyor. o kasları kasan da bu işi yaptırmayanda beynimiz. ben hep olumlu sinyal gönderdim bugün denemeye başladığımızda tek düşündüğüm bugün bu işi bitireceğim oldu. sende inan bırak kendini.

inşallah canım ya inşallahh ama korku var içimde. Daha doğrusu o hazırlandı elinden geleni yaptıı şimdi ben yapamasam kendimi çok kötü hissedicemm

korkma canım rahat ol. bu gece buraya bittiğini yazacaksın inanıyorum ben sana. sonra beraber bebek istemeye başlıycaz. yapabilirsin canım stres yapma sakin ol. ben sadece doğumgünü mumu soktum içime canım onunda tamamını değil yani düşün sen mumla çalışıyorsun neden olmasın ve inan o başı varya giriyor sonrası kayıp gidiyor:)))

inşallah canım zaten o kadar çok bebek istiyorum ki anlatamam. Tatlım ben çıkimde egzersiz yapim hazır olim bari en azından gece yazarım yenersem inşallah yenemesemde yazarım mutlaka haber ederim. Dua edin bana

inşallah canım zaten o kadar çok bebek istiyorum ki anlatamam. Tatlım ben çıkimde egzersiz yapim hazır olim bari en azından gece yazarım yenersem inşallah yenemesemde yazarım mutlaka haber ederim. Dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım. mutlaka haber ver

canım internette ultrason jeli var satın alabilirsin. bunun dışında eczanelerde vajinal jeller satılıyor. aparat dediğimiz kulak çubuğu, mum...vs günde 1 saatini ayırsan halledersin canım

teşekkür ederimmmm saskınaanne parmak aşamasını denememiştim hemen yaptım aslında buna bende şaşırdım o gazla devam edecektim mum falan aklıma gelmadi yarın bu işleri hemen halledicem inşallah bende 1 hafta gibi kısa bir sürede hallederim kafamda hallettim ama denemede nolur bilmiyorum yazdıklarınızı hergün okumaya çalışıcam moral olsun bana tekrar teşekkürler...

özelden msj atarsan yardımcı olurum sana. çalışınca zor oluyor. bende bugün işten geldim yemek yaptım egzersiz yaptım deneme yaptım yarın işe gidicem:))) biz hep buradayız istediğin zaman yardımcı oluruz

kızlar ilişkiden sonra vajinanın ağrıması normal mi yaa??bide benim kanamam olmadı..aradan biraz zaman geçsin doktora gitcem..kafama takıldı..

bende ağrı oldu canım ama kanama olmadı bende onu merak ediyordum neden olmadı ki

tebrikler canim......darisi arkadaslara insallah...

kızlar bu parmak egzersınızın kulanırken ne tür eldıven kullanıyorsunuz. yada kullanıyormusunuz?
kutu içerisinde cok sayıda olanlar varya onlar uygunmu. üzerinde pudralı steril degıldır yazıyor. steril olanlar tek 1 çift satılıyor dedıler hangısını almalıyız. birde bahsedılen glet jel eczanedenmı alınıyor? yardım lütfen .. çok sayfa var okumam gereken .. ama imkansız gibi. nereden baslıcamı bılemedım

cnm ben o pudralı eldivenlerden kullandım..bi kutu aldım duruo..bazı ark.lar prezervatifte kullanıomuş ama onu hiç denemedim ben.parmak egzersizi ve kulak çubugu egzersiyle başlanıo genelde.ben parmakla başladım.daha sonra aparata geçtim..istersen sen sor bizim cevaplayalım geri kalan kısmını.aklıma gelmio şimdi ne yazacağım

Arkadaşlar allaha şükür benim başıma gelmedi böyle birşey fakat bi arkadaşım var yaklasık 7-8 aylık evliler fakat vajinusmus gercekten cok üzülüyorum tek ben biliyorum kimseye kardeslerine ailesine söyleyememiş elimden gelen herseyi yapmaya çalışıyorum.Fakat küçük bir ilçede kayınvalidesi ile alt üst oturuyorlar internetleri de yok maalesef ben söyledim vajinusmus oldugunu piskolajisi bozuldu mahvoldu lütfen neler yaptıra bilirim t-yorumlarınızı okudum ama tlf dada anlatılmıto

insallah yaa.. okuyorum ztn bide bu aralar herkes yeniyor gaza geliorum keske regl olmasaydim egzersiz yapsaydim diorum suan kendime :) insallah boyle devam eder herkes kurtulsun bi an once hepimiz kurtulalimmmm Allahin izniyleeeeee :)

size gidip gelemio mu peki??yani gelince bu topiğe girip başlangıç hikayelerini okuyup egzersize başlaması gerek..başka türlü çok zor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…