- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.501
kızlar sorunuz varmı.egzersiz yapanlar nasıl gidiyor egzersizleriniz .varmı takıldığınız yer
karamsarlık tüm bedenimizi sarmış... bundan kurtulmak ne mümkün. hangi vajinismuslu mutlu ki canım.. tek çaremiz bu hastalıkla mücadele edip onu yenmek...
fokurtu çok teşekkür ederim. gerçekten düşünceli bi insansın.... vajinismus psikolojisi böyle bişey.burada bile alınganlaşabiliyor insan.sizin gibi başarmış insanların desteğiyle bizlerde yenicez inş. orada yardım edecek birinin olduğunu bile bilmek güzel....
güzel günler coook yakında canm hiçbişeye bozma moralini
herşeyyyy çoook güzelll olacak Allahın izniyle
ne zman istersen msj atabilirsin
kafanı kurcalayan bişey olmasın
birbirimize destek için burdayız
canım üstteyken hafif hafif ileri geri yap.
nursenacım nasılsın??ben aynıyımm pek bir gelişme yok...ama içim kıpır kıpırr...sanki olucak gibi geliyor...
sağol canım iyiyim ben bu hafta takip edemedim sizleri inşallah bir an önce yenersin içinin kıpır kıpır olması güzel umutsuzluğa düşünce erteliyor insan.
benim rahatsızlığım şurada. ben bu reçeteyi buldum denesemmi diye düşündüm ama şundan korktum ilk ilişki tamam da haydi ikincisinde yine baskı hissedersem? ama rahatlatır bundan eminim hatta o reçetede olan spray varya aldım ondan emla krem falan hepsini. ama süs gibi duruyorlar kullanmıyorum. ben kulak çubuğuyla yendim. haklısın aslında ama sana yönelik diye düşünme. sadece burada çok değişik hanımlar gördüm. kimsenin üzülmesini istemem çünkü ben mesela vajinaya bişey girmesinden korkuyordum bu korkumu yendim ve 3 günde geçti. şimdi böyle bir korkusu olan kadın bu reçeteyi yapar ilişkiye gire hadi 2-3-4. ilişkidede yapar ya sonra? mesela ilişki rahat oluyor diyorsan bende deneyim bugün yada yarın. sonraki denemede kullanmayım bunları birde benim yorumlarıma bakalım? tekrar söylüyorum üstüne alınma yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım ama sanki ha...r dü...n bana çok yalan geliyor
özel mesaj attım bakabilirmisin ccanım?
canım naptın ne aşamadasınnnn hersey yolundamıı
canım üstteyken hafif hafif ileri geri yap.
egzersızle yenebıldıysen ne mutlu sana ben egzersız yapamayanlardanım ve 5 yıllık evlıyım benım gıttıgım doktor da o dedğin değil s...e....dağ..9 subatta yendım o gunden berı tek bır sorun bıle yasamadım çok sükür,sadece ılaçlarla olmuyo o iş sıcak suya oturmanın çok çok faydası var bıde içine vazelın atınca vajıı tamamıyle yumuşuya tabırı caizse çiçek gıbı açılıyo.her yenenenınde aynı yada farklı metodları oluyo o olmazsa öbürü gibi sonuçta denenmiş bişe niye ınsanlar faydalanmasın dıye düşünüyorum ayrıca bır çok ınsana verdım 3 tanesı mutlu sona ulaşmış bıle.Rabbım herkesın yardımcısı olsun genede.gördüğün gıbı sana yarayan bana yaramadı bana yarayan sana ınsanlarda deneyerek bulacak kesınlıkle sonuç alınamayacak bı hastalık değil bu sadece kımse ertelemesın benım gıbı senelerıne yazık etmesin bu arada geçmişini okudum kayınvalıdenle olan durumuna uzuldum ınşallah en yakın zamanda düzelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?