Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tekrar sağol. merak etme ben ilaç canavarıyım, bitirene kadar içerim :))) antibiyotikten endişeliydim mantar yapar diye. doktoru uyardım, pek öyle bir şey değil yazdığım, ama istersen 2 gün bekle öyle içmeye başla dedi. dün içmedim ama baktım durum kötü bu sabah başladım. ciğerime inip daha kötü olacağına mantar olurum napayım :44::44:

canım geçmiş olsun. tarçınla elmayı kaynatıp iç canım iyi gelir ısıtır ciğerlerini. antibiyotik enfeksiyon yapabilir canım egzersizlerde canım yanar sonra ama içmezsende iyi olamıyorsun ilaç değilmi böööö

..........................................

Son düzenleme:
.................................

Son düzenleme:

sağol canım, dediğini deniycem mutlaka. çubuk tarçınım yok ama toz tarçın atarım artıkın :))) valla enfeksiyon falan gözümde değil, boğazım kapanmış gibi. durdurulmazsa ciğerime doğru iniyor sanki. bişey olmayacağını düşünüyorum. iyi düşüneyim olmasın dimi

yanılıyorsunuz asla ınanmadım aylardır elımde olmasına ragmen bır kere bıle denemedım tam olarak uygulama yaparsanız vajı içi hariç hiçbir yerınız uyusmuyo emın olun ınternette yazılanları bılemıyorum.sonuçta bazı ınsanlar tambır vajı değiller sadece kızlık bozulma korkuları var onca yılları boşa gıdecegıne bır nedeneseler ne çıkar sızınde buna nıye tepkı gösterdıgınızı anlamış değilim bu hastalıgı yenmek için bır çok yöntem var tercıhler hastalara kalmış görüyorsunuz kı bazıları egzersızlede yenemıyolar belkı bunlar bı umut olur,kaçgundur ıllakı reçete demıyorum hatta reçete demıyorum ben ılaçla yendım yardım ısteyenlere yardımcı olabılırım dıyorum bunun kımseyıde rahatsız etmemesı gerektıgını duşunuyorum...

bişey olmaz canım içini rahat tut. pekmez varmı evde? 1 kahve fincanı pekmeze biraz karabiber atıp yutabilirsin onu tadı kötü ama iyi geliyor. ben hasta olduğumda en son antibiyotik aldım enfeksiyon oldu akıntılarımın önüne geçemedim. sonra böyle doğal şeylerle iyileşiyorum ve bişey daha marketlerde ekinezya çayı var ondan iç bol bol farkını görürsün canım

sağolasın canım, şimdi markete gidecek halim yok. yarın eşime aldırırım belki.

benim rahatsızlığım şurada. ben bu reçeteyi buldum denesemmi diye düşündüm ama şundan korktum ilk ilişki tamam da haydi ikincisinde yine baskı hissedersem? ama rahatlatır bundan eminim hatta o reçetede olan spray varya aldım ondan emla krem falan hepsini. ama süs gibi duruyorlar kullanmıyorum. ben kulak çubuğuyla yendim. haklısın aslında ama sana yönelik diye düşünme. sadece burada çok değişik hanımlar gördüm. kimsenin üzülmesini istemem çünkü ben mesela vajinaya bişey girmesinden korkuyordum bu korkumu yendim ve 3 günde geçti. şimdi böyle bir korkusu olan kadın bu reçeteyi yapar ilişkiye gire hadi 2-3-4. ilişkidede yapar ya sonra? mesela ilişki rahat oluyor diyorsan bende deneyim bugün yada yarın. sonraki denemede kullanmayım bunları birde benim yorumlarıma bakalım? tekrar söylüyorum üstüne alınma yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım ama sanki ha...r dü...n bana çok yalan geliyor

aa orasını bılemem tabıkı kesınlıkle karsmam sadce tavsıye ettm ben..ama bufelerde satılan buzer dıe bı ıcecek esımın de bı cok ark ıcms 12 saat ereksıyon halınde tutuyo p..s kayrannda esınde sertlesme sorunu oldugu ıcın faydası olr dıe soledım

selacım sen yenmsmydın gecmıse baktım cok brıkms hepsınıokuyamadım kacrdımmı acaba dedım

canm sen bayabı usutmussun bogazın ıcın sutun ıcıne bolca bal koy ıcı bogazını cok yumusatack

sagol canimm bende egzersizlerde oyle yapiorum daha rahat oluyorrr insallah p.tesi anca baslarimmm daha beklicem yaniiii canimmm :)

kızlar sorunuz varmı.egzersiz yapanlar nasıl gidiyor egzersizleriniz .varmı takıldığınız yer

canım üzülme parlatırlar .parlak yazıyı belinay nursena bide burcum yapıyordu genelde.onlarda bu aralar giremiyorlar.girdiklerinde mutlaka yazarlar

......................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…