- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.461
beycey dıcektım sela dedım valla Allah soylettı :)
bız bırıbırmıze sıkıntılarımızı anlatıp rahatlıyoruz onlar topık acsa gururdan konusmazlarkı
fecı gururlu oldukları bır konu cünkü ama emınım sızler buna ragmen yenıp kurtulucaksınız
ayyy kızlar cinsel hayatlarmızdaki sorunlar dışında
özel hayatlarımızda ki problemlerde aynııı valla
amannn boşver canm hepsini takcak olursan oooohooooo
Bitanem Allah senden ve burdaki herkesten razi olsun.. Tamam canim bildiririm benim için çok büyük destek olmus olur çok sagol Cansin!!
kızlar sağolun. faranjit dedi doktor, ilaca başladım. dün bölük pörçük de olsa uyuyabildim. paso yatıcam, hiçbişey yapmaya halim yok valla :))) geçmişi okuyup geleyim ben :))
umarım öyledir gülüm. dediğin çok doğru yine, onlar gururdan konuşmazlar. benim adam işe yaramayan biriyim ben diye diye bir hal oldu. sen bundan ibaret misin diyorum, yok tabi değil de nasıl yapamam diyor. neyse, zamanla düzelecek. inşallah dediğiniz gibi ben yenerim, ardımdan da kayra gelir. vira bismillah
artık kurtulmak istiyorum. kendimi eksik ve beceriksiz hissediyorum. hayatta diğer şeylere odaklanamıyorum,kitap bile okuyamıyorum doğru düzgün.sanki birileri anlayacakmış,anlıyormuş gibi geliyor bazen.annem bile anlamıyor. şaşırıyorum yurt dışlarında 15 yaşındaki kızlar zevkine yapabilirken bu hastalık neden....
kızlar sağolun. faranjit dedi doktor, ilaca başladım. dün bölük pörçük de olsa uyuyabildim. paso yatıcam, hiçbişey yapmaya halim yok valla :))) geçmişi okuyup geleyim ben :))
canım benim merhaba hastaymissin çok çok geçmiş olsun ki inşallah geçmiştir de.dikkat et kendine havalar çok garip sıcak mı soğuk mu belli değil.hastalık kaçınılmaz oluyo böyle havalarda.inşallah biran önce düzelirsin.ayrıca hadi eşlerinize gaz verin biran önce.siz olmadan kendimi yenmiş saymıyorum esas çığlığı kayra ve sen yenince atacam.haydi sela haydi sela haydi tam zamanı tam zamanı şimdi:):):)
içeceği almamış canım yine aynı şey oldu.
ama sanki onda sertleşme olmaması benim işime geliyodu o an. p...s değince çook tuhaf oluyorum.
sanırım bende henüz hazır değilim
ama cidden artık uğraşamicam ben. çok yoruldum sıkıldım.
canlarım nasılsınız özledim valaaa yaaaa
geçmiş olsun sela ben de aynıyım ya bi yandan vaji bi yandan faranjit biyandan da grip başağrısı dün ben de aynen bölük pörçük uyudum. şu kışbitsin artık ya
cok gecmıs olsun canım bu ara morallenmek ıcın bol bol keyıf et
hadı bakalım inşallah
sağol canım, sana da çok geçmiş olsun. dr.a gitmediysen mutlaka git ilaç al. pzt. başlamıştı, geçer dedim önemsemedim. dün çok fena oldum, dr.a gittim. ilaçlar biraz toparladı gibi ama tüm vücudum ağrıyor kemiklerim sızlıyor. uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. inşallah sen de tez zamanda toparlanırsın
Kızlar merhaba sela1 geçmişolsun arkadaşım...Dün gece ve bu sabah mahvolduy aglamaktan gözlerim şişti ben artık yoruldum mualla oktaya gıdıcem parası falan umrumda değıl! onu tanıyan bılen var mı faydfalı olur mu??????????
az önce reçeteye baktım ,,dümenin r<eçetesine,şimdiye kadar hep erteledim ,şimdi istekliyim her seferinde olucak diyorum ama ok olmuyorr...bu sefer reçete denemek istiyorum..
ahh o ıcecegı bı alsa varya kesınnn olr cunku ınankı dımdık duruyo sabaha kdr dıorumya sana sıradan bı ıcecek butun bufelerde satılıo ..sen cıkıp alsana aksam gelıcncde ıcır sen bunu onu ıcın degıl kendın ıcın yenmelısın ben ole dusunyrdum ne evlılıgm ıcın ne kocam ıcın kendım ıcın yenmelıyım dıe dusunuyrdum kendı ruh saglıgın kendını ıyı hıssetmen kendıne olan guvenn hersey buna baglı suan ınankı yendıkten sora kneıme guvenım geldı cok farklıyz suan evlılıgmz cok farklı sakın pes etme KENDIN ICIN cık al bugun ne grekıosa kendın yap onan bısı bekleme ben egzersılere basladıgmdan yaptıgmdan kocamn haberı bıle yoktu mesela jelımı kendım aldım doktora kendım gtmstım mesela erkklerı cok boyle seylre dahıl etmmk gerekıo bence onlar dha cabuk etkılenıolar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?