Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umarım öyledir gülüm. dediğin çok doğru yine, onlar gururdan konuşmazlar. benim adam işe yaramayan biriyim ben diye diye bir hal oldu. sen bundan ibaret misin diyorum, yok tabi değil de nasıl yapamam diyor. neyse, zamanla düzelecek. inşallah dediğiniz gibi ben yenerim, ardımdan da kayra gelir. vira bismillah

ayyy kızlar cinsel hayatlarmızdaki sorunlar dışında
özel hayatlarımızda ki problemlerde aynııı valla
amannn boşver canm hepsini takcak olursan oooohooooo

valla haaa, ne doğru yazmışsın :))) şaşkınanneyi okuyunca, al bizimki de öyle dedim içimden. erkeklerin bu ana kuzuluğu ne zaman biter acebaa??!!! madem ananızı bırakamıyonuz evlenmeyin o zaman kardeşim, bizim canımız yok mu. erkekler evlenince ana evinden çıkmaz, kızlar ise ana evine gitse bin çeşit laf olur. hiç kendilerine bakmaz mı bu insanlar yaa!!

kızlar sağolun. faranjit dedi doktor, ilaca başladım. dün bölük pörçük de olsa uyuyabildim. paso yatıcam, hiçbişey yapmaya halim yok valla :))) geçmişi okuyup geleyim ben :))

cok gecmıs olsun canım bu ara morallenmek ıcın bol bol keyıf et

hadı bakalım inşallah

kızlar 40 dkdır gecmısı okuyorum kendı egsersız gecmısımı
nerden nereye ılk gun korkular egsersıze baslama derken 3. gunde 10 11 cm yapmısım
Rabbım hepımızıne kendınıze guvenme gucunu versın ınsallah sızde yenıceksınız azımle yeterkı korkunuzla yuzlesın...

karamsarlık tüm bedenimizi sarmış... bundan kurtulmak ne mümkün. hangi vajinismuslu mutlu ki canım.. tek çaremiz bu hastalıkla mücadele edip onu yenmek...

kızlar sağolun. faranjit dedi doktor, ilaca başladım. dün bölük pörçük de olsa uyuyabildim. paso yatıcam, hiçbişey yapmaya halim yok valla :))) geçmişi okuyup geleyim ben :))

geçmiş olsun sela ben de aynıyım ya bi yandan vaji bi yandan faranjit biyandan da grip başağrısı dün ben de aynen bölük pörçük uyudum. şu kışbitsin artık ya

sağol canım, çok teşekkürler. dr.a gittim faranjit olmuşum. feci bir şey gerçekten. toparlanınca deniycez inşallah, eşim de tam iyileşmedi gripten. hala sesi düzelmedi. ikimiz de iyileşince ufaktan deneme çalışmalarına döneriz artıkın. inşallah zamanı gelmiştir artıııııııııııııııık

ahh o ıcecegı bı alsa varya kesınnn olr cunku ınankı dımdık duruyo sabaha kdr dıorumya sana sıradan bı ıcecek butun bufelerde satılıo ..sen cıkıp alsana aksam gelıcncde ıcır sen bunu onu ıcın degıl kendın ıcın yenmelısın ben ole dusunyrdum ne evlılıgm ıcın ne kocam ıcın kendım ıcın yenmelıyım dıe dusunuyrdum kendı ruh saglıgın kendını ıyı hıssetmen kendıne olan guvenn hersey buna baglı suan ınankı yendıkten sora kneıme guvenım geldı cok farklıyz suan evlılıgmz cok farklı sakın pes etme KENDIN ICIN cık al bugun ne grekıosa kendın yap onan bısı bekleme ben egzersılere basladıgmdan yaptıgmdan kocamn haberı bıle yoktu mesela jelımı kendım aldım doktora kendım gtmstım mesela erkklerı cok boyle seylre dahıl etmmk gerekıo bence onlar dha cabuk etkılenıolar cunku

Kızlar merhaba sela1 geçmişolsun arkadaşım...Dün gece ve bu sabah mahvolduy aglamaktan gözlerim şişti ben artık yoruldum mualla oktaya gıdıcem parası falan umrumda değıl! onu tanıyan bılen var mı faydfalı olur mu??????????

geçmiş olsun sela ben de aynıyım ya bi yandan vaji bi yandan faranjit biyandan da grip başağrısı dün ben de aynen bölük pörçük uyudum. şu kışbitsin artık ya

sağol canım, sana da çok geçmiş olsun. dr.a gitmediysen mutlaka git ilaç al. pzt. başlamıştı, geçer dedim önemsemedim. dün çok fena oldum, dr.a gittim. ilaçlar biraz toparladı gibi ama tüm vücudum ağrıyor kemiklerim sızlıyor. uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. inşallah sen de tez zamanda toparlanırsın

ben 2 hafta önce yine böyle olmuştum dktora gttim ilaç verdi ama içmedim doğru düzgün şimdi de daha ağır oldum ya ilaçları şimdi içmeye tekrar başladım. inşallah sen de toparlanırsın ilaçlarını düzenli iç benmki gibi tekrarlamasın canım

sağol canım. bu kadın doktorum' a çıktı bu hafta, gününü hatırlamıyorum salı günü olabilir. netten bulup izleyebilirsin, gitmeden görmüş tanımış olursun hem. ben prg.da egzersizlerden bahsederler diye umuyordum ama ev ödevleri veriyoruz diyerek geçiştirdi kadın, o yüzden pek sevmedim kendisini. ama sen izleyip karar ver, ücretini filan bilemiyorum. arayıp sorarsın.

canım içeceklere pek fazla güvenmeyin senin eşine zarar vermemiş olabilir de bünyeye göre değişiyor etkisi benim kardeşimin arkadaşı içecekten dolayı kalp krizi geçirip vefat etti o yüzden biraz temkinli davranın bu tür enerji içeceklerine karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…