Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bır arkadasımın öle bı sorunu vardı gıttıgı doktor zaten amelıyatı hıç önermedı kısırlıga neden olabılır demiş,nasıl ınsanların bazıları sağ elını bazıları sol elını kullanıyo buda öle bişe demişti,agrının nedenı de normal bı adet sancısı olabılır tam olarak bılmıyorum tabıkı sadece ondan duyduklarım kadınlıga atılan adımla sancılar azalırmış,sen yenı yendın vajıyı galıba dımı bır kaç adet sonra duzelır ınşallah çünkü arkadasımın öle olmuştu

valla arkadasım vajılı kımse kalmasında herkes bı şekılde yensın su ılletıı..herşeyı denesınler bence bır husran ıkı husran ama sonuçç çok ıı olucak bundan emınım erteleme yok arkadaslar bugun bıtecek bu iş:))))

ya ne kadar şanssız bir KIZım sabahtan beri bir soru soruyorum cvp veren siteden çıkıyor tekrardan buna bağlantılı yazdığım sorularda kaynıyor. heralde ismim beğenilmiyor ya da avatarda bi uğursuzluk var

Son düzenleme:
ya ne kadar şanssız bir KIZım sabahtan beri bir soru soruyorum cvp veren siteden çıkıyor tekrardan buna bağlantılı yazdığım sorularda kaynıyor. heralde ismim beğenilmiyor ya da avatarda bi uğursuzluk var

canım msjını aldım ama özeldn yazamıyorum hakkım dolmamış daha bana özelden msn at eklıyım senı

sor cnm sormk ıstedıgını gozden kacmtr mutlaka burda sorular cvsız kalmaz

hıc oyle dusunme canım bız cok ozel ınsanlarız bende hep neden ben derdım evlılıgım en guzel gunlerı neden boyle huzunlu gecer derdım...derler ya hersey de vardır bır hayır o kadar yerınde dogru bır soz ki...acaba boyle bır sorunum olmasaydı ılk gunden bugune kadar bugun bu kadar mutlu olabılecekmıydım...ben 3 yıllık evlılıgım boyunca son 5 aydır yasadıgım mutlulugu yasamadım bu mutluluk gec geldı tam zamanında geldı herseye sıfırdan basladık...hıc uulme yenınce benı anlayacaksınm...

sen benı ozlıcekmısın bakimmmm
bende yarın aksmaa dogru rahat bır nefes alıcam mısafırlerı gonderıyım

hafta basına kadar kendıne ıyı bak sonra ben sana ıyı bakıcam canım

ben senı sımdıden özledım bıleeee
off su mısafırler ben de evde yokum hıcc ama ii oluyor vakıt gecıyor

neden boyle dusunuyorsunnnn senın ısmınde cok guzel avatarında bırbırını tamamlıyor sor canım burdayım

canım üstteyken aşağı yukarı gibi oluyor gitgeller.ama ne tarafa doğru ittirmeliyim?

canım popo yönüne doğru eğim var ya yine o şekilde olacak şekilde.

gördüm yazdım canım ama sonra baktım kimseden ses çıkmayınca çıktım, çok fazla oturamıyorum bilgisayar başında, burda kimse isme falan takmaz canım ama yenenlerden pek fazla kimse kalmadı yenen gidiyor o yüzden cevap verecek kimse kalmıyor, şu an tek başımayım topikte baktım yarım saattir kimse yok.

bende adımın böyle parlak parlak yazıldığını görürmüyüm acep

herşey sana bağlı biliyorsun artık ne yaptın diye sormuyorum bile çünkü yapacak birşeyin var deneme ona da sen cesaret edemiyorsun, sen de görürsün canım ismini birgün hayal gibi görünen şeyler gerçek olur.

Bu sefer oldu sanırsam :):):) P...s in dün gece 4te 3ü girdi :) Acı da hissetmedim. Ama çok ilerleyemedik de ters tepmesin diye. Olayın büyük çogunluğunu atlattım mı dersiniz

Bu sefer oldu sanırsam :):):) P...s in dün gece 4te 3ü girdi :) Acı da hissetmedim. Ama çok ilerleyemedik de ters tepmesin diye. Olayın büyük çogunluğunu atlattım mı dersiniz

evet atlattın diyebiliriz, bak acı da hissetmemişsin o yüzden vakit kaybetmeden tekrar dene.

canım merhaba, tebrik ederim. Penisin 4 te üçü girmiş, acı yok kırmızı yok daha ne olsun, bir defa olduysa bundan sonra da gelişme göstererek devam eder, içini ferah tut.

evet atlattın diyebiliriz, bak acı da hissetmemişsin o yüzden vakit kaybetmeden tekrar dene.

inşallah canım. o esnada öyle bir yere geliyor ki buz gibi değiyor sanki. Muhtemelen zar mı acaba orası diye düşünüyorum şimdilerde

canım merhaba, tebrik ederim. Penisin 4 te üçü girmiş, acı yok kırmızı yok daha ne olsun, bir defa olduysa bundan sonra da gelişme göstererek devam eder, içini ferah tut.

Acı yok kırmızı da yok evet. teşekkür ederim. ancak 4te 3 ü girince kendimi kasıyorum galiba. ilerletemedik. ilerleyecegini umuyorum. pes etmem zaten asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…