- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.521
sağol canım kayınvalidemle olan problem değilde işte kendi olmasada varlığı yetiyor :)))) valla bende bir doktoru aramıştım egzersiz yapmadan önce adam dediki bizde sabit fiyat var ve 5000 lira. neden vereyim o parayı dimi ama. birde kesin demiyor belki diyor. benim psikolojimi düzeltecek derken para yüzünden bozacak diye düşündüm ve burada 3 günde tamam. 7 aylık evliyim daha Allahtan geç kalmadan bitirdim.
bende adet olucammm ağrılarım başladı rahim duruşu ters benim öyle olunca çok ağrı yapıyor bak işte bu ağrı için bişey biliyorsan onu denerim denemediğim kalmadı geçmiyorrrrrr geçmiyorrr
Aklıma gelmişken yazayım dedim arkadaşlar burdaki herkesin sorunu vajinismus belki ama herkesinki aynı derecede değil, kimi arkadaşlar egzersiz yapmadan yendim yazıyor olabilir ama çoğumuz eşimizi yaklaştırmıyorduk, vajinamıza dokunamıyorduk , bakamıyorduk egzersizle anca halledebildik. anlaşılsın diye açıkca yazıyorum p... in vajiye değmesine izin veriyorsanız diğer yöntemleri deneyebilirsiniz ama eşimi yaklaştırmıyorum bacaklarımı dahi açamıyorum diyorsanız lütfen egzersiz yapın, egzersiz yapmadan da yenerim diye düşünmeyin.
canımm aynı durumdayımm inşallah bugün ve hafta sonu evdeyim...
ya ne kadar şanssız bir KIZımsabahtan beri bir soru soruyorum cvp veren siteden çıkıyor tekrardan buna bağlantılı yazdığım sorularda kaynıyor. heralde ismim beğenilmiyor ya da avatarda bi uğursuzluk var
Canım çok mutlu oldum keşke beğen butonu olsaydı da beğenseydim çok çok çok teşekkür ederim.emeğine yüreğine sağlık.
ya ne kadar şanssız bir KIZımsabahtan beri bir soru soruyorum cvp veren siteden çıkıyor tekrardan buna bağlantılı yazdığım sorularda kaynıyor. heralde ismim beğenilmiyor ya da avatarda bi uğursuzluk var
artık kurtulmak istiyorum. kendimi eksik ve beceriksiz hissediyorum. hayatta diğer şeylere odaklanamıyorum,kitap bile okuyamıyorum doğru düzgün.sanki birileri anlayacakmış,anlıyormuş gibi geliyor bazen.annem bile anlamıyor. şaşırıyorum yurt dışlarında 15 yaşındaki kızlar zevkine yapabilirken bu hastalık neden....
sen benı ozlıcekmısın bakimmmm
bende yarın aksmaa dogru rahat bır nefes alıcam mısafırlerı gonderıyım
hafta basına kadar kendıne ıyı bak sonra ben sana ıyı bakıcam canım
birkaçgün giremedim unuttunuz mu beni aşk olsun yaaa
canım üstteyken aşağı yukarı gibi oluyor gitgeller.ama ne tarafa doğru ittirmeliyim?
bende adımın böyle parlak parlak yazıldığını görürmüyüm acep
Bu sefer oldu sanırsam :):):) P...s in dün gece 4te 3ü girdi :) Acı da hissetmedim. Ama çok ilerleyemedik de ters tepmesin diye. Olayın büyük çogunluğunu atlattım mı dersiniz
Bu sefer oldu sanırsam :):):) P...s in dün gece 4te 3ü girdi :) Acı da hissetmedim. Ama çok ilerleyemedik de ters tepmesin diye. Olayın büyük çogunluğunu atlattım mı dersiniz
evet atlattın diyebiliriz, bak acı da hissetmemişsin o yüzden vakit kaybetmeden tekrar dene.
canım merhaba, tebrik ederim. Penisin 4 te üçü girmiş, acı yok kırmızı yok daha ne olsun, bir defa olduysa bundan sonra da gelişme göstererek devam eder, içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?