Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende ıkındım zaten ama ıkınırken nefes almada zorlanıyorum ilk kez ıkınarak denedim daha önce çok kasıyordum kendimi.inşallah olur yaa :) yarısına da razıyım

melish83 bende bu konuda yardım istiyenlerdenim malesef. bu emla kremi daha önce duymuştum ama ne sıklıkta kullanabilirim bilmiyorum bide egzersileri nasıl yapmam gerektiğini anlatırsan sevinirim

hosgeldın aramıza;

oncelıkle 1.sayfayı oku canım daha once doktora hıc gıttınmı?bu onemlı!!

daha sonra elıne aynayı al ve vajyı ıncele kulak cubugyla basla canım takıldıgın yerlerde sormaktan ceknme

bende ıkındım zaten ama ıkınırken nefes almada zorlanıyorum ilk kez ıkınarak denedim daha önce çok kasıyordum kendimi.inşallah olur yaa :) yarısına da razıyım

fılmlerde hiç doğum sahnesı ızledınmı onlar gıbı sık sık nefes al ben denedım çok işime yaradı bıde canım sıcak su dolu bı kovaya fındık kadar vazelın at 15 dakka otur buharında buda çok faydalı duymuşsundurkı eskıden dogumlarda kullanıolarmış demekkı vajıyı açan rahatlatan şeyler bunlar

kendıne bu konuda guvenın olması cok ıyı bır gelısme ama tedavı gordugun doktoruna danıs canım sonu husran olugu zaman herseye sıfırdan baslamak daha zor...kırmızı geldı demıssın zedelenmıstır belkı zarın

egzersız de hangı asamadasın canım?

hergün kullanabilirim yani zararı olmadığına göre doğru mu anlamışım??

evet canım ama sen sıteyı ıyıce oku işini kolaylaştıran senı sakınleştıren şeyler bulacaksın emınım vajınal muayane oldunmu fızıksel bı problem olup olmadıgına bakıldımı ınşallah yoktur ...yoksa bunu aşmak hıçte zor değilmiş emin ol yaşayınca anlıyacaksın canım ınşallah en kısa zamandaaa çekınmeden herşeyı sorabılırsın burdakı herkes yardımcı olacaktır sana

evet duymuştum da hangi vazelin ?? malum artık çeşidi çok. klasik vazelin mi?

doktorun ne tepki vereceğini çok merak ediyorum ama dün gece olumsuz bişey olmadı bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
ben daha öncede yazmıştım parmak veya kulak çubuğu gibi şeylere pek sıcak bakmadığımı. onlar canımı çok yakıyo. o yüzden hiç kalkışmadım o egzersizlere. direkt deneyerek başarmak istiyorum.. o pembemsi kanında neden geldiğini çok merak ediyorum. her denememizde geliyor. e her defasında mı tahriş olup kan geliyo acaba. kızlık zarı pe...sin ucuyla da bozulmaz herhalde

sen moralını bozmadıysan bu deneme sana moral olmussa superinş doktorun da tepkısı aynı olur

belkı zarın ondedır canım bozulmusta olabılır ama sen takılma bence normal o gelen kırmızlar ama doktoruna nedenını muıtlaka sor

zaten amacın bozulması değilmi canım sen takma kafana ama bana kalırsa daha bozulmadı sen kendını sıktıgın için kılcal damarların kanıyodur sende ben gıbı egzersız yapamıyanlardansın sanırım üzülme ben yendım sende yeneceksın emınımmm

evet o ihtimali düşünmedim öndede olabilr. neyse çıkmam lazım hoşçakalın arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun

evet ilk defa gidicem..

peki nasıl bir tedavi uygulanıyor..

fızıksel bı problem yoksa muhatemelen senı psikolga yonlendırecektır yada kas gevşetıcı kayganlaştırcı tıpı şleyler verecektır dıye dusunuyorum doktoruna göre değişiyo sen bı muayen ol sonra yardımcı oluruz sana vajınaya bakmak dokunmak gıbı sorunların varmı senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…