- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.561
canım kusura bakma ama açıkça yazıcam..uc kısmı gırdıkten sonra bıraz ıkın ıkınma sırasında vajı açılıyo eşınde yavaş yavaş gıt gelle denesın olacak emınım..kızlık bozulana kadar acı olmuyo canım bozulduktan sonra hafıf bır yanma hıssı sonuçta bı yara gıbı duşunn
emla kremın sana hiçbir zararı yok tatlım
melish83 bende bu konuda yardım istiyenlerdenim malesef. bu emla kremi daha önce duymuştum ama ne sıklıkta kullanabilirim bilmiyorum bide egzersileri nasıl yapmam gerektiğini anlatırsan sevinirim
bende ıkındım zaten ama ıkınırken nefes almada zorlanıyorum ilk kez ıkınarak denedim daha önce çok kasıyordum kendimi.inşallah olur yaa :) yarısına da razıyım
kızlar dün gece yasağı çiğnedim.dr ilişki yok,denemek bile şimdilik yasak dedi ama dün gece öyle bi hırslandım ki denemek istedim.
zaten 4 aylık evliyim ve 3 aydır tedavi aşamasında olduğum için hiç deneme yapmadık.
bende uzun süre beraber olmadığımız için korkmam artık düşüncesiyle eşimle ilişkiye girmeyi denedim.ucu girdi uğraştık ama girmiyor bir türlü.sonra bir iki damla kan geldi. ilk ay denememizdede ucu girmişti ve kan gelmişti. yani demek istediğim o zamanla şimdiki zaman arasında değişim görüyorum kendime.eskiden ucu girince irkilirdim. ama şimdi girmesi için uğraştım ağrımadı zaten.bu gece yine denemek istiyorum olur mu sizce ??? kendime güvenim geldi dünden beri..
hergün kullanabilirim yani zararı olmadığına göre doğru mu anlamışım??
fılmlerde hiç doğum sahnesı ızledınmı onlar gıbı sık sık nefes al ben denedım çok işime yaradı bıde canım sıcak su dolu bı kovaya fındık kadar vazelın at 15 dakka otur buharında buda çok faydalı duymuşsundurkı eskıden dogumlarda kullanıolarmış demekkı vajıyı açan rahatlatan şeyler bunlar
kendıne bu konuda guvenın olması cok ıyı bır gelısme ama tedavı gordugun doktoruna danıs canım sonu husran olugu zaman herseye sıfırdan baslamak daha zor...kırmızı geldı demıssın zedelenmıstır belkı zarın
egzersız de hangı asamadasın canım?
doktorun ne tepki vereceğini çok merak ediyorum ama dün gece olumsuz bişey olmadı bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
ben daha öncede yazmıştım parmak veya kulak çubuğu gibi şeylere pek sıcak bakmadığımı. onlar canımı çok yakıyo. o yüzden hiç kalkışmadım o egzersizlere.direkt deneyerek başarmak istiyorum.. o pembemsi kanında neden geldiğini çok merak ediyorum. her denememizde geliyor. e her defasında mı tahriş olup kan geliyo acaba. kızlık zarı pe...sin ucuyla da bozulmaz herhalde
doktorda nasıl bir tedavi uygulanıyor ve de normal kadın doğum doktorunamı gitmeliyim ??
evet duymuştum da hangi vazelin ?? malum artık çeşidi çok. klasik vazelin mi?
doktorun ne tepki vereceğini çok merak ediyorum ama dün gece olumsuz bişey olmadı bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
ben daha öncede yazmıştım parmak veya kulak çubuğu gibi şeylere pek sıcak bakmadığımı. onlar canımı çok yakıyo. o yüzden hiç kalkışmadım o egzersizlere.direkt deneyerek başarmak istiyorum.. o pembemsi kanında neden geldiğini çok merak ediyorum. her denememizde geliyor. e her defasında mı tahriş olup kan geliyo acaba. kızlık zarı pe...sin ucuyla da bozulmaz herhalde
evet ilk defa gidicem..
peki nasıl bir tedavi uygulanıyor..[ fızıksel bı problem yoksa muhatemelen senı psikolga yonlendırecektır yada kas gevşetıcı kayganlaştırcı tıpı şleyler verecektır dıye dusunuyorum doktoruna göre değişiyo sen bı muayen ol sonra yardımcı oluruz sana vajınaya bakmak dokunmak gıbı sorunların varmı senın
sen moralını bozmadıysan bu deneme sana moral olmussa superinş doktorun da tepkısı aynı olur
belkı zarın ondedır canım bozulmusta olabılır ama sen takılma bence normal o gelen kırmızlar ama doktoruna nedenını muıtlaka sor
evet ilk defa gidicem..
peki nasıl bir tedavi uygulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?