Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hoşgeldin ama keşke tavır alıp kendini yakmasaydın neyse yine geri gelmen de iyi bişey.umarım bu sefer hiç birşey yıldırmaz seni.

hadi canım daha fazla erteleme hemen başla egzersize.yapabildiğin aparatından başla.emin ol herkes yapıyo fizyolojik bi rahatsızlığın yoksa sende yaparsın.istediğin herşeyi rahatlıkla sorabilirsin...

Bi şey sormak istiyorum 3 bilir kişiye ;
haydar dümenin reçetesini alım dedim ,anneme git yazırmasını istedim evde emle vardı ,fakat dr sadece molit ve koifleks birde thermove diye krem yazmış ,fakat sıck soğuk kompleksi yazmamış ,bunu kendim alıcam ,ben biraz fazla nazlıyım ,hapları içip artık ne olursa allaha bırakıcam ,egzersizleri dene sonra yapamayınca yine vazgeçiyorum ,haplardan 2 tanesini içtim ...emlayıda sürücem ...birde öyle denicem

7 cm lik mum olmayınca ,bende güven falan gitti..1 ay falan hiç girmedim siteye ,cuma tekrar girdim ,başlıcam egzersizlere vallahi çok sıkıldım ya

canım sakin ol. bu çok normal. ama önemli olan azmatmen asla bırakmaman,olana kadar deniceksin. gerekirse sabaha kadar egzersiz yaparım ama olacak nu nugün diceksin inat ediceksin. hadi toparlan olacak merak etme canım. sakın pes etmeee

Sahile inip bazen bakıp offf ki offf şu deniz bilse derdimi diyorum bazen bi melankoli çöküyorki istanbul dar geliyooo...ben birazdan gidip egzersizlere başlıcam

Valla beninle aynı seviyede olanlar vardı yine papatya nickli vs ,aynı seviyelerde acaba onlar 14 şubatta evliliklerini tamamladılar mı ?..
Acaba onlar yendi mi ?beycey nasılsın

Sahile inip bazen bakıp offf ki offf şu deniz bilse derdimi diyorum bazen bi melankoli çöküyorki istanbul dar geliyooo...ben birazdan gidip egzersizlere başlıcam

canım benim lütfen sakin ol,olacak merak etme. hepimiz böyleydik ama normal bunlar.lütfen pes etme, çok şükür de yine de, çözümü olan bi problem bu. Allah dermansız dert vermesin. canım lütfen hadi silkelen topla kendini

Geçen gün perşembeydi sanırım 7 senelik evliymiş ,3 yaşında oğlu varmış ,bi onları izle bi ağlaa...aman şimdi biraz toparlandım,orda dr çok güzel açıkladı kızlığı,kızlık zarını...
Tüğğğğ be dedim :)

ben anlamadım o olayı doktorumda oldu demi yapmıyorlarmış nasıl hamile kalmış adamın başkasındanmı demesi normal

selam papatyacım .. gecmıste bende bu lısteyı uygulıcam dıyordum ama hıkaye ..
doktora gıdıcem hep baska bırseyelrle mucıze olucak yenıcen dıye motıve edıyordum kendımı..
kı senın gıbı aparatı alamıyordum bıle .. ama bunlarla degıl BEYNINI KORKUDAN ARINDARMAK ILE yenebılırsın
aparatlarla pes etme ugras bellı bır kalınlıga gelıp esınle denemenı tavsıye ederım ben ama umarım bu recete işe yarar yenersın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…