Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet egzersiz yapamıyorum malesef. inşallah yenerim bende. sağol canım güzel dileklerin için...

Canim ben parmak egzersizini kastetmistimm parmak egzersizi verdimi hic. Bize ilk hafta oksama odevi vedi. Sonra serbest sev..me ama tabi iliski yasak. Parmak egzersizinde de iki parmak bir bogumdayim.

Canim ben parmak egzersizini kastetmistimm parmak egzersizi verdimi hic. Bize ilk hafta oksama odevi vedi. Sonra serbest sev..me ama tabi iliski yasak. Parmak egzersizinde de iki parmak bir bogumdayim.

ben de aynı senin izledigin yoldan gidiyorum. dün en son 3 parmak 2 bogumdaydım. p...s denemek istedim. aslında yasaktı. haftaya p...se geçecektim ama dayanamadım merak ettim ne durumdayız diye. denedik. 4te 3 ü de girdi yani. çok da zorlamadık. hayırlısı diyelim inşallah.

süper canım benım 4 te 3 az kaldı ıkın eşin giriş yapınca kolayca oluverır

fiziksel muayene olmadım olmayıda düşünmüyorum açıkçası benim tamamen psikolojik. ilşki anında acı duyma gibi bir problemim yok çünkü hiç o kadar yakınlaşamadım korkumdan umarım bende aşanlardan olurum bigün

fızıksel bı problem yoksa muhatemelen senı psikolga yonlendırecektır yada kas gevşetıcı kayganlaştırcı tıpı şleyler verecektır dıye dusunuyorum doktoruna göre değişiyo sen bı muayen ol sonra yardımcı oluruz sana vajınaya bakmak dokunmak gıbı sorunların varmı senın[/QUOTE]

hayır hayır..

benim problemim acıycak korkusu..ilk evlendiğimizde tam olucakkeen kendimi cok kastım ve bıraktm..kendimi cok kasıyorum..1 sene oldu artık normal olmak istiyorum..her evli gibi bunu asıp bir bebeğimiz olsun istiyorum..

Son düzenleme:

hayır hayır..

benim problemim acıycak korkusu..ilk evlendiğimizde tam olucakkeen kendimi cok kastım ve bıraktm..kendimi cok kasıyorum..1 sene oldu artık normal olmak istiyorum..her evli gibi bunu asıp bir bebeğimiz olsun istiyorum..[/QUOTE]

canım özelıne msj yolladım

anladım canım sen de sıkılmışın anlaşılan tedaviden. tedavi, terapi iyi hoş ama çok uzun sürüyo ya gerçekten sıkıyo artık ama hayırlısı bakalım ben deneme yapacak kadar kendimi güçlü hissetmiyorum canım sen ne güzel o gücü kendinde bulmuşun ve çoğu da girmiş az kalmış inşallah hepsini de alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…