- 7 Şubat 2012
- 265
- 9
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.581
zaten amacın bozulması değilmi canım sen takma kafana ama bana kalırsa daha bozulmadı sen kendını sıktıgın için kılcal damarların kanıyodur sende ben gıbı egzersız yapamıyanlardansın sanırım üzülme ben yendım sende yeneceksın emınımmm
sıcak suyu mutlaka dene canım çok faydalıııevet egzersiz yapamıyorum malesef. inşallah yenerim bende. sağol canım güzel dileklerin için...
sıcak suyu mutlaka dene canım çok faydalııı
sıcak suyu mutlaka dene canım çok faydalııı
4.adımdayız canım. sende tedavi görüyorsan bilirsin. ilk hafta eş zamanlı sevişme yasaktı.her hafta bi yasak kalkıyor. şimdi herşey serbets ama ilişkiye girmek yok ve eşler birbirini tatmin edemez. sen hangi aşamadasın? bi yararını gördün mü?
Canim ben parmak egzersizini kastetmistimm parmak egzersizi verdimi hic. Bize ilk hafta oksama odevi vedi. Sonra serbest sev..me ama tabi iliski yasak. Parmak egzersizinde de iki parmak bir bogumdayim.
ben de aynı senin izledigin yoldan gidiyorum. dün en son 3 parmak 2 bogumdaydım. p...s denemek istedim. aslında yasaktı. haftaya p...se geçecektim ama dayanamadım merak ettim ne durumdayız diye. denedik. 4te 3 ü de girdi yani. çok da zorlamadık. hayırlısı diyelim inşallah.
kızlar 2 gündür ne kadar sessiz bu topik herkes nerde inşallah egzersizdedir...
evet canım ama sen sıteyı ıyıce oku işini kolaylaştıran senı sakınleştıren şeyler bulacaksın emınım vajınal muayane oldunmu fızıksel bı problem olup olmadıgına bakıldımı ınşallah yoktur ...yoksa bunu aşmak hıçte zor değilmiş emin ol yaşayınca anlıyacaksın canım ınşallah en kısa zamandaaa çekınmeden herşeyı sorabılırsın burdakı herkes yardımcı olacaktır sana
fızıksel bı problem yoksa muhatemelen senı psikolga yonlendırecektır yada kas gevşetıcı kayganlaştırcı tıpı şleyler verecektır dıye dusunuyorum doktoruna göre değişiyo sen bı muayen ol sonra yardımcı oluruz sana vajınaya bakmak dokunmak gıbı sorunların varmı senın
ben de aynı senin izledigin yoldan gidiyorum. dün en son 3 parmak 2 bogumdaydım. p...s denemek istedim. aslında yasaktı. haftaya p...se geçecektim ama dayanamadım merak ettim ne durumdayız diye. denedik. 4te 3 ü de girdi yani. çok da zorlamadık. hayırlısı diyelim inşallah.
Merhaba lar ,ben tekrar dün itibari ile geri geldim
:)7 cm lik mum olmuyor ,bende bıraltım ..ama başlıcam tekrar egzersizlre, en ufaka bi gelişme olmadı yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?