- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.621
merhaba kızlarr nasılsınız?
nasıl gidio egzersizlerrrr
hoş geldin canım nasılsın?? kimse yokki gitti herkes
merhaba kızlarr nasılsınız?
nasıl gidio egzersizlerrrr
dün p...s in 4te 3 ünü alabildim desem :)
nasıl yanı anlat anlat:)))
psikolog yardımı alarak en son parmak egzersizlerinde 3 parmak 1 bogumda kaldım. bu sırada p...s yasaktı ama merak ettim olacak mı diye. eşimle de anlaştık. baktık acıyorsa hemen bırakacagız diye. nefes verme ve ıkınma esnasında itti eşim. acımıyor deyince devam etti ama hepsini alamadım. bi yerde takılıp kaldı gibi ama 4te 3ü kesin girdi. kendimi sıktım ordan sonra yoksa hepsini alabilecektim. yalnız zorlamadım fazla da. bugün biraz kasıklarımda sancı var ama yarın tekrar denemeyi düşünüyoruz
enkolay yerınde kalmıssın...o bır yer dedıgın yerde yapman gereken tek sey sakın esını ıtme o noktada beklet ve rahatla derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın bu kadar basıt orasın aynen boyle uygula ve yarın gelın ol
ay ben dün ilk defa kadın doğumcuya gittm bir önceki akşam yine eşimi çıldırtmıştım o da doktora gidelim dedi.normalde 7 aylık evliyiz ve 3 ay hiçç bişey yapamamıştık ama yine de gitmemiştik.neyse doktor parmağıyla baktı hiç bi sorun yok herşey normal dedi.lokalen pomad diye bi krem yazdı uyuşturucuymuş bide TTO jel önerdi.ben TTo kullanıyodum anestolü de bırakmıştım.inatla kullanmadan bazen yaptım bazen yapamadım.doktor bebeğe bi engeli olmaz dedi tekrardan uyuşturucu krem kullanmaya başladm.
boşu boşuna doktora gösterdik yaaman neyse kötü bşy çıkmadı çok şükür
inşallahhhhh canım. kasıklarımdaki bu sancı normal mi ki
olsuntatlım ii yapmıssınsukur bak bırseyın yokmus konustunmu bebiş için muayene oldunmu
sadece son adetimin 3 günde kesildiğini söyledim belki hamile olabilrsin der diye doktor da hiç oralı olmadı:) tekrar sordum o da bi kere oldu diyosun arada sırada olabilir dedi canım ya ne kadar saçmalamışım doktor ihtimal bile vermedi görüyosun :)
pekı dedınmı supelenıyorum dıye....ama alttan muayene ettıyse varsa zaten gozukurdu
demedim çok saçma olur diye.görürdü dimi ama sadece parmağıyla baktı öyle belli olur mu?
olur canım doktorlar ılk keseyı gormek ıcın parmakla bakıyorlarmıs...inş bu ay yasarım o duyguyu da tecrubelerımı paylasırımher ay aynısını dıyorum ama
aaa bak bunu hiç duymamıştım.ilişki bebeğe zarar verebilir o zmn dimi başlarda.inş canım ya bana da yol gösterirdin
olur canım doktorlar ılk keseyı gormek ıcın parmakla bakıyorlarmıs...inş bu ay yasarım o duyguyu da tecrubelerımı paylasırımher ay aynısını dıyorum ama
öyleymıs canım hatta bazısı kese ıcın doktora parmakla baktırmayın bebek duser derler ama ben katılmıyorum oyle bır ıhtımal olsa doktorlar hıc bakarmı?
ilişiki de kısıden kısıye degısıyormus canım riske baglı bırsey kımıne ılk 3 ay ve son 3 ay yasaklıyor doktor kımıne sorun olma dıyorlar...bakalım bız ne olucaz:)
bir tane hamiş adayı daa suan da burda sesı solugu cıkmıyorÖZ_HAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?