Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben olduğum yerde sayıyorum, bırakalı çok oldu. malum kocamı bekliyorum. bir de gribi hala atlatamadım. grip geçince tekrar başlıycam egzersize. sen napan?

atlatırsın canım.grip yapıştımı bırakmıyor insanı.neyseki aşamalrı bitirip kocanı hazır bi şekilde bekliyorsun.bende napayım bu aralar üzerimde bi huzursuzluk var.durmadan bulunduğum ortamlarda tatsızlık çıkarıyorum.huyum değilidr aslına

havadandır belki de. dün de ben öyleydim, çok sinirliydim sebepsiz yere. tam adet öncesi sendromdaydım, halbuki adetim yeni bitti :))) oluyo bazen bize bu haller, tam kadınlık halleri işte :)))

kızlar kanal 7 de sımdı vajınusmusus sordu ıkbal hanım kadın dogum uzmanına
tedavıyı bu konuda uzman psıkıyatrıler yaptırıyor ve egsersız sart dedı doktor ..

havadandır belki de. dün de ben öyleydim, çok sinirliydim sebepsiz yere. tam adet öncesi sendromdaydım, halbuki adetim yeni bitti :))) oluyo bazen bize bu haller, tam kadınlık halleri işte :)))

aynen canım bende yeni bitti ama hala o moddayım sanki.o dönemki sinirim hala devam ediyor gibi

canım sende sankı kendımı gördum . bende gecelerı egsersız yapıp bır hevesle buraya yazardım
ınsallah benım gıbı kıs a surede vajıyı yenersın ..
ıkıncıde olmaması normal hem yorgunluk hem uyku bastırmıs 10 cm ıle hem glgıt daıresel hareketler yapman super

ıyı yaptın canım sorunu egsersız ıle kökten saglıklı bır sekılde cözmek varken ılaclar ıckı bunlara yonelmek dogru degıl
ılk mesajlarımda ısrarla kas gevsetıcı ılaclar kremler ıstıyordum kızlardan
kızlarda egsersız dıyordu sımdı hepsındne rabbım razı olsun dıyorum ..,

egzresizler ne alemde.neler yaptınız.

Eşimin orta parmağıyla deneme yaptım ve heğsini alabildim iki parmağa geçiçem bugün...hızlı gidiyorum sanırım ama biri girdiyse diğeride girer diyorum ve level atlıyorum gerçekten psikolojkmiş ...Bugün jelle iki parmağa geçicem bunu da başarırsam sanırım ilişkiyi başarırım artık..Dün p... ile yapamadım ama eşimin orta parmağını çok rahat aldım size en kısa sürede mutlu haberler vericem inşş

ucu daha ınce p.. gıbı govdesı daha kalın aparat ıle egsersız kesınlıkle daha kolay anestl degılde bol bol jelle
egsersızıne devam et canım dun 5cm uc govde mesela 7 cm alabıldın bugunde o aparatı dneeyıp orayı esnet
sonra uc kısım 6 yada 5.5 cm govdede 8 cm gıbı yanı yarım yada 1 cm aparatı kalınlastır
ben egsersız yaparken 4 mum aparatım cm farkı ıle vardı en kucugundne baslayıp en buyugune cıkıyordum ..

canım önemli olan o cesareti bulup güzel bi şeklde ilerlemek.kimi yavaş ilerliyor kimi hızlı.inş bu hızla devam edrsin .mutlu haberlerini bekliyoruz canım

merhaba ben 1,5 aylık evliyim 1 aydır psikiyatri tedavisi görüyorum , bu hafta doktorum egzersizlere başlamamı söyledi. haftasonu denedik , doktorum eşimin parmağıyla yapmamızı söyledi egzersizleri. inanın 2 parmağıda almak çok kolay parmağa ve vajinanıza bol jel sürdükten sonra rahatlayın ıkının ve yavaş yavaş kendiniz elinizle eşinizin parmağını itin. işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yapıp denediğiniz zaman daha rahat oluyor tavsiye ederim . farklı pozisyonlarda denemekte rahatlatıyor , inşş başarırsınız

sorusu olan varmıdır diye girdim kimsecikler yok ortada

merhaba benim bi sorum olacak 1,5 aylık evliyim 1 aydır psikiyatri tedavisi görüyorum , doktorum geçtiğimiz haftasonu egzersizlere başlattı. eşimin parmağıyla egzersiz yapmamızı söyledi, orta parmak ve işret parmağı birlikte yani 2 parmağı birden alabildim hatta çok rahat ve hızlı bi şekilde ileri geride yaptık. afedersizniz ama bu egzersizin bi anda cinsel zevke dönüştüğünü farkettim , acı duymadım zevk aldım. fakat p....s denemesine gecemedik . çünkü eşimde o anda sertleşme sorunu oldu ve o akşamda ben memur olarak çalıştığım şehre dönmek zorunda kaldım 1 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle . peki 2 parmağıda alabildikten sonra ve rahat bi şekilde ileri geri yapabildikten sonra gerisi kolaymı ? ne aşamadayım ?

aynen bende egzersizlerimi geceleri yapiorum sonra ne oldu bitti yaziyorum burayaa...insallah en kisa sürede yenerim yaa...evet 10cm de git gel yaptim dairesel hareketler yaptim yarim saat boyunca cok iyiydi...ikinciyi sokamadim heralde yoruldum bacakLarimi ne kdr acsamda ıkınıp gevşesemde girmedi mum bugun gece denicem insallah daha kolay olurrr...sen ne kdr sürede yenmistin canimmm??

En fazla 10 defa egsersız yapmıstım ben egsersızde tam ılerlerken 15 gun yatılı mısaıfr geldı
mecbur ara verdım aslında 2 haftada yendım canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…