- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.401
canım öğretmenim ama memur olmak istiyorum.yani öğretmenlik istemiyorum.ama memurluk içinde çok puan lazım. 80-90 almalıyım ki kesinleşsin. senin bölümün nedir? bak sen dedin ben öğrendim 4 ay kaldığınıokadar kopmuşum ki...Allah seninde benimde yardımcım olsun
ben olduğum yerde sayıyorum, bırakalı çok oldu. malum kocamı bekliyorum. bir de gribi hala atlatamadım. grip geçince tekrar başlıycam egzersize. sen napan?
atlatırsın canım.grip yapıştımı bırakmıyor insanı.neyseki aşamalrı bitirip kocanı hazır bi şekilde bekliyorsun.bende napayım bu aralar üzerimde bi huzursuzluk var.durmadan bulunduğum ortamlarda tatsızlık çıkarıyorum.huyum değilidr aslına
havadandır belki de. dün de ben öyleydim, çok sinirliydim sebepsiz yere. tam adet öncesi sendromdaydım, halbuki adetim yeni bitti :))) oluyo bazen bize bu haller, tam kadınlık halleri işte :)))
kizlarrr iyi gecelerrr ve günaydin herkesedemin egzersiz yaptim dün gece 8cm yapmistim bgn mumu kalinlastirdim.. direk 10 cm i sokabildimm ay cok mutlu oldum anlatamam.. 30 dakka icimde tuttum git gel yaptim dairesel hareketler yaptim ilk soktugumda doluluk hissediyordum sonradan gecti o his.. sonra cikardim vaji baya esnemisti.. sonra gene sokayim dedim ama bi türlü olmadi ilk 3 4 cm girdi gerisini sokamadim.. sanirim yoruldum ve bacaklarimi rahat acamadim bide uykumda gelmeye basladi bende biraktim egzersizi.. insallah yarin devam edicem ve bu sefer daha kolay olur insallah.. :44: hadi yarin gorusuruz Allaha emanet olunnnn
dediğin aklıma gelmemişti canım.hakikaten içki bile işe yaramıyorsa bu ne yapabilir kibelki kasları biraz gevşetir ya da sakinlemiş gibi hissederiz düşüncesiyle içmeyi düşünmüştüm. ama içmedim
egzresizler ne alemde.neler yaptınız.
Günaydın Kıslar....
Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun...Bu günde Allahım bizlere gerçekten kadın olmayı nasip etsin İNŞALLAH...
Dün akşam egzersizde yaşadıklarımı yazmıştım ama tekrar yazmak istiyorum.
Ben egzersizde en son 6-7 cm genişlik ve 7 cm de uzunluk aabiliyordum...Dün ilk defa anestol krem vajiye sürdüm ve o şekilde deniyeyim dedim...ama bana yaramadı kızlar acayip yandı vajimm bidaha ben süremeyeceğim...daha sonra yine kayganlaştıcımı aparata ve vajiye sürdüm..önce hemen alamadım sonra aparatın ucunu biraz 5 cm yaptım ve vajiye soktumm...ve oldu yinee...9 cm kadar içeri aldım...daha sonra soktum çıkardımm..vajide tuttumm....sonuç olarak 9 cm genişlik uzunluk 9 cm aldım...anestoldan dolayı biraz yanma hissettim...fakat şu var egzersiz bittikten sonra baya yanma hissettimm..sanki içimde hep bişey varmış gibi geldi...daha sonra alıştım...bugün gayet iyiyim...o anlık bişey hissediyoruz ama sonrası yine biziz kızlar..şuan benden durumlar böyle yorumlarınızı ve aşan arkadaşlardan özellikle şimdi ne yapmam gerektiğiyle ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum...
Eşimin orta parmağıyla deneme yaptım ve heğsini alabildim iki parmağa geçiçem bugün...hızlı gidiyorum sanırım ama biri girdiyse diğeride girer diyorum ve level atlıyorum gerçekten psikolojkmiş ...Bugün jelle iki parmağa geçicem bunu da başarırsam sanırım ilişkiyi başarırım artık..Dün p... ile yapamadım ama eşimin orta parmağını çok rahat aldım size en kısa sürede mutlu haberler vericem inşş
Eşimin orta parmağıyla deneme yaptım ve heğsini alabildim iki parmağa geçiçem bugün...hızlı gidiyorum sanırım ama biri girdiyse diğeride girer diyorum ve level atlıyorum gerçekten psikolojkmiş ...Bugün jelle iki parmağa geçicem bunu da başarırsam sanırım ilişkiyi başarırım artık..Dün p... ile yapamadım ama eşimin orta parmağını çok rahat aldım size en kısa sürede mutlu haberler vericem inşş
sorusu olan varmıdır diye girdim kimsecikler yok ortada
arkadaşlar egzersizleriniz çok iyi gidiyor. böyle devam edin. çok az kaldı yenmenize. :13::13::13::13::13:
canım sende sankı kendımı gördum . bende gecelerı egsersız yapıp bır hevesle buraya yazardım
ınsallah benım gıbı kıs a surede vajıyı yenersın ..
ıkıncıde olmaması normal hem yorgunluk hem uyku bastırmıs 10 cm ıle hem glgıt daıresel hareketler yapman super
aynen bende egzersizlerimi geceleri yapiorum sonra ne oldu bitti yaziyorum burayaa...insallah en kisa sürede yenerim yaa...evet 10cm de git gel yaptim dairesel hareketler yaptim yarim saat boyunca cok iyiydi...ikinciyi sokamadim heralde yoruldum bacakLarimi ne kdr acsamda ıkınıp gevşesemde girmedi mum bugun gece denicem insallah daha kolay olurrr...sen ne kdr sürede yenmistin canimmm??
Canımcim çok sağol iyi gidiyo şükür alışmaya çalışıyorum zamanla herşey oturacak inşallah amin canım kpss halletmek şart oldu:)balım yenı gelınlık nasıl gıdıyor ? rabbim zihin acıklıgı versın kppss de ıstedıgn sonucu alırsın inşallah
Canımcim çok sağol iyi gidiyo şükür alışmaya çalışıyorum zamanla herşey oturacak inşallah amin canım kpss halletmek şart oldu:)
mealgan nerelerdesin hiç görünmüyosun canım? bak benden önce deneyen çok kişi olmuş şurubu:) genelde olumsuz cvplar[/Q
canım regl dönemindeydim sadece yorumları okudum işte.regl bitti ama bi fırsat bulup deneme yapamadık.artık başardım diye yazmak istiyorum sadece ve sonra yenemeyenlere destek olayım istiyorum.artık yoruldum ya 3 yıl bitti
aynen bende yeni bitti sayılır regl. hadi birimizden birimiz yensin artık yaaabak bir ortak özellik daha kpss. ama sen çalışmışsındır ben hiç başlamadım bu evlilik stresi,vaji stresi filan derken...geç kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?