- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.361
canım ben de almıştım, doktor tavsiyeside değildi kendim aldım ama hiç bir işe yaramadı.
ben içmiştim bende bir işe yaramamıştı aksine daha da kötü olmuştum duygulanıp ağlamıştım, bir zararı yok bitkisel ilaç ama sakinleştiriciler benim algımı daha da açıyor gerek yok canım kullanmana beyninin uyuşmaya değil kabullenmeye ihtiyacı var.
doktor banada verdi o suruptan sakinlestiriciymis.. bi kez ictim esimle denicektik sonra bida icmedim cunku deneme yapmiyoruz suan egzersiz yaptigim icin icmiyorum.. ama esimle deneme yapcagim zmn icecem insallahh.. bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum.. bitkiselmis zarari yokmus doktorum oyle soyledi ztn icinde de yazior..
içki sakınlestırıcı cok deneyen oldu ama faydası yok kızlar
korkumuzun kaynagına ınıp yenmekten baska care yok malesef ..
Canım ya sınavlar başımızın belası kpss ye de çokaz kaldı sıkı bir çalışma programı yapmam lazım kendime vaji yüzünden hep erteledim çalışmayı şimdi kalan zamanı iyi değerlendirmem lazım ama buraya gelince saatlerce geçmişi oluyorum kendimi borçlu hissediyorum gelmezsem vicdan azabı çekiyorum ama temmuzdan sonra nette bağlatacaz o zaman sıkı sıkı herkese yardım edecem inşallah:)
dediğin aklıma gelmemişti canım.hakikaten içki bile işe yaramıyorsa bu ne yapabilir kibelki kasları biraz gevşetir ya da sakinlemiş gibi hissederiz düşüncesiyle içmeyi düşünmüştüm. ama içmedim
nasıl bır korku buu yoruldum ama
nasıl yani anlayamadım?
ilişkiden korkuyorm da ben...bır türlü olmuyor yenemedım....
canım hepimiz aynı durumdayız.mücadele ediyoruz. bende korkuyorum,üstelik neyden korktuğumuda bilemiyorum belki sen de öylesindir. mantıklı düşündüğünde ne kadar acıyabilir ki diyorum.ama iş o noktaya gelince:101: olmuyor
mantıklı düşnmek ıstıyrm ama bırazcık gırıyor daha fazlasıda olmuyrm 5cm içerdeyken bana bır ateş basıyor hemen kalkmk ıstıyrm sinirlerım ok bozuk 1bucuk yıl oldu ama.......
o noktaya gelemeyenlerde var sonuçta.bende seninle aynı noktada gibiyim.p...s ucu giriyor.daha fazla olmuyor.ama demekki orada uğraşmak lazım.gerçekten sinir bozuyo bu durum.ama en azından diyorum yalnız değilim. burada çığlık attığımda sesime karşılık buluyorum....destek olalım birbirimize
Günaydın canım bölümün ne kaç puan yetiyo bilmiyorum ama daha 4 ay var inan istesen bundan sonra da yaparsın sıkı bir çalışmayla.egzersizi de bırakma inşallah biran önce yenersin kafan rahatlarkpss benimde derdim. bu yıl evlendim,vaji ile savaşıyorum ayrıca bilirsin daha bi çok problemi olabiliyor insanın. hiç çalışamadım.konsantre olmadım. şimdi başlamam bişey ifade etmez sanırım
anlatmaya calısıyrm ama kımse anlamıyr amn ne var yap gıtsın dıyorlar bnde bı sorun var heralde dıyordum allahtan sızı buldum içim daha rahat durduk yere aglıyrm ıyıce sınırlerım gevsedı.....:)tövbe ya bıde parmakla deneme yapıyrm elıme sert bısey gelıyor doktora 3ay önce gttı bırsey yok dedı o ne kı ona dokununca içim bı garıp oluyor kötu bır duygu........:18:
canım onu bilemicem. bilen kızlar yazsın kafanı karıştırmiyim:103:
Günaydın canım bölümün ne kaç puan yetiyo bilmiyorum ama daha 4 ay var inan istesen bundan sonra da yaparsın sıkı bir çalışmayla.egzersizi de bırakma inşallah biran önce yenersin kafan rahatlar
saol cannım yazan olur mu kı ...
tabiki olur canım. yenen kişileri görürsün onlar geldiğinde direk onlara sor
Canım benim bölümde öğretmenlik Allah nasip ederse mesleğimi yapmayı çok istiyorum hayırlısı olsun.canım öğretmenim ama memur olmak istiyorum.yani öğretmenlik istemiyorum.ama memurluk içinde çok puan lazım. 80-90 almalıyım ki kesinleşsin. senin bölümün nedir? bak sen dedin ben öğrendim 4 ay kaldığınıokadar kopmuşum ki...Allah seninde benimde yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?