Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınlar nursena,nilay ve herkese... kadınlar gününüz kutlu olsun. inş. içimizden kadın olanlar çıkar bugün.hatta hepimiz kurtulsak ne güzel olurdu

ayy yok algım artmasın iyice fenalaşırım ben yeterince açık zaten. azcık gamsız olsak daha mı farklı olur acaba...insanı gamsız,algısız yapan bir vajii ilacı çıksa

ben şimdilik içmemeye karar verdim. umarım sana yararı olur

içki sakınlestırıcı cok deneyen oldu ama faydası yok kızlar
korkumuzun kaynagına ınıp yenmekten baska care yok malesef ..

dediğin aklıma gelmemişti canım.hakikaten içki bile işe yaramıyorsa bu ne yapabilir ki belki kasları biraz gevşetir ya da sakinlemiş gibi hissederiz düşüncesiyle içmeyi düşünmüştüm. ama içmedim

Son düzenleme:

kpss benimde derdim. bu yıl evlendim,vaji ile savaşıyorum ayrıca bilirsin daha bi çok problemi olabiliyor insanın. hiç çalışamadım.konsantre olmadım. şimdi başlamam bişey ifade etmez sanırım

mantıklı düşnmek ıstıyrm ama bırazcık gırıyor daha fazlasıda olmuyrm 5cm içerdeyken bana bır ateş basıyor hemen kalkmk ıstıyrm sinirlerım ok bozuk 1bucuk yıl oldu ama.......

mantıklı düşnmek ıstıyrm ama bırazcık gırıyor daha fazlasıda olmuyrm 5cm içerdeyken bana bır ateş basıyor hemen kalkmk ıstıyrm sinirlerım ok bozuk 1bucuk yıl oldu ama.......

o noktaya gelemeyenlerde var sonuçta.bende seninle aynı noktada gibiyim.p...s ucu giriyor.daha fazla olmuyor.ama demekki orada uğraşmak lazım.gerçekten sinir bozuyo bu durum.ama en azından diyorum yalnız değilim. burada çığlık attığımda sesime karşılık buluyorum....destek olalım birbirimize

anlatmaya calısıyrm ama kımse anlamıyr amn ne var yap gıtsın dıyorlar bnde bı sorun var heralde dıyordum allahtan sızı buldum içim daha rahat durduk yere aglıyrm ıyıce sınırlerım gevsedı.....:)tövbe ya bıde parmakla deneme yapıyrm elıme sert bısey gelıyor doktora 3ay önce gttı bırsey yok dedı o ne kı ona dokununca içim bı garıp oluyor kötu bır duygu........:18:

kpss benimde derdim. bu yıl evlendim,vaji ile savaşıyorum ayrıca bilirsin daha bi çok problemi olabiliyor insanın. hiç çalışamadım.konsantre olmadım. şimdi başlamam bişey ifade etmez sanırım
Günaydın canım bölümün ne kaç puan yetiyo bilmiyorum ama daha 4 ay var inan istesen bundan sonra da yaparsın sıkı bir çalışmayla.egzersizi de bırakma inşallah biran önce yenersin kafan rahatlar

canım onu bilemicem. bilen kızlar yazsın kafanı karıştırmiyim:103:

Günaydın canım bölümün ne kaç puan yetiyo bilmiyorum ama daha 4 ay var inan istesen bundan sonra da yaparsın sıkı bir çalışmayla.egzersizi de bırakma inşallah biran önce yenersin kafan rahatlar

canım öğretmenim ama memur olmak istiyorum.yani öğretmenlik istemiyorum.ama memurluk içinde çok puan lazım. 80-90 almalıyım ki kesinleşsin. senin bölümün nedir? bak sen dedin ben öğrendim 4 ay kaldığını okadar kopmuşum ki...Allah seninde benimde yardımcım olsun

Canım benim bölümde öğretmenlik Allah nasip ederse mesleğimi yapmayı çok istiyorum hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…