- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.381
Canım benim bölümde öğretmenlik Allah nasip ederse mesleğimi yapmayı çok istiyorum hayırlısı olsun.
Günaydın Kıslar....
Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun...Bu günde Allahım bizlere gerçekten kadın olmayı nasip etsin İNŞALLAH...
Dün akşam egzersizde yaşadıklarımı yazmıştım ama tekrar yazmak istiyorum.
Ben egzersizde en son 6-7 cm genişlik ve 7 cm de uzunluk aabiliyordum...Dün ilk defa anestol krem vajiye sürdüm ve o şekilde deniyeyim dedim...ama bana yaramadı kızlar acayip yandı vajimm bidaha ben süremeyeceğim...daha sonra yine kayganlaştıcımı aparata ve vajiye sürdüm..önce hemen alamadım sonra aparatın ucunu biraz 5 cm yaptım ve vajiye soktumm...ve oldu yinee...9 cm kadar içeri aldım...daha sonra soktum çıkardımm..vajide tuttumm....sonuç olarak 9 cm genişlik uzunluk 9 cm aldım...anestoldan dolayı biraz yanma hissettim...fakat şu var egzersiz bittikten sonra baya yanma hissettimm..sanki içimde hep bişey varmış gibi geldi...daha sonra alıştım...bugün gayet iyiyim...o anlık bişey hissediyoruz ama sonrası yine biziz kızlar..şuan benden durumlar böyle yorumlarınızı ve aşan arkadaşlardan özellikle şimdi ne yapmam gerektiğiyle ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum...
seni tebrık edıyorum
10 cm i alabılmıssın gıtgel bıle yapmıssınnn bitmişşş egzersızlerın nerdeyse
hem gece cok gec egzersız yapıyorsun gunun yorgunlugu cokmus oluyor ustune 2. alamamana cok takılma bugun tekrar dan dene ve hep sunu dun yapabldımm bugun tekrardan yapabılırım..ben kendımı boyle motıve ederdım...
nursena kutlama mesajların çok güzeldi, ellerine sağlık
pasiflora bitkisel içeriği olan ve yan etkisi olmayan bir sakinleştirici. benim uyku problemim vardı, onun için içiyordum. hiçbir zararını görmedim. uykuya dalmamı kolaylaştırıyordu sadece. amacı biraz olsun insanı rahatlatmak. ama vaji için kullanmanın faydası olacağını sanmıyorum, çünkü zaten etkisi çok az olan bir gevşetici. çok gergin olan insana pek hayrı olmaz yani. doktorum bana istersen 1 şişeyi bile içebilirsin, bir şey olmaz demişti :)))) ha papatya çayı içmişsin ha pasiflora içmişsin, çok büyük bir değişiklik farketmezsin.
evet bende kullanmayı düşünmüyorum zaten.ama dediğin şey bazen bendede oluyor.mesela gün içinde bişeye çok kızdıysam,üzüldüysem kafamı taktıysam gece mutlaka uyanıp bikaç saat uyuyamıyorum. ozamanlarda içebilirim ozaman...
kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. dilerim bir sonraki kadınlar gününde hepimiz gerçekten kadın olmuş oluruz!!!!!
evet canım, kesinlikle o zamanlar faydasını görürsün. sinirleri yatıştırıp uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. ama ben çok fena olduğum zamanlarda bana mısın demiyordu. o zaman daha ağır ilaçlar almak gerekiyor.
amin canım inş. hemen kadın oluruz. tüm vaji.lilerin psikolojileri aynı mı acaba çok merak ediyorum. yani hassaasiyetleri, kişilikleri. ya da evlilik yapmadan önce hissettikleri, evlenince hissettikleri(olaylar farklı olsada) bunu çok merak ediyorum. yoksa çok mu farklı. bir programda izlemiştim dr vaji.li bi bayana tedavi yapmış. tedavi sonucunda şu çıkmış.kızın kardeşi düğününe katılmamış o bunu büyütmüş ve vajinismus olarak ortaya çıkmış.
benimde bazen olaylar okadar üstüme geliyor ki...ağlama krizlerine giriyorum.aylarca atlatamıyorum.ama çocuk istediğim için antidepresan içemiyorum.psikiyatrise gidince sağlam insana da sorunluya da hemen bu ilaçlardan veeriliyor.senin aldıkların ne tür ilaçlar. eğer bana uygunsa senden öğrensem:44:
egzresizler ne alemde.neler yaptınız.
mealgan nerelerdesin hiç görünmüyosun canım? bak benden önce deneyen çok kişi olmuş şurubu:) genelde olumsuz cvplar[/Q
canım regl dönemindeydim sadece yorumları okudum işte.regl bitti ama bi fırsat bulup deneme yapamadık.artık başardım diye yazmak istiyorum sadece ve sonra yenemeyenlere destek olayım istiyorum.artık yoruldum ya 3 yıl bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?