Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

napıyorsun nasıl gidiyor egzersizin .şuan hangi aşamadasın.

canım pe..s ucu 3,5 cm filan oldu.ama eşim hasta olunca serleşme tam olmadı devam edemedik. yani ucu ve 2 cm filan girdi.devam etsem ilerlermiydi bilmiyorum. eşimde hiç böyle problem olmazdı.yorgunluktanmıdır nedir. o benden çok korkuyor acıycak diye. benim canım diyorum acıyacak olan olsun diyo.ittiriyo bazen beni:)

bencede öncelikle bu işlere başlamadan mutlaka kadın doğuma gitmek lazım...

gunaydın millet :))
simdi doktordan geldım muayenemi oldum hıc bı sorun olmadıgnı tamamen psıkolojık oldugnu soyledı.simdi egsersızlere devam etme zamanı.
egsersızlerı yaparken bıcok kayganlastırıcı varmıs.onun yerıne bepanten krem var bende.onu kullansam bı zararı olurmu?

eczaneden ultrason jeli al canım
1 kilosu 5 tl ve daha iyi bepantenden

hatta çok heyecanlanıyor bu aralar. eskiden deneme yapmıycağımız zamanlar hep ser..tti şimdi ne oluyosa

canım sen şuan bişeyler için çaba gösteriyorsun ya o budurmdan dolayı etklieniyor.hepimizde dönem dönem oldu bu sıkıntı.sen onunla deneme yaparken onu rahatlat olursa olur tarzında.bide görevmiş gibi deneme yapma.yani ona hissettirme doğal akışına bırak.b,de bol bol pekmez.......

canmm tskler.sanırım bepantenden daha ıyıdır.bepanten krem oldugu ıcın kayganlastırma ozellgı pek yok cabuk kuruyo en guzelı jel olucak sanırım .tavsıyen ıcın tsk ettım....

günaydın canım.çok şükür bi problem çıkmamış.ben bepanten kullandım ama çok az egezrsiz sıarsında.tahriş için.medikallerde ultrason jeli var.çok uygun onlardan al.utanırım falan deme.eşin alsın .zaten sormazlar ne için diye.deseler bile eşin biri sipariş etti bende bilmiyorum der işin içinden çıkar.hem bol bol kullanırsın.

aybice cimm haklısın ama ön sev...meyi uzattığımdada hemen boş...ma oluyor. oyüzdende görevmiş gibi yapılıyor.dediğin gibi diyorum acıyacak can benim.olsun diyor benimde ilk kez olacak evet bir de pekmez yedireyim bariii . sadece ucunun girmesi nasıl sence? yani ilerleme açısından

günaydın canım , bi sorun olmamasına sevindim.doktor alttan mı muayene etti?

Son düzenleme:
günaydın canım , bi sorun olmamasına sevindim.doktor alttan mı muayene etti?

evt canm alttan muayene ettı.cok ınce bı aletle baktı.hıc acı hıssetmedım anlamadım bıle .ben bırazdan gıdım de ecazaneden ultrason jelı alım de gelım :)bıan once egsersızızme devam edım .eşime 20 gun sure verdım 20 gune kadar bıtmıstır bu ıs dedım .:)işallah mahcup olmam.sızlerınde yarıdmlarıyla olucak ins.

mumdan aparat yaptım kendıme burda okuduklarımlarm yola cıktım ama 10cmden sonrası gtmıyor ve bı acı hıssettım orda.. korkudan elım ayagım kesıldıı ne sımdı buu...

canım ucunun girmesi gayet ii.en azından önceki korkuların gitmiştir.acıycak can benimde deme.ondan bile etklienir.tahmin edebiliyorum.işte hemen b...... masıda psikolojik.hep bizden etkleniyorlar.çok garip bi durum demi

mumdan aparat yaptım kendıme burda okuduklarımlarm yola cıktım ama 10cmden sonrası gtmıyor ve bı acı hıssettım orda.. korkudan elım ayagım kesıldıı ne sımdı buu...

egzrsizine ne ile başladın nelr kullanıyorsun.ve yaptığın mumun çevresi kaç cm??

canım ben de seni çok özledim. evde boşlukta gibiyim, senle dertleşmek iyi geliyordu bana. eşinin dr.a gidip ilaç alabilmesine çok sevindim. inşallah tez zamanda çözersiniz. ayranı içtik ayrı düştük umarım çalışma hayatın iyi gidiyordur. en kısa sürede denk gelmeyi diliyorum, güzel haberlerini bekliyorum

ya kızlar ben mı yanlış yere yazıyrm kımse bana yardım etmıyor

kızlar banada yardım edın cok fenayımmmmmmmmmm

canım sen sürekli bir feryat içindesin sana cevaplar veriliyor ama görmüyorsun sanırım. sayfaları atlamadan okumaya çalış.
10cmden sonra ilerlemiyor demişsin. zaten daha fazla ilerlemez, bir yere dayanmış gibi oluyor. yaptığın aparatın çevresi kaç cm?? ne kadarlık bir aparatla çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…