- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.461
napıyorsun nasıl gidiyor egzersizin .şuan hangi aşamadasın.
bencede öncelikle bu işlere başlamadan mutlaka kadın doğuma gitmek lazım...
gunaydın millet :))
simdi doktordan geldım muayenemi oldum hıc bı sorun olmadıgnı tamamen psıkolojık oldugnu soyledı.simdi egsersızlere devam etme zamanı.
egsersızlerı yaparken bıcok kayganlastırıcı varmıs.onun yerıne bepanten krem var bende.onu kullansam bı zararı olurmu?
hatta çok heyecanlanıyor bu aralar. eskiden deneme yapmıycağımız zamanlar hep ser..tti şimdi ne oluyosa
simdi doktordan geldım muayenemi oldum hıc bı sorun olmadıgnı tamamen psıkolojık oldugnu soyledı.simdi egsersızlere devam etme zamanı.
egsersızlerı yaparken bıcok kayganlastırıcı varmıs.onun yerıne bepanten krem var bende.onu kullansam bı zararı olurmu?
canım sen şuan bişeyler için çaba gösteriyorsun ya o budurmdan dolayı etklieniyor.hepimizde dönem dönem oldu bu sıkıntı.sen onunla deneme yaparken onu rahatlat olursa olur tarzında.bide görevmiş gibi deneme yapma.yani ona hissettirme doğal akışına bırak.b,de bol bol pekmez.......
günaydın canım , bi sorun olmamasına sevindim.doktor alttan mı muayene etti?
aybice cimm haklısın ama ön sev...meyi uzattığımdada hemen boş...ma oluyor. oyüzdende görevmiş gibi yapılıyor.dediğin gibi diyorum acıyacak can benim.olsun diyor benimde ilk kez olacakevet bir de pekmez yedireyim bariii . sadece ucunun girmesi nasıl sence? yani ilerleme açısından
mumdan aparat yaptım kendıme burda okuduklarımlarm yola cıktım ama 10cmden sonrası gtmıyor ve bı acı hıssettım orda.. korkudan elım ayagım kesıldıı ne sımdı buu...
canım ucunun girmesi gayet ii.en azından önceki korkuların gitmiştir.acıycak can benimde deme.ondan bile etklienir.tahmin edebiliyorum.işte hemen b...... masıda psikolojik.hep bizden etkleniyorlar.çok garip bi durum demi
günaydın kızlar nasılsınız. bu aralar pek giremiyorum. çok yorgun oluyorum.
7girdiğimdede kimse olmuyo.
gece yine aynı rüyayı gördüm. hamileymişim ve doğum yapmıştım. kızım oluyodu.
bana çok benziyo
ama neden bilmiyorum onu anneme bırakıp geliyorum ewime.
yanıma alamıyomuşum ve çok üzgündüm rüyamda.
hayır olur inşallah...
bu arada eşim doktora gitmiş. ankara ihtisas a psikolojik olduğunu sölemiş.
reçete yazdı diyo ama alamamış.
bu günde sabahın köründe gitti yine görev çıkmış. fırsat bulursa alacak inşallah...
selaaaaaaa seni çooook özledim canım
hepinizi öpüyorum
canım ben de seni çok özledim. evde boşlukta gibiyim, senle dertleşmek iyi geliyordu bana. eşinin dr.a gidip ilaç alabilmesine çok sevindim. inşallah tez zamanda çözersiniz. ayranı içtik ayrı düştükumarım çalışma hayatın iyi gidiyordur. en kısa sürede denk gelmeyi diliyorum, güzel haberlerini bekliyorum
kızlar banada yardım edın cok fenayımmmmmmmmmm
kızlar ben çıktım hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?