- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.501
hayra yoralım hayra gıtsın dogum yapman sıkıntından kurtulucagına delalettır ..günaydın kızlar nasılsınız. bu aralar pek giremiyorum. çok yorgun oluyorum.
7girdiğimdede kimse olmuyo.
gece yine aynı rüyayı gördüm. hamileymişim ve doğum yapmıştım. kızım oluyodu.
bana çok benziyo
ama neden bilmiyorum onu anneme bırakıp geliyorum ewime.
yanıma alamıyomuşum ve çok üzgündüm rüyamda.
hayır olur inşallah...
bu arada eşim doktora gitmiş. ankara ihtisas a psikolojik olduğunu sölemiş.
reçete yazdı diyo ama alamamış.
bu günde sabahın köründe gitti yine görev çıkmış. fırsat bulursa alacak inşallah...
selaaaaaaa seni çooook özledim canım
hepinizi öpüyorum
gunaydın millet :))
simdi doktordan geldım muayenemi oldum hıc bı sorun olmadıgnı tamamen psıkolojık oldugnu soyledı.simdi egsersızlere devam etme zamanı.
egsersızlerı yaparken bıcok kayganlastırıcı varmıs.onun yerıne bepanten krem var bende.onu kullansam bı zararı olurmu?
merhaba canim bende 10 cm deyim.. ilk soktuktan sonra kolay oluyor git gel yapiorum dairesel hareket yapiorum sonra cikarip gene sokuyorum yarim saat 45 dakka kadar egzersiz yapiorum ama sonra sokmak istesemde girmiyor yani ilk 3 4 cm girior sonrasi ilerlemiyorr.. ne kdr kendimi rahatlatsamda ıkınsamda olmuyor bacaklarimi rahat acmaya calissamda agriyor 45 dakkadan sonra... sende de boyle oluyormu ya? :26:
takılıdıgn yerde bekler canım aparatın kalınlıgı 6 cm cm cok buyuk degıl .. kendını kastıgın ıcın acı hıssetmıssındır..mumdan aparat yaptım kendıme burda okuduklarımlarm yola cıktım ama 10cmden sonrası gtmıyor ve bı acı hıssettım orda.. korkudan elım ayagım kesıldıı ne sımdı buu...
Merhaba arkadaslar,
ben de vaginismustan muzdariptim. bana doktorum kendi parmagim ile calismayi onerdi. ve o ilk 1-2 santimden sonra ele takilan seyin kemik filan degil kaslarim oldugunu soyledi. vucut oyle bir kasiyorki kendini orda giriste tas gibi bir kas kutlesi olusuyor. bana doktorun onerdigi gun de 5 kez parmak egzersizi yapmak idi. ve girisi yaparken de tuvaletini yapiyor gibi davranmak. en can alici nokta burasi olmustu benim icin. kucuk tuvaletini yapiyor gibi yap ve parmagi yavas yavas sokmayi dene. ilk parmakla bikac gun calisinca iki parmak birden dene. ve 2 parmak rahatlayinca 3 parmaga gec. ve olay bitiyor. ama parmagi sokarken hep kucuk tuvaletini yaparmis gibi yap. yani yapmaya ramak kalsin. ben zor gunler gecirdim fakat kolay atlattim. hepinize iyi sanslar diliyorum insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu dertten.
merhaba canım benim..teşekkür ederim sen nasılsın?evet canım yaa aynı anda devam ediyoruz..ama sen beni sollamışsın...aslında 10 cm aldıysan eş denemesine geçebilirsin diyorlar ama...benim biraz daha egzersiz yapmam lazım...dün yapamadım...bide hastalancam diyee bıraktım...çalıştığım için anca akşamları yapabiliyorum..umarımm bitiririz ya allahım yardım etsin bizlere...
merhaba kızlar..
hayırlı cumalar diliyorum..durumumu söylüyorum... 9 cm genişlik 9 cm uzunluk alıyorumm..
fakat bu aralar regli olucam..sizce egzersize devam edeyim mi sorum olurmu??
regl günün bellimi herhangıbır alamet yok ıse devam edebılırsın ben olucagım gune kadar egsersız yapmıstım
valla canımm normalde yarın olmam lazım...(( valla hiç istemiyorum reglim gelsin...bide hep böyle hafta sonuna denk gelince...offf tam egzersize başlayında insan hiç istemiyor... ( nerdeyse 1 ay olucak burda oluşumm ama akşamları enfazla 7 defa deneme yapabildim...bu seviyeye gelmem bile muhteşem benim için...umarımmm sonuna hayırlısıyla ulaşırım...
nasıl yapabiliyosunuz o kadar egzersiz ya:26: ben toplamda 10 egzersiz yapmışımdır belki. çok yanıyor. bende bir üst seviyeye geçiyorum ordada yanıyor.şimdi pe..ns olsun istiyorum. en son 11 cm parmak çevresi alabildim
canımm ben bir ay içinde 7 defa yaptım...günde değil yani...
hadi ya. bende sanıyorum bir günde 7 kere yapıyosunuz. sokuyosunuz orda bekletip,çıkarıp tekrar filan diye....hatta kendimi suçluyodum canımmı çok tatlı dye. demek yanlış anlamışım
yokk canımm nerde öyle olsaa bence çoktan aşardımm genişlemekten çok iyi olurdu yani...eğer evdeysen ve çalışmıyorsann yapmaya çalış derim...
canım ben evdeyimde .aparatım işteben sadece onun parmaklarıyla yapabiliyorum egzersiz.kendi parmağımı bile kullanamam.o da geliyor yemekten sonra yorgunluk çöküyor.yoruluyor işte. bende ısrar edemiyorum ona.anca hafta sonları yapıyoruz sendede yanma oluyor mu? .
valla canım ben hiç eşimle parmak egzerzisi yapmadım...ama artık yapıcam...bence mumla veya kulak çöpüyle aparat yapp..ona göre deneme yap derim...çok ama çok etkisi oluyor...en azından kendi kendine yaparsın canım...
valla canımm normalde yarın olmam lazım...(( valla hiç istemiyorum reglim gelsin...bide hep böyle hafta sonuna denk gelince...offf tam egzersize başlayında insan hiç istemiyor... ( nerdeyse 1 ay olucak burda oluşumm ama akşamları enfazla 7 defa deneme yapabildim...bu seviyeye gelmem bile muhteşem benim için...umarımmm sonuna hayırlısıyla ulaşırım...
hıc ıstememen basarıya ne kadar yakın oldugunu gösterıyor dımı :)
eskıden hep regl kalsak dıyorduk.... hersey senın elınde regl bıtınce egsersıze devam ve bırdahakı donemıne kadar yenmıs bıle olursun :)
haklısın canımda yabancı cisim içimi bi hoş yapıyor. ayrıca 11 cm alabildim artık pen..se geçmem gerek ama ondada eşim grip:44:bakalım neler olacak. inş. bir an önce kurtuluruz
ne güzel canımmm 11 cmm tamamdır bence...okuduğumuz kadarıyla...
rüyan hayrolsun canım..benim eşim rahatsız.halsiz gibi işide yorucu. oyüzden bi türlü olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?