Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayra yoralım hayra gıtsın dogum yapman sıkıntından kurtulucagına delalettır ..
eşine inşallah reçete işe yarar guzel haberlerle bulusmak dılegıyle canım

be panten degılde medıcal jel yada okey durex su bazlı jellerı tavsıye ederım canım

canım ya sen gayet iyisin MAŞALLAH.ben hareket ettiremiyorum sadece sokuyorum geri çıkarıp tekrar sokuyorum.git gel falan da yapmadım.zaten kendimi ancak içeri almaya alıştırdım.insan yorulunca olmayacak gibi geliyor.bende de öyle ben direk kaldığım cm den başlamıyorum.mesela 10 cm alcam ya önce 8, sonra 9, sonrada 10 cm alıyorum.hem diğerlerine iyice alışmış oluyorum hem de büyük olanı hemen alınca olmazsa moralim bozulur diye önce 8 veye 9 cm den başlıyorum.yorulduğumuz için olmuyor.kendini sıkma sakin ol.

Son düzenleme:
mumdan aparat yaptım kendıme burda okuduklarımlarm yola cıktım ama 10cmden sonrası gtmıyor ve bı acı hıssettım orda.. korkudan elım ayagım kesıldıı ne sımdı buu...
takılıdıgn yerde bekler canım aparatın kalınlıgı 6 cm cm cok buyuk degıl .. kendını kastıgın ıcın acı hıssetmıssındır..

yenmene cok sevındım rabbım baska sıkıntı yaşatmasın İnşallah ..

Son düzenleme:

cok sükür bende iyiym canim.. bende daha hazir degilim es denemesi icin.. iyice 10 cm e alismam lazim.. en azindan 2 3 gün daha egzersiz yapmam lazim.. sonra insallah denerim.. aynen insallah en kisa zmnda kurtuluruz bu hastaliktan.....

merhaba kızlar..
hayırlı cumalar diliyorum..durumumu söylüyorum... 9 cm genişlik 9 cm uzunluk alıyorumm..
fakat bu aralar regli olucam..sizce egzersize devam edeyim mi sorum olurmu??

regl günün bellimi herhangıbır alamet yok ıse devam edebılırsın ben olucagım gune kadar egsersız yapmıstım

regl günün bellimi herhangıbır alamet yok ıse devam edebılırsın ben olucagım gune kadar egsersız yapmıstım

valla canımm normalde yarın olmam lazım...(( valla hiç istemiyorum reglim gelsin...bide hep böyle hafta sonuna denk gelince...offf tam egzersize başlayında insan hiç istemiyor...( nerdeyse 1 ay olucak burda oluşumm ama akşamları enfazla 7 defa deneme yapabildim...bu seviyeye gelmem bile muhteşem benim için...umarımmm sonuna hayırlısıyla ulaşırım...

nasıl yapabiliyosunuz o kadar egzersiz ya:26: ben toplamda 10 egzersiz yapmışımdır belki. çok yanıyor. bende bir üst seviyeye geçiyorum ordada yanıyor.şimdi pe..ns olsun istiyorum. en son 11 cm parmak çevresi alabildim

hadi ya. bende sanıyorum bir günde 7 kere yapıyosunuz. sokuyosunuz orda bekletip,çıkarıp tekrar filan diye....hatta kendimi suçluyodum canımmı çok tatlı dye. demek yanlış anlamışım

yokk canımm nerde öyle olsaa bence çoktan aşardımm genişlemekten çok iyi olurdu yani...eğer evdeysen ve çalışmıyorsann yapmaya çalış derim...

yokk canımm nerde öyle olsaa bence çoktan aşardımm genişlemekten çok iyi olurdu yani...eğer evdeysen ve çalışmıyorsann yapmaya çalış derim...

canım ben evdeyimde .aparatım işte ben sadece onun parmaklarıyla yapabiliyorum egzersiz.kendi parmağımı bile kullanamam.o da geliyor yemekten sonra yorgunluk çöküyor.yoruluyor işte. bende ısrar edemiyorum ona.anca hafta sonları yapıyoruz sendede yanma oluyor mu? .

valla canım ben hiç eşimle parmak egzerzisi yapmadım...ama artık yapıcam...bence mumla veya kulak çöpüyle aparat yapp..ona göre deneme yap derim...çok ama çok etkisi oluyor...en azından kendi kendine yaparsın canım...

haklısın canımda yabancı cisim içimi bi hoş yapıyor. ayrıca 11 cm alabildim artık pen..se geçmem gerek ama ondada eşim grip:44:bakalım neler olacak. inş. bir an önce kurtuluruz

hıc ıstememen basarıya ne kadar yakın oldugunu gösterıyor dımı :)
eskıden hep regl kalsak dıyorduk.... hersey senın elınde regl bıtınce egsersıze devam ve bırdahakı donemıne kadar yenmıs bıle olursun :)

ne güzel canımmm 11 cmm tamamdır bence...okuduğumuz kadarıyla...

evet canım.ama vajinismusu zorlaştıran şey iki kişinin ve şartlarında uyması gerekiyor. evliliğin,işin sorumlulukları olmasa belki bir tatil olsaydı daha çabuk yenebilirdim.ama elimizden geldiğince gayretle olur inşallah... seni çok öpüyorum

rüyan hayrolsun canım..benim eşim rahatsız.halsiz gibi işide yorucu. oyüzden bi türlü olamadı

amin cnm teşekkürler. bi kaç gün içinde düzelir eşin inşallah canım. kızların ki öyle olmuştu.
bi benle sela nınkiler uzattıkça uzatıyo...
umarım bi kaç günde yenersin. bide zaten bi kaç cm almışsın sanırım geçmişte gördüm
ben hiç alamıyorum yada set olmadığı için girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…