- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.481
canım sen sürekli bir feryat içindesin sana cevaplar veriliyor ama görmüyorsun sanırım. sayfaları atlamadan okumaya çalış.
10cmden sonra ilerlemiyor demişsin. zaten daha fazla ilerlemez, bir yere dayanmış gibi oluyor. yaptığın aparatın çevresi kaç cm?? ne kadarlık bir aparatla çalışıyorsun?
cok özurdılerım suan cok gergınım cevresı 6cm mış neden daha fazla gıtmıyor kı ve neden acıyor
canım benim, vajinanın uzunluğu o kadar zaten. sen ilerlemeye o kadar takılma. önemli olan aparatın çevresi, 6cm de gayet iyi. ona iyice alış, rahat olduğunda 7cm geçersin. 10cm geldiğinde de eşinle deneme yapabilirsin. kendini bu kadar umutsuzluğa sevketme, moralimiz bozuk olduğunda egzersizimiz kötü geçebiliyor. aparatı rahat alıyorsan, durduğu yere kadar it, sonra gitgel yap, içinde hareket ettirmeye çalış dairesel olarak. böylece vajinayı iyice esnetir ve içinde bir şey olmasına alışırsın. sen 10cm ilerletebilmişsin bende maksimum 8-9cm de duruyordu. durduğu yerden sonra ittirme o yüzden acıyor olabilir. ama eğer yerleştirirken ve gitgel yaparken acı duyuyorsan bu kendini kasmandan olabilir. kegel egzersizi yap ve orayı sıkıp gevşetmeyi öğren.
içimi çok rahatlatın bnde bı sorun var dıye aklım cıktı cunku kadın doguma gtmk ıstemıyordum 3 ay önce gttım ve bayılmk uzereydımcok tesekkur edırm o zman devam...egzersızler.....:)
Merhaba arkadaslar,
ben de vaginismustan muzdariptim. bana doktorum kendi parmagim ile calismayi onerdi. ve o ilk 1-2 santimden sonra ele takilan seyin kemik filan degil kaslarim oldugunu soyledi. vucut oyle bir kasiyorki kendini orda giriste tas gibi bir kas kutlesi olusuyor. bana doktorun onerdigi gun de 5 kez parmak egzersizi yapmak idi. ve girisi yaparken de tuvaletini yapiyor gibi davranmak. en can alici nokta burasi olmustu benim icin. kucuk tuvaletini yapiyor gibi yap ve parmagi yavas yavas sokmayi dene. ilk parmakla bikac gun calisinca iki parmak birden dene. ve 2 parmak rahatlayinca 3 parmaga gec. ve olay bitiyor. ama parmagi sokarken hep kucuk tuvaletini yaparmis gibi yap. yani yapmaya ramak kalsin. ben zor gunler gecirdim fakat kolay atlattim. hepinize iyi sanslar diliyorum insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu dertten.
evt canm alttan muayene ettı.cok ınce bı aletle baktı.hıc acı hıssetmedım anlamadım bıle .ben bırazdan gıdım de ecazaneden ultrason jelı alım de gelım :)bıan once egsersızızme devam edım .eşime 20 gun sure verdım 20 gune kadar bıtmıstır bu ıs dedım .:)işallah mahcup olmam.sızlerınde yarıdmlarıyla olucak ins.
inşallah canım yeneriz bir an önce.ben de 10 cm alabildim ama eş denemeleri başarısız oldu.bu aralar deneme yapamadık ya.artık kendimi hazır hissediyorum,inşallah yenerim.sen de sakın pes etme canım.ALLAH hepimizi mutlu etsin İNŞALLAH...
10 cm almak bıttı demek bence.bu arada 2 parmak aldın deılmı ? 1.denemede olmaz 2.denenmede olmaz 3.de olur .en onemlısı 10 cm alabılmısın ya daha ne olsun.mutlu guzel haberlerle gel de bızede moral olsun hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun ....[/Q
canım ben parmak egzersizi ile başladım ama orta parmağı aldıktan sonra muma geçtim.iki parmağı nasıl tutup alacağım yapamam dedim.aslında 10cm den sonra çözülür de mum da yönü bulmak kolay gibi sanki p..is de yönü bulamıyorum gibi geliyor.deneme başarısız dedim ama şöyle önceden eşimi yaklaştıramazken şimdi p..is de yarısını alıyorum yani çok az bi şey kaldı tam aldım diyebilmek için.heralde biraz sevinçten heycandan olmuyor gibi.
10 cm almak bıttı demek bence.bu arada 2 parmak aldın deılmı ? 1.denemede olmaz 2.denenmede olmaz 3.de olur .en onemlısı 10 cm alabılmısın ya daha ne olsun.mutlu guzel haberlerle gel de bızede moral olsun hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun ....[/Q
canım ben parmak egzersizi ile başladım ama orta parmağı aldıktan sonra muma geçtim.iki parmağı nasıl tutup alacağım yapamam dedim.aslında 10cm den sonra çözülür de mum da yönü bulmak kolay gibi sanki p..is de yönü bulamıyorum gibi geliyor.deneme başarısız dedim ama şöyle önceden eşimi yaklaştıramazken şimdi p..is de yarısını alıyorum yani çok az bi şey kaldı tam aldım diyebilmek için.heralde biraz sevinçten heycandan olmuyor gibi.
hmmm .canım esinle denedıgınde p..is sen yonlendırsen .mumla yapıyormus gıbı .ne kadar oldu evlenenelı canm ?
bısey daha sormak ıstıyorum kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsun.ben daha gıdemedım eczaneye utanıyorum yaw :)aksam esım gelsın onu gonderıcem ama kayganlastırıcı olarak ultrason jelı kafama yattı ama baska onerın varmı?
sağol can, sana da kolay gelsin. bu arada eski avatarın daha havalıydı, ben onu çok seviyordum
canım ucunun girmesi gayet ii.en azından önceki korkuların gitmiştir.acıycak can benimde deme.ondan bile etklienir.tahmin edebiliyorum.işte hemen b...... masıda psikolojik.hep bizden etkleniyorlar.çok garip bi durum demi
hmmm .canım esinle denedıgınde p..is sen yonlendırsen .mumla yapıyormus gıbı .ne kadar oldu evlenenelı canm ?
bısey daha sormak ıstıyorum kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsun.ben daha gıdemedım eczaneye utanıyorum yaw :)aksam esım gelsın onu gonderıcem ama kayganlastırıcı olarak ultrason jelı kafama yattı ama baska onerın varmı?
3 yıl bitti canım 4 'e girdik.ilk giriş anında ben yönlendiriyorum ama bilmiyorum nasıl olcak.İNŞALLAH en kısa zamanda yeneriz.canım ben bebe yağı kullandım.ilk aldığım kutuda memnundum ama ikinci aldığım kutuda yanma yaptı.marka aynıydı ama neden oldu anlamadım.sadece kutunun renkleri farklıydı belki marka aynı bile olsa içeriği farklıdır diye düşündüm yarısına kadar kullandım korktum bıraktım.ben de okeyin jelini almayı düşünüyorum ama daha alamadım.burada senin gibi sordum bu jelide tavsiye eden oldu.ben almaya utandığım için netten sipariş etmek istiyorum.eşimde utanıyo:)
canım görüşemiyoruz sen neler yaptın
inşallah canım yeneriz bir an önce.ben de 10 cm alabildim ama eş denemeleri başarısız oldu.bu aralar deneme yapamadık ya.artık kendimi hazır hissediyorum,inşallah yenerim.sen de sakın pes etme canım.ALLAH hepimizi mutlu etsin İNŞALLAH...
merhaba kızlar..
hayırlı cumalar diliyorum..durumumu söylüyorum... 9 cm genişlik 9 cm uzunluk alıyorumm..
fakat bu aralar regli olucam..sizce egzersize devam edeyim mi sorum olurmu??
merhaba canim nasilsin ?? masallah sana guzel gidioruz ayni anda :) bende 10 cm aldim genislik ve uzunluk olarak :) regl olana kdr devam et canim bisey olmazzz bence.. ben oyle yapmistim.. benim regl biteli 5gün oldu egzersizlere son hiz devam ediyorum yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?