Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok özurdılerım suan cok gergınım cevresı 6cm mış neden daha fazla gıtmıyor kı ve neden acıyor

cok özurdılerım suan cok gergınım cevresı 6cm mış neden daha fazla gıtmıyor kı ve neden acıyor

canım benim, vajinanın uzunluğu o kadar zaten. sen ilerlemeye o kadar takılma. önemli olan aparatın çevresi, 6cm de gayet iyi. ona iyice alış, rahat olduğunda 7cm geçersin. 10cm geldiğinde de eşinle deneme yapabilirsin. kendini bu kadar umutsuzluğa sevketme, moralimiz bozuk olduğunda egzersizimiz kötü geçebiliyor. aparatı rahat alıyorsan, durduğu yere kadar it, sonra gitgel yap, içinde hareket ettirmeye çalış dairesel olarak. böylece vajinayı iyice esnetir ve içinde bir şey olmasına alışırsın. sen 10cm ilerletebilmişsin bende maksimum 8-9cm de duruyordu. durduğu yerden sonra ittirme o yüzden acıyor olabilir. ama eğer yerleştirirken ve gitgel yaparken acı duyuyorsan bu kendini kasmandan olabilir. kegel egzersizi yap ve orayı sıkıp gevşetmeyi öğren.

içimi çok rahatlatın bnde bı sorun var dıye aklım cıktı cunku kadın doguma gtmk ıstemıyordum 3 ay önce gttım ve bayılmk uzereydımcok tesekkur edırm o zman devam...egzersızler.....:)

Merhaba arkadaslar,
ben de vaginismustan muzdariptim. bana doktorum kendi parmagim ile calismayi onerdi. ve o ilk 1-2 santimden sonra ele takilan seyin kemik filan degil kaslarim oldugunu soyledi. vucut oyle bir kasiyorki kendini orda giriste tas gibi bir kas kutlesi olusuyor. bana doktorun onerdigi gun de 5 kez parmak egzersizi yapmak idi. ve girisi yaparken de tuvaletini yapiyor gibi davranmak. en can alici nokta burasi olmustu benim icin. kucuk tuvaletini yapiyor gibi yap ve parmagi yavas yavas sokmayi dene. ilk parmakla bikac gun calisinca iki parmak birden dene. ve 2 parmak rahatlayinca 3 parmaga gec. ve olay bitiyor. ama parmagi sokarken hep kucuk tuvaletini yaparmis gibi yap. yani yapmaya ramak kalsin. ben zor gunler gecirdim fakat kolay atlattim. hepinize iyi sanslar diliyorum insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu dertten.

canım içimı rahatlattın bndede o tas gbı seyden var onu dokununca içim bı garıp olıyordu doktorada gtmk ıstemıyordum cok saolya bu hayırlı gunde alalh yardımcımız olsun

merhaba kızlar..
hayırlı cumalar diliyorum..durumumu söylüyorum... 9 cm genişlik 9 cm uzunluk alıyorumm..
fakat bu aralar regli olucam..sizce egzersize devam edeyim mi sorum olurmu??

inşallah canım yeneriz bir an önce.ben de 10 cm alabildim ama eş denemeleri başarısız oldu.bu aralar deneme yapamadık ya.artık kendimi hazır hissediyorum,inşallah yenerim.sen de sakın pes etme canım.ALLAH hepimizi mutlu etsin İNŞALLAH...

10 cm almak bıttı demek bence.bu arada 2 parmak aldın deılmı ? 1.denemede olmaz 2.denenmede olmaz 3.de olur .en onemlısı 10 cm alabılmısın ya daha ne olsun.mutlu guzel haberlerle gel de bızede moral olsun hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun ....

Son düzenleme:
sağol can, sana da kolay gelsin. bu arada eski avatarın daha havalıydı, ben onu çok seviyordum

bende onu seviyordum canım bikaç kere farklı avatar değiştirdim bi kaç dakika içinde .oyüzden galiba sistem izin vermedi eski avatarımı tekrar koyacaktım.off pofff

Son düzenleme:
canım ucunun girmesi gayet ii.en azından önceki korkuların gitmiştir.acıycak can benimde deme.ondan bile etklienir.tahmin edebiliyorum.işte hemen b...... masıda psikolojik.hep bizden etkleniyorlar.çok garip bi durum demi

canım eşim grip olmuş yaa ondan da olmadı galiba...ama psikolojide çok önemli.herhalde ucu girdikten sonra yapmam gereken ıkınarak üzerine oturur gibi ittirmek değil mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
hayırlı cumalar diliyorum..durumumu söylüyorum... 9 cm genişlik 9 cm uzunluk alıyorumm..

merhaba canim bende 10 cm deyim.. ilk soktuktan sonra kolay oluyor git gel yapiorum dairesel hareket yapiorum sonra cikarip gene sokuyorum yarim saat 45 dakka kadar egzersiz yapiorum ama sonra sokmak istesemde girmiyor yani ilk 3 4 cm girior sonrasi ilerlemiyorr.. ne kdr kendimi rahatlatsamda ıkınsamda olmuyor bacaklarimi rahat acmaya calissamda agriyor 45 dakkadan sonra... sende de boyle oluyormu ya? :26:

merhaba kızlar..

merhaba canim nasilsin ?? masallah sana guzel gidioruz ayni anda :) bende 10 cm aldim genislik ve uzunluk olarak :) regl olana kdr devam et canim bisey olmazzz bence.. ben oyle yapmistim.. benim regl biteli 5gün oldu egzersizlere son hiz devam ediyorum yanii..

merhaba canım benim..teşekkür ederim sen nasılsın?evet canım yaa aynı anda devam ediyoruz..ama sen beni sollamışsın...aslında 10 cm aldıysan eş denemesine geçebilirsin diyorlar ama...benim biraz daha egzersiz yapmam lazım...dün yapamadım...bide hastalancam diyee bıraktım...çalıştığım için anca akşamları yapabiliyorum..umarımm bitiririz ya allahım yardım etsin bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…