Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet canım bana da çok iyi geliyordu seninle sohbet etmek. çok hoş sohbetsin
işim iyi arkadaşlarımda iyi de bi gruplaşma var malesef çoğu iş yerinde olduğu gibi
taraf olmamaya çalışıyorum. çok yorucu ewe gelince hiç halim kalmıyo alışırım inşallah.
bi an önce deneme yapmamız lazım.

hayra yoralım hayra gıtsın dogum yapman sıkıntından kurtulucagına delalettır ..
eşine inşallah reçete işe yarar guzel haberlerle bulusmak dılegıyle canım
ayy inşallah canım. bu benim sürekli gördüğüm rüya. çocuğumun olması.
belki çok istediğimdendir. ama tabirler genelde senin dediğin gibi oluyo.
inşallah öyle olur. eşim ilacı almış ama oda vi...ra gibi hap.
hapın bi etkisi olmuyo ki bizde (
doktora demiş daha öncede kullandım ama olmadı ama ona ağmen yazmış
inşallah işe yarar ya

sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim cvb yazmadin cünküü oglen yazmistim bi kac sayfa oncelerde vardir cvb verirsen sevinirimmm canim

canım ya sen gayet iyisin MAŞALLAH.ben hareket ettiremiyorum sadece sokuyorum geri çıkarıp tekrar sokuyorum.git gel falan da yapmadım.zaten kendimi ancak içeri almaya alıştırdım.insan yorulunca olmayacak gibi geliyor.bende de öyle ben direk kaldığım cm den başlamıyorum.mesela 10 cm alcam ya önce 8, sonra 9, sonrada 10 cm alıyorum.hem diğerlerine iyice alışmış oluyorum hem de büyük olanı hemen alınca olmazsa moralim bozulur diye önce 8 veye 9 cm den başlıyorum.yorulduğumuz için olmuyor.kendini sıkma sakin ol.
cevabımı kopyaladım.başka birşey sormamıştın demi kaçırmış olabilirim

kızlar ben bebe yağı kullanıyordum,şimdi okeyin jelini sipariş ettim.iyidir demi kullanan ve memnun olan var mı?ben sadece fokurtunun kullandığını biliyorum bana o önerdi.

msjini simdi gördüm yaa pardon canim yazmissin :) ben iki gündür direk 10 cm sokuyorum tabi 5 10 dakka sürüyor girmesi... sonra git gel yapiorum dairesel hareket yapiyorum cikarip bida sokuyorum fln.. 45 dakka calisiyorum oyle.. ondan sonra sokmaya calisiorum bi türlü girmiyor bacaklarimi ne kdr rahat biraksamda agriyor kendi kendine kasılıyorr.. yoruluyorum heralde ondandir die düşünüyorum.. bide bi kac gün daha yapicam insallah alisirim bacaklarimda rahat olur.. bide sen es denemesi yapmissin ben daha hazir hissetmiyorum o yuzden yapmiyorum :26::26: iyice 10 cm e alismak istiyorummm... :26::26:

kızlar ben bebe yağı kullanıyordum,şimdi okeyin jelini sipariş ettim.iyidir demi kullanan ve memnun olan var mı?ben sadece fokurtunun kullandığını biliyorum bana o önerdi.

ben ultrason jeli kullaniyorum iyi oluyorr.. ondan once gleitgelen kullanmistim.. ama cok kücük cabuk bitiyorr.. fokurtuu onerdiyse iyidir o yenmisti.. bide ne zmndir evlisin ne zmndir egzersiz yapiorsun canim ?

ben ultrason jeli kullaniyorum iyi oluyorr.. ondan once gleitgelen kullanmistim.. ama cok kücük cabuk bitiyorr.. fokurtuu onerdiyse iyidir o yenmisti.. bide ne zmndir evlisin ne zmndir egzersiz yapiorsun canim ?

canım 3yıl bitti 4'e girdik.ben ocak ayında başladım ama araya şubat tatili girdi,malum regl günleride,tabi yatılı misafirimde oldu.ben yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum
bak canım tembelliğimi nasılda emin adımlar diyerek kapattım demi

nasilsin napiyorsun egzersizler nasil gidiyor? bu aralar forum cok sakin kimse yokkk

slm canım. iyim. çalışmaya başladım. çok yorucu malesef. egzersiz çok uzun süredir yapmıyorum malesef.
eşim doktora gitti ilaç yazmış. bide öyle denicez bakalım. tabi benim yorgun olmadığım gün.
öyle işte canım. ben giremiyorum acaba ondan mı sessiz
yazıları okuyorum ama. senin yenmenede az kaldı inşallah

nasilsin napiyorsun egzersizler nasil gidiyor? bu aralar forum cok sakin kimse yokkk

slm canım. iyim. çalışmaya başladım. çok yorucu malesef. egzersiz çok uzun süredir yapmıyorum malesef.
eşim doktora gitti ilaç yazmış. bide öyle denicez bakalım. tabi benim yorgun olmadığım gün.
öyle işte canım. ben giremiyorum acaba ondan mı sessiz
yazıları okuyorum ama. senin yenmenede az kaldı inşallah

hmmm iyi canim guzelmiss.. ne demisler gec olsun güc olmasin.. adim adim ilerleyelim ve mutlu baslangiccc gerceklessin insallahhh

hmm kolay gelsin canim.. insallah en kisa zamanda denersiniz ve basarirsin :) insallah yaa bi an once yenmek istiyorum artikkkk

arkdşlar eş denemesinin önemi ne egzersizde yani eşin parmağıyla deneme yapmanın ? ben eşimin orta parmağıyla yaptım daha kalın birşeyle hyenüz yapamıyorum ve de hasta oldum olucam bu sekılde yapmamın skaıncası yoktur dı mı ? regl olmadıgım surece gelene dek yapmaya devm edıyım mı enfksyn ya da aksı bı durum engel falan olmaz dı mı sanırım psıkolj bugun zorlandım ısaret parmafımı alabıldım sadece bıde her marka ultrason jelı olur mu ben bı tane aldım ama burda soylenen markalardan bırı degıl

bende onu kullanıyorum hala ve memnunum cok az surmen yeterlı egsersızde en fazla fındık buyuklugunde kullanıyordum

canım bence eşine güven oluşturuyor.ben hep eşimin parmağıyla deniyorum.prez...f kullan canım ozaman birşey olmaz bence. ben ultrason jeli hiç kullanmadım mantar filan yapmıyorsa olabilir aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…