- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.521
ewet canım bana da çok iyi geliyordu seninle sohbet etmek. çok hoş sohbetsincanım ben de seni çok özledim. evde boşlukta gibiyim, senle dertleşmek iyi geliyordu bana. eşinin dr.a gidip ilaç alabilmesine çok sevindim. inşallah tez zamanda çözersiniz. ayranı içtik ayrı düştükumarım çalışma hayatın iyi gidiyordur. en kısa sürede denk gelmeyi diliyorum, güzel haberlerini bekliyorum
ayy inşallah canım. bu benim sürekli gördüğüm rüya. çocuğumun olması.hayra yoralım hayra gıtsın dogum yapman sıkıntından kurtulucagına delalettır ..
eşine inşallah reçete işe yarar guzel haberlerle bulusmak dılegıyle canım
sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim cvb yazmadin cünküü oglen yazmistim bi kac sayfa oncelerde vardir cvb verirsen sevinirimmm canim
sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim cvb yazmadin cünküü oglen yazmistim bi kac sayfa oncelerde vardir cvb verirsen sevinirimmm canim
canım ya sen gayet iyisin MAŞALLAH.ben hareket ettiremiyorum sadece sokuyorum geri çıkarıp tekrar sokuyorum.git gel falan da yapmadım.zaten kendimi ancak içeri almaya alıştırdım.insan yorulunca olmayacak gibi geliyor.bende de öyle ben direk kaldığım cm den başlamıyorum.mesela 10 cm alcam ya önce 8, sonra 9, sonrada 10 cm alıyorum.hem diğerlerine iyice alışmış oluyorum hem de büyük olanı hemen alınca olmazsa moralim bozulur diye önce 8 veye 9 cm den başlıyorum.yorulduğumuz için olmuyor.kendini sıkma sakin ol.
kızlar ben bebe yağı kullanıyordum,şimdi okeyin jelini sipariş ettim.iyidir demi kullanan ve memnun olan var mı?ben sadece fokurtunun kullandığını biliyorum bana o önerdi.
ben ultrason jeli kullaniyorum iyi oluyorr.. ondan once gleitgelen kullanmistim.. ama cok kücük cabuk bitiyorr.. fokurtuu onerdiyse iyidir o yenmisti.. bide ne zmndir evlisin ne zmndir egzersiz yapiorsun canim ?
nasilsin napiyorsun egzersizler nasil gidiyor? bu aralar forum cok sakin kimse yokkk
nasilsin napiyorsun egzersizler nasil gidiyor? bu aralar forum cok sakin kimse yokkk
canım 3yıl bitti 4'e girdik.ben ocak ayında başladım ama araya şubat tatili girdi,malum regl günleride,tabi yatılı misafirimde oldu.ben yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum
bak canım tembelliğimi nasılda emin adımlar diyerek kapattım demi
slm canım. iyim. çalışmaya başladım. çok yorucu malesef. egzersiz çok uzun süredir yapmıyorum malesef.
eşim doktora gitti ilaç yazmış. bide öyle denicez bakalım. tabi benim yorgun olmadığım gün.
öyle işte canım. ben giremiyorum acaba ondan mı sessiz
yazıları okuyorum ama. senin yenmenede az kaldı inşallah
kızlar ben bebe yağı kullanıyordum,şimdi okeyin jelini sipariş ettim.iyidir demi kullanan ve memnun olan var mı?ben sadece fokurtunun kullandığını biliyorum bana o önerdi.
arkdşlar eş denemesinin önemi ne egzersizde yani eşin parmağıyla deneme yapmanın ? ben eşimin orta parmağıyla yaptım daha kalın birşeyle hyenüz yapamıyorum ve de hasta oldum olucam bu sekılde yapmamın skaıncası yoktur dı mı ? regl olmadıgım surece gelene dek yapmaya devm edıyım mı enfksyn ya da aksı bı durum engel falan olmaz dı mı sanırım psıkolj bugun zorlandım ısaret parmafımı alabıldım sadece bıde her marka ultrason jelı olur mu ben bı tane aldım ama burda soylenen markalardan bırı degıl
slm arkadslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)kimsecikler yok yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?