- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.041
yok hayır..ben direk denedim..
canım sana özelden msj attım gördünmü
KİZLAAAAARRR YAPTİMMMM SERCE PARMAGİMİ ALDİMMMMMMMM OLEYYYYYY HİC ACİMADİ İNANİYORUMMMMM SUAN COK MUTLUYUMMMMMMMM UCUYORUMMMM
herkese cok tskr ben devam etcm smdiiiii
supersın canımyaaa ıste bu kadarrr desene ruyam cıktı
cnm hoşgeldin.
10 yıl çekmişsin rabbim sabır versin.
ben 8 aylık evliyim geçen hafta yendim regl oldum bugün 2. deneme yapmayı düşünüğyorum olur inşallah.
cnm sen yeterki karar ver başla inan bak olşacak.
karar vermek en önemlisi ve vazgeçmemek.
burdan ayrılma canım 1 ayakalmaz yenebilirsin sende.
kızına kardeş gelir kısa sürede :))
bir kısmı oluyorsa devamı olur mutlaka.. biraz cesaret! sorunuz olursa ben de yardımcı olamaya calışırım mesaj da atabilirsiniz.
cok ama cok tesk ederim..sorcagm cok soryr olyr..hem de tekrar tekrar hep aynı seyleri soryrm..evet benm tek eksiğim cesaretimin olmayısı...canım her zaman cok kıymetli oldu..korkumda ondan :)) umarım benmle birlikte herkes kısa zaman için de bu olayı asarız ve hamilelklerimizden bahsederiz..
sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar bayadır girmiyordum yeniler de var sanırım egzersiz de.. inşalllah en kısa zamanda krtulursunuz arkadaşlar!
yardım yardıımmm lütfennn
tabi ki yapabilir canım hiç korkma bir kere olduysa olur artık.. ben 9 cm den sonra yenmiştim bu illeti düşün artık yani sen 11 cm almışsın cok kolay herşey senin için artık.. hiç canını sıkma egzersiz yaptıgın pozisyonda mümkünse denemeye yapmaya çalış.. aparat gibi düşün yerleştir ucunu gerisi eşine bırak derin nefes al ver bu cok önemli bir de ıkınmak cok işe yarıyor.. sen ıkındıkca eşin milim milim yitsin bak cok kolay olacak
kaç gündür ben üstteyken denıyoruz ama olmuyor nasıl oturcağımı bılemıyorum , ilk olduğundada ben üstteyım eşim aniden çekti benı kendıne oldu ama kanamam çok oldu , kızlık zarım çekildi, ondan sonra aparata başladım . kızlık zarım açıldıktan sonra daha rahatım, peki hangi pozisyonu almalıyım , ben üstteyken napcağmı bılemıyorum . ben oturdum diyene kadar sertlık gidiyor eşimde
ben egzersizleri yarı oturur sekilde yapıyordum ilişki de öyle oldu hala da ben alttayken oluyo. üstte hiç yapmadık o yüzden bilmiyorum ama kadının üstte oldugu pozisyon daha kolay diyen doktorlar var ama kontro sende oldugu sürece.. eşin aniden cekmekle hata yapmış sanırım seni korkutmuş. önce eşinle konuş anlayışlı olmasını ve senin dediklerine göre hareket etmesini iste. kızlık zarı falan düşünme bunu ben düşündüm de ne oldu evliligimin 1,5 yıldan fazlası hiç oldu ve ilişkide zar yırtılmadı bile cünkü zar cok esnek ani hareketlerle giriş olmadıkca kanama olmuyor bile.. sakin olmaya calış bi de biraz gevşemen için ön se...me olsun mutlaka.. inşallah güzel haberler yazarsın buraya..
inş çok teşekkürederim ...
merhaba canım beni hatırlayanlar vardır bende 7 aylık evliyim şuan 5 aylık hamileyim ama vajiyi yeneli 1 ay oldu. Altta olduğum sürece bende çok korkuyordum eger benden tavsiye istersen yan pozisyonda ucu olmayı üsteykende tamamını almayı dene. Bir tavsiye kendine en uygun pozisyonu bulmaya çalış.bazen giriyorum sayfaya ama bana özelden ulaşabilirsin sorucağın bişey varsa
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))
Bu illeti yenmek için egzersiz şart ben egzersizle yendim , 1 ayda aştım psikiyatri tedavisiyle beraber aştım , inş herkes aşar, bitti artık bu çile çok mutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?