Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersiz yapmıyorum..pen..in bir kısmını alıyorum..aslında acımıyor sadece cok kasıyorum..kayganlastırıcı aldık..ama deneyemedn regl oldum..bununla denycem ins bu sefer artık olsun..ben de 14 aylık evliyim..eşim cok anlayıslı ama o da sıkıldı farkındayım..bizim hayatımız böyle gececek heralde dyr..bakalım smdiden cok heyecanlanyrm..artık su işkence btsn istyrm..hemen hamile kalmak istyrm..

kayganlastiriciyla daha kolay olcaktr cnmm.. nolur kasma rahat ol tamam.. ins atlatirsin

daha çok yenisiniz 14 ayda bu kadar olduysa gerisi gelir.BEN 10 YILLIK EVLİYİM
senin aşamana yeni gelebildim

sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar bayadır girmiyordum yeniler de var sanırım egzersiz de.. inşalllah en kısa zamanda krtulursunuz arkadaşlar!

hay allah olsun canım dert etme daha onunuzde çook gunler var

insallah bi an once giderler sende hemen 2.denemeyi yaparsin canimmm merak etmee :)
3-4 ay da çok muş cnm. ew ew içinde zor oluyo ya.
misafiri çok severim kapım her zaman açıktır
ama bende eşimde ewde değiliz ewimizi bırakıp gidiyoruz.
kuzenim olmasıına rağmen eşim yalnız kalmamızı istemiyo.
falan filan. neyse bakalım bu gün yoklar sanırım aramadılar bende fırsattan istifde deneme yapmayı düşünüyorum kızlar olur inşalah

cnmmmmmmmmmmmm
tebrikler
oldu bak demi acı yok gördün. bi delik var orda biz kabullenemesekte :)))
bundan sonrası gelir artık cnm.

cnm hoşgeldin.
10 yıl çekmişsin rabbim sabır versin.
ben 8 aylık evliyim geçen hafta yendim regl oldum bugün 2. deneme yapmayı düşünüğyorum olur inşallah.
cnm sen yeterki karar ver başla inan bak olşacak.
karar vermek en önemlisi ve vazgeçmemek.
burdan ayrılma canım 1 ayakalmaz yenebilirsin sende.
kızına kardeş gelir kısa sürede :))

facede bekliyorum seniiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…