- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.021
bende uzun zamandır deneme yapmadım..reglm biter bitmez deneme yapıcam..acaip gaza geldım..yapablcekmişim gibi geliyor ins hüsran olmaz..
ben egzersiz yapmıyorum..pen..in bir kısmını alıyorum..aslında acımıyor sadece cok kasıyorum..kayganlastırıcı aldık..ama deneyemedn regl oldum..bununla denycem ins bu sefer artık olsun..ben de 14 aylık evliyim..eşim cok anlayıslı ama o da sıkıldı farkındayım..bizim hayatımız böyle gececek heralde dyr..bakalım smdiden cok heyecanlanyrm..artık su işkence btsn istyrm..hemen hamile kalmak istyrm..
ben egzersiz yapmıyorum..pen..in bir kısmını alıyorum..aslında acımıyor sadece cok kasıyorum..kayganlastırıcı aldık..ama deneyemedn regl oldum..bununla denycem ins bu sefer artık olsun..ben de 14 aylık evliyim..eşim cok anlayıslı ama o da sıkıldı farkındayım..bizim hayatımız böyle gececek heralde dyr..bakalım smdiden cok heyecanlanyrm..artık su işkence btsn istyrm..hemen hamile kalmak istyrm..
elvan kaç yıllık evlisin
inşallah sizlerle birlikte yakında bende yenerim.Artık banada güven geldi
canım senı o kadar ıyı anlıyorum ki benımde gelecek ay esımın aılesı gelıcek tum aıle toplanıp bende kalıcaklar
allah bılır nezaman gıderler 3 4 ay kalırız gıbı laflar duydum ..
ben anneme bıle gıtsem fazla kalamam ınsan kendı evı kendı rahatı gıbı olmazkı ınsanlaeın bu rahatlılıgı anlamıyorum ..
ınsallah bıranonce gıderler sen kurtulursunda darısı basıma ...
hay allah olsun canım dert etme daha onunuzde çook gunler var
3-4 ay da çok muş cnm. ew ew içinde zor oluyo ya.insallah bi an once giderler sende hemen 2.denemeyi yaparsin canimmm merak etmee :)
Cok sagol canimin iciiiiuzun zamandir gorusemiyoruz ozledim valla
Canim kulak cubugu ama kolay olmasi gerekmezmi yariya kadar alinca aci hissetmiyorumda sonrasi ilerlemiyoki ya yon yanlis yada yeterince itmiyorum.. oyzdn bgn serce parmagmla denicem ins basaririm.. Bebek konusuna gelince Rabbim dogru zamanda verir ins canim. sabirsizligini anliyorum ama acele etme.. O gelecektir dogru zamanda
burası bana çok cesaret verdi aşanları okudum.evliligimin ilk yıllarında çok agladım. 2 yıllık evliyken herkes çocuk soruyordu biz yapamadık bile diyemiyordum çocuk düşünmüyoruz diyordum.hiç birleşme olmazken vajinanın dışına akan sper. olsa gerek hamile kaldım şu an 7 yaşında kızım var. Çocuktan sonra çevre baskısı bitti. sezeryanla dogum yaptım
cnm hoşgeldin.
10 yıl çekmişsin rabbim sabır versin.
ben 8 aylık evliyim geçen hafta yendim regl oldum bugün 2. deneme yapmayı düşünüğyorum olur inşallah.
cnm sen yeterki karar ver başla inan bak olşacak.
karar vermek en önemlisi ve vazgeçmemek.
burdan ayrılma canım 1 ayakalmaz yenebilirsin sende.
kızına kardeş gelir kısa sürede :))
cnmmmmmmmmmmmm
tebrikler
oldu bak demi acı yok gördün. bi delik var orda biz kabullenemesekte :)))
bundan sonrası gelir artık cnm.
herkese tesk ederim..regl biter bitmez denycem..dua edin bana..allah hepimiizn yardımcısı olsun..
aminn inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.. ne aşamaydınız siz?
benim bir kısmı oluyr ama gerisi gelmiyor..egzersiz yapamyrm ben denemedm de..
egzersizlere başlasanız bi gerisi gelir aslında.. hiç denemediniz mi egzersiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?