Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki hangi pozisyon denemeliyim bilemedim

peki eşiniz üstteyken kendinizi baskı altında hissetmıyormusunuz. benım aklıma ilk evlendiğimiz gece geliyor, nefesim daralıyordu adeta bayılacak gibi oluyordum üstüme gelince

evet cok kolay oldu kki kez aldim icimde tuttum kegel yaptimmmmmmmm aman dur som agzimi ackiyim simdii
cok sagolun canlarimmmm sizlerin sayesindeee

Selaaaaamm bitanem sende cokkkk sagl suan msnde beraber ucuyoz selamlaaa

evet kızımızın egzersiz açılışını yaptık, çalgı çengi kutluyoruz :)))) sağolsun hemencik yaptı, çünkü çok azimli ve çalışkaaann :124::124::124::124::124:

evet kızımızın egzersiz açılışını yaptık, çalgı çengi kutluyoruz :)))) sağolsun hemencik yaptı, çünkü çok azimli ve çalışkaaann :124::124::124::124::124:

tatlimmmm cok sagol canimsin yaaaaa .. Bn hic ummuyodum girecegini bgn nilayy ruyasnda gormus benii kulak cubugunu aldigimi gormus ben serceyi aldim cok mutluyum brz daha devam edip isaret parmagi denicemmm

KİZLAR 4kez serce parmagimi aldim bekettimmmm dairesel hareketlee yaptimmmmmmmm
cok mutluyumm ama parmagimi icerde 2 ddkkdan fazla tutamiyormm galiba kasiyom parmagim icerdeyken karicalaniyoo

ama aci hissettigimdem kasmiyorum ben cok rahatim ama vajim elimi skyo..
yarin yine denicem snra isaret parmagi insss

peki eşiniz üstteyken kendinizi baskı altında hissetmıyormusunuz. benım aklıma ilk evlendiğimiz gece geliyor, nefesim daralıyordu adeta bayılacak gibi oluyordum üstüme gelince

yok canım hiç öyle bişey hissetmiyorum ama bu pozisyonun acı verdiğini söylüyolar. biraz acıyo benim ama napıyım diğer türlü hiç yapamıyorum

canım o zaman sen üstte dene.ben de üstte yendim.pe..s elinle yerleştir ve bırkma sanki sen ittirecekmişsin gibi yavaş yavaş otur.baskı ve yanma olur ama hiç önemli değil çünkü baskı hissi çok çabuk geçiyor.elini bırakınca pe...s kayabiliyor rahat olmuyor.

tek seanslamı yendin ? bir de nasıl oldgnu yazarmısın ?

yok canım hiç öyle bişey hissetmiyorum ama bu pozisyonun acı verdiğini söylüyolar. biraz acıyo benim ama napıyım diğer türlü hiç yapamıyorum

sizin kızlık zarınızda yırtılma oldumu . ben kızlık zarım yırtıldıktan sonra daha rahat alabiliyorum 12 cm aparatı, acı neden oluyor acaba, benimde alt kısımda anüse doğru olan kısıma doğru acı oluyor , çok geriliyor galiba

insallah bi an once giderler sende hemen 2.denemeyi yaparsin canimmm merak etmee :)

yapiom canimm insallah bitsin istiorum artik cok sıkıldım yaa :S insallah bu h.sonu kurtulurum bu hastaliktannnn... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…