- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.001
canım 12 cm oluyosa p.....s çok rahat olur. biraz sakinleş rahatla gevşe. ilişkiden önce bi süre nefes al ver iice gevşe. sonra nefes verirken ittirin milim milim. bi anda olmasını bekleme. yavaş yavaş olur inş. bide pozisyon değiştir istersen canım. ben yendim 3 ay önce ama tek pozisyonda yapabiliyorum, başka pozisyona geçtiğimde sadece başı giriyo. pozisyondan da kaynaklanabilir bazen.
canım ben üstteyken yapamıyorum ,çok denememe rağmen olmadı. kimisine göre de üstteyken çok rahat oluyo ama ben yapamadım. yapı meselesi bence başka pozisyon dene. ben klasik pozisyonda yapıyorum ben altta eşim üstte
evet cok kolay oldu kki kez aldim icimde tuttum kegel yaptimmmmmmmm aman dur som agzimi ackiyim simdii
cok sagolun canlarimmmm sizlerin sayesindeee
Selaaaaamm bitanem sende cokkkk sagl suan msnde beraber ucuyoz selamlaaa
evet kızımızın egzersiz açılışını yaptık, çalgı çengi kutluyoruz :)))) sağolsun hemencik yaptı, çünkü çok azimli ve çalışkaaann :124::124::124::124::124:
peki eşiniz üstteyken kendinizi baskı altında hissetmıyormusunuz. benım aklıma ilk evlendiğimiz gece geliyor, nefesim daralıyordu adeta bayılacak gibi oluyordum üstüme gelince
Bugun ben zoru basardim cok sukur.. Bu sizlerin sayesinde oldu..
Oraya biseyn girebldgni gordum kapali olmadgini gordum cok mutluyum kalkip dans etcm smdiiiii
canııımmm çok sevndmmm... kulak çubuğundan daha kolay değilmiii... çok mutlu oldum ya açılışı yaptın ya artık devamı gelirrrr
peki eşiniz üstteyken kendinizi baskı altında hissetmıyormusunuz. benım aklıma ilk evlendiğimiz gece geliyor, nefesim daralıyordu adeta bayılacak gibi oluyordum üstüme gelince
Hemde cooook dahakolay oldu.. ben ince oldugu icn israrla kulak cubugyla denemek istemstm iyiki bgn parmagmla denedmmmm cok rahat oldu
arkadaşlar bende 2 senelık evliyim. bu site sayesinde doktora gitmeye karar verdim. yani doktor ne yapabilir ki diye pek güvenmıyordum. lina kadın sağlığı merkezinde tek seansta kurtuldum çok cüz'i bir fiyata hemde. hatta doktor bir muddet kullanın diye t-jel vermişti onu bile kullanmama gerek kalmadı. insanın birinci cinsel organı beynidir diye bi söz duymuştum gerçekten öyle. şimdi de 2 haftalık hamileyim Allah hepinizi kurtarsın bu dertten inş. ama doktorsuz çok zor bence. vakit kaybetmeden doktora görunun mutlaka.
yok canım hiç öyle bişey hissetmiyorum ama bu pozisyonun acı verdiğini söylüyolar. biraz acıyo benim ama napıyım diğer türlü hiç yapamıyorum
kızlar sormayın ya.
ta şehir dışından gelmşler 1 hafta olacak. heberde vermediler.
üstelik ikimşizde çalışıyoruz.
hastanaye gelmişler ama bari ameliyat günü belli o gün gelin neden 1 hafta önce
tmm dedim Allah rızası için açtık kapımızı ewi onlara bırakıp çıktık
kim yapar ki bunu. reglim bitene kadar idare ederiz zaten giderler o zamana dedik
ama hiç tık yok dün bitti reglim ama ne zaman gidecekleri belli değil.
biraz once kızmıstım sana utandırdın benı:26::26::26::26::26::26:
sana kocaaaaa bi alkısben sana dıyorum sen hazırsın sımdı kendını bırak esıne bak sen fındıgı fıstıgı bol tuketsın bu aralar hadi inşallahh haftasonuguzel haberını alacagız
tebrikler canım
Sagol canim ben asla asla yapamam diyenlerdendim.. ama cok kolay oldu sukur.. arkadaslar uzatmaya gercekten degmezmis..
bişi sorcam egzersiz yapınca kız..k z..rnda kan..a olmyr sanırım yanlısmı biliyorum ;?
tebrikler canım gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?